Последният оцелял
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Последният оцелял
Понеже кръгът още не е започнал, и аз ще си избера отбор. Много хора са го избрали, но просто е най-логично, затова и аз ще си го избера, а именно Славия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
metodito написа:Ами, ако накрая нямаш избор? А и те тея дето се местят в Б, накрая не печелят и играят за здраве. То накрая за избор те ще останат, а отбори като Академик и Монтана да бият, да бият, кого пък ще бият. Да ме извиняват феновете на тези отбори.
Направете темата важна в секция "Футбол България" или "Игри и забавления".
Готина идея. Поздравления на автора и.
В това е интересното, а не само да играеш с Левски, ЦСКА или Литекс.
-
Тук номера е, да хванеш победата на някой от по слабичките тимове ... и така, всеки кръг.
Е, почти всеки де ...
Все пак 2-3 победи да се хванат ... Примерно на - Сливен, Академик , Пирин и Калиакра ... и Левски, ЦСКА, Литекс и Локо Пд. остават за финал ...
Аз обаче избързах с Левски ...
Нищо ... другите силни ще ги оставя за накрая ...
Е, почти всеки де ...

Все пак 2-3 победи да се хванат ... Примерно на - Сливен, Академик , Пирин и Калиакра ... и Левски, ЦСКА, Литекс и Локо Пд. остават за финал ...

- Middlesbrough
- Контакти:
В прочем, играта е доста добра! Само да сме сериозни се иска и да следим темата, да не забравяме да гласуваме. 

YA GUNNERS YA
crap написа:В прочем, играта е доста добра! Само да сме сериозни се иска и да следим темата, да не забравяме да гласуваме.
Е, аз ще ви подсещам, но не на личен, а тук в темата

- Udoji90
- Контакти:
MuFc1878 написа:crap написа:В прочем, играта е доста добра! Само да сме сериозни се иска и да следим темата, да не забравяме да гласуваме.
Е, аз ще ви подсещам, но не на личен, а тук в темата
Предполагам, че в първото мнение в темата ще триеш тези, които отпадат, а срещу имената на оцелелите ще записваш поред всички отбори, които са избирали, за да не стане гаф и някой да си повтори отбора, без това да бъде забелязано.

Спокойно,колега. Всичко е измислено да няма грешки. Като мине първия кръг ще видиш.
- Udoji90
- Контакти:
MuFc1878 написа:Спокойно,колега. Всичко е измислено да няма грешки. Като мине първия кръг ще видиш.
Убеден съм - просто ми беше любопитно.

THE G.A.M.E написа:Тук номера е, да хванеш победата на някой от по слабичките тимове ... и така, всеки кръг.
Е, почти всеки де ...![]()
Все пак 2-3 победи да се хванат ... Примерно на - Сливен, Академик , Пирин и Калиакра ... и Левски, ЦСКА, Литекс и Локо Пд. остават за финал ...![]()
![]()
Точно по тази логика си избрах Славия, който като нищо ще ме закопаят.