tonito написа:Този мач ми напомни финала Манчестър-Байерн. Силно се надявам Интер отново да триумфират в Шампионската лига и тази година.
Дано Тони и аз силно се надявам да бъдем първия тим постигнал това да защити трофея

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tonito написа:Този мач ми напомни финала Манчестър-Байерн. Силно се надявам Интер отново да триумфират в Шампионската лига и тази година.
durex написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V_ixNQ3lgMY&feature=related[/youtube]
........... Ти или си прост или си луд и със сигурност не си никакъв фен, още по малко на милан...... възможно е да си привърженик на на светкавица или на суворово но не и на Милан. Истински фен на милан да пожелава дубъл на кръвния враг :D това е повече от смешно. Поздравления за интер, направиха стабилни тактически мачове затова и продължиха.....metodito написа:Фен съм на Милан, но и също на Калчо-то. И ви пожелавам дубъл, макар и Пандев вчера да обърка една камара топки... в най-важният момент не сбърка. Пожелавам ви финал Интер - Юнайтед и да покажете на ингилизите как се прави.
Съдбата си взе верисиите на Бавария! Разбирам, ако фенове на Ман Юн злорадстват днес...
metodito написа:Фен съм на Милан, но и също на Калчо-то. И ви пожелавам дубъл, макар и Пандев вчера да обърка една камара топки... в най-важният момент не сбърка. Пожелавам ви финал Интер - Юнайтед и да покажете на ингилизите как се прави.
Съдбата си взе верисиите на Бавария! Разбирам, ако фенове на Ман Юн злорадстват днес...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта