bigbonusprize на 16 Мар 2011 12:19
Old_death написа:
За това Венци отнесе парична глоба,както се изисква от правилника.Какво наказание получи Боримиров,когато след мача ни с Левски поиска "един Калашников,за да стреля прасета"?
Ти просто не намираш разлика между нашето и синьото поведение,или така ти изнася.След мача ни с Литекс ние изревахме с пълно право от съдийството.Бяхме заклани от смешника в черно,но не сме ревали като вдовици за *** по повод на съдийските "грешки" по време на другите мачове на Литекс.Това е основната разлика в модела ни на поведение.Отбора ни е в криза,но вместо да млъкнете вие намерихте друг обект за плюене.Сега Литекс са ви виновни.Еми дай да закрием отборите на ЦСКА,Литекс,двата Локомотива и всеки,който може да ви спъне по пътя ви към титлата,за да бъдете доволни!Никой не отрича факта,че в последните години Литекс се радва не щедра съдийска подкрепа,но това не оправдава злобата на всички критици и разбирачи.Сегашната футболна управа сътвори толкова безумия,че няма да бъда изненадан от нищо.Иначе наказанието на Дока е напълно справедливо.
Не се ли е случвало през годините да ревете против Левски и като сме играли други мачове? Я с ръка на сърцето си го кажи! Последните години не ревете, защото явно нямате сили за титла. Ние имаме, но уви. Прекалено голяма точкова разлика и предвид съдийските аванти, почти нестопима.
По повод Боримиров не мисля, че се е случило нещо кой знае какво. Грозна изцепка на вашите "ултраси" и афектирано изказване. Стойчо наказаха ли го като ставаше шампион на говеждия стадион? Литекс наказаха ли ги като разправяха за помияри и тн?
Аз мога да сложа ръката си на всякъде,но ти ми кажи с ръка на сърцето си,малко ли съдийски аванти получихте в последните години!На тоя фон вашия рев ми се струва меко казано смешен.Погледни на нещата от друг ъгъл.Просто Гришата научи бързо дадения от вас урок по купуване на мачове и съдии.Все още помним смешното първенство от 1998 година,мисля,когато и двата отбора купувахте на поразия и равния на Герена срещу Литекс им даде титлата.Коментирам конкретния случай.Имаше съдийски извращения на мача между Литекс и Пирин.Пиринци реват с пълно право,както ревахме ние,когато ни клаха на мача ни срещу Литекс.Защо ревете вие сега?Защото такъв ви е манталитета.Сега не сме конкуренция поради безумното си ръководство и куп други причини,между които лихвите от простотията на Тара и Перуци от 2008 година.Това е единствената причина да ни оставите за малко на спокойствие,но си намерихте друг враг номер 1.В един предишен пост бях предложил да закрият ЦСКА,Литекс,двата Локомотива и всеки който може да ви попречи да станете шампиони за да мирясате.Но 100% съм сигурен,че и тогава няма да се кротнете