Според вас кой е най-добрия вратар в А група ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- loko-pd-fan
- Контакти:
Re: Според вас кой е най-добрия вратар в А група ?
Лучини,спор няма.
Теодор Скорчев.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Лучини е супер измислен вратар, Караджов е добър, но е супер несериозен, Божката беше добър ама сега прави грешка след грешка. Винисиус е доста добър, но определено от чужденците най-добър е Паскал Борел личи си класата му. От Стефано Кунчев, Илко Пиргов и Боян Пейков очаквах доста повече, а те определено могат, но най-вече през първия полусезон се изложиха в някои мачове. Христо Иванов от Монтана, Теодор Скорчев - Берое и Макенджиев като беше в Пирин са най-добрите български вратари в "А" група. Също така и Евгени Караманов от Сливен този човек всеки мач спасява поне по 5 чисти положения на мач, като пред него няма кой да играе така е.
Последна промяна от fero на 17 мар 2011 21:34, променено общо 1 път.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
-
- Контакти:
Стефано Кунчев (Славия)
- Santiago Munezz
- Контакти:
Борел и Виничиус според мен!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Tommi написа:Божката Митрев, но ми се струва, че ще му провалят кариерата![]()
Също и Йордан Господинов (Калиакра) и Христо Иванов (Монтана).
ЪЪЪЪЪЪ ? Изабеле , нищо не каза .
Илко Пиргов как кой 

След напускането на Мболи определено за мен номер едно е Борел.
[center]
[/center]

Трудно ми е да кажа кой е най-добрият... Винисиус, вратарят на Калиакра, Стефано Кунчев са добри... Божидар Митрев не е лош, ама сега нещо изпадна в дупка... Иначе най-перспективен според мен е Пламен Илиев!

Върни се в “Футбол - България”