Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

South_Tribune
Контакти:

Re: ШОК: Калиакра готви бойкот за мача с Левски

Мнениеот South_Tribune » 16 мар 2011 19:20

Ако не излезнат, печелиме служебно 3-0 нали ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 мар 2011 21:27

South_Tribune написа:Ако не излезнат, печелиме служебно 3-0 нали ?

да...

аз пък си мисля, че за Левски ще е от полза такова нещо... и то много. Първо много ме съмнява как ще вземем тоя мач без Дембеле - направо не ми се мисли да си кажа реално... Една контрола да поиграят всички и да слезе напрежението ще ни дойде по-добре...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Мнениеот ehh » 16 мар 2011 22:42

Blue Girl, да си чувала, че по форумите не се цитират такива дълги постове?
Ако аз и още няколко човека цитираме по този начин, нали се сещаш, че тази страница ще стане дълга като пътя от София до Варна?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 мар 2011 05:04

ehh написа:Blue Girl, да си чувала, че по форумите не се цитират такива дълги постове?
Ако аз и още няколко човека цитираме по този начин, нали се сещаш, че тази страница ще стане дълга като пътя от София до Варна?

Премахнат е цитата.
Наистина не е хубаво да се цитират такива постове, защото разтягат форума и не е приятно за окото :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 мар 2011 11:11

Тоя малоумен кмет по какъв начин точно ще ни помогне? Като даде сигурни 3 точки на отбора, който е точно пред нас ли?! :shock: Досега ми беше добро мнението за този човек, но след заплахата с бойкот много ми падна в очите. Ще прецака нас, като даде 3 точки на Левски (не, че те не могат да си ги вземат с игра, но е възможно да стане някой нулев хикс), ще прецака Калиакра, които във всеки мач трябва да се борят за нещо, тъй като са точно над изпадащите, ще прецака дори и феновете на Левски, които със сигурност не искат да минава седмица без мач на любимия им отбор... Пълна идиотия, от която вредите ще са повече от ползите! Всъщност единствената полза би била, ако наистина сменят съдията на нашия мач, което според мен няма да стане...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 мар 2011 12:37

Чрез служебната победа Бай Ганьо си взема легално 3-те точки, които Каварна/като техен верен сателит/ иначе трябва да им даде нелегално. БФС ще платят глоба от 200 000 лв на БТВ Екшън. А след като Екшън обслужва интересите на Ганьо,то парите от глобата БТВ Екшън ще си ги подели с Бай Ганьо. И накрая всичко ще свърши с хепиенд - след 0:3 служ. Гонзо и Цонко Рока ще си спретнат банкетче за сметка на БФС-то. 8-)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 мар 2011 13:32

3:0 за Левски служебно. Така каза Цонко. Жалко. Добре беше да се изиграе този мач.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 мар 2011 15:51

vvessel написа:3:0 за Левски служебно. Така каза Цонко. Жалко. Добре беше да се изиграе този мач.

То и без това мача е сигурен :idea:
Цонко си търси оправдание :P
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 мар 2011 16:48

Sole написа:Чрез служебната победа Бай Ганьо си взема легално 3-те точки, които Каварна/като техен верен сателит/ иначе трябва да им даде нелегално. БФС ще платят глоба от 200 000 лв на БТВ Екшън. А след като Екшън обслужва интересите на Ганьо,то парите от глобата БТВ Екшън ще си ги подели с Бай Ганьо. И накрая всичко ще свърши с хепиенд - след 0:3 служ. Гонзо и Цонко Рока ще си спретнат банкетче за сметка на БФС-то. 8-)

Готов си да бачкаш при Сашо Диков :)

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 17 мар 2011 16:51

vaskonti написа:По-интересно е какво го засяга дали този съдия ще се справи или не с мача...

идеята му е УЖ да се чуе думата му, че ако литекс, левски, цска ревнат.. съдия заминава (отборите са примерни)..а ако Берое, Калиакра, Видима ревнат.. никой не го е*е ... та затова той ще им покаже, че и той може да им прави мръсно както те на него!
Тук дали го прави заради Левски или заради съдията може да се спори 100000 години и само той си знае...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Архив”