ЧЕРНО МОРЕ-ЛИТЕКС БНТ.........

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ-ЛИТЕКС БНТ.........

Мнениеот kartago » 22 апр 2009 19:26

nqkoisitam написа:Тъкмо се прибрах от стадиона.Първите минути бяха за Морето,после Ловеч направиха няколко смислени атакаи..останалата част от полувремето беше ритане на топката.Имаше няколко много груби симулации от страна и на двата отбора.И бях от страната на попадналия в засада футболист на Ловеч,мисля че такава нямаше откровено,както и че съдията им отмени 2-ри чист гол ,след оная греда в средата на второто полувреме.Моряците през втората част имаха няколко добри възможсти,но или лошо пласиране или забавяне им попречиха да стигнат до гол.Кучи студ и вятър на стадиона :)

Да ти кажа, от повторенията ( макар, че не бяха хубави ) ,, по-скоро нямаше гол, отколкото имаше . Нали топката с цялата си обиколка трябва да премине гол линията, ама между краката на защитник на Морето се вижда, че тя тупва точно на гол-линията, без да я премине цялата....., на мен поне така ми се видя.

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 22 апр 2009 19:29

Не,мога да твърдя със сигурност,просто така ми се видя :)
Иначе при отменения в началото на Литекс имаше ли засада(според мен -не ) ?

Lit3x
Контакти:

Мнениеот Lit3x » 22 апр 2009 19:38

имаше засада...но какво от това:)поредната "драма" :)хахаха:)честита точка:)напълно реален резултат за този "футбол" - 0!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 апр 2009 22:04

Разбрах,че коментатор на мача е било онова гейче Ивайло Ангелов от БНТ.
По-нагла подлога на софийските железничари няма.
Това лайно толкова ни мрази, че е готов на всичко.
Подобни журналя нямат място в национален ефир.

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 23 апр 2009 00:45

Засадата при "първия гол" е 100%,при съмнителното второ положение,при "чудесно нагласените" камери на БНТ между краката на футболист на Морето размазано се вижда ,че топката не е преминала голлинията(гледах го 7 пъти на повторение и пак не съм 100% сигурен, а съдията за 1 миг пък въобще)... ама на кого му пука утре "безпристрастната"преса пак ще тръби че моряците са подпирани от съдийте,а на Локо Сф дузпата е ебати смеха?!?
Лошото е че очаквах дерби,а се получи един посредствен мач,но с тези играчи толкова. Изтървахме Левски,Локо Сф,Литекс -явно не сме готови за нещо по-голямо,колкото и да ни се иска,от тук нататък битка,пък каквото сабя покаже,късмет и на съперниците и нека по-добрите се класират за Уефа.
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 апр 2009 10:21

Предвид победата на Локо Пд в Надежда тази 1 точка е абсолютен успех за нас.Ние гоним медали,а високите цели навсякъде и във всеки аспект на живота се постигат със стратегическо мислене.Да се бяхме хвърлили в атаки?1 контра,0:1 и край с нас.Сега Литекс сигурно ще бие Локо Сф,но и равен да е-пак ни устройва и при победа в Мездра излизаме 3-ти.Относно мача съм радостен,че беше на най-високо ниво.Съдиите не позволиха да се играе нормален футбол,не е нормално за всяко побутване да се дава фал.От нашия отбор голям мач второто полувреме направи отново Даниел Димов.Целия ни натиск се дължеше на играта на това момче,то просто превзе центъра,пресича пасове,техника и широка крачка,с високия си ръст и всяка първа топка вземаше.Браво,видяхме как беше без него първото полувреме и как беше с него второто.Като цяло обаче имахме грешна за мене тактика,Литекс колкото пъти ги разцъквахме с пасове пред пеналта,толкова пъти бяха паника,но ние си знаехме своето-извеждащи дълги подавания.Имахме 3 излизания така,3 пропуска.За цял мач,обаче това е малко.Да се надяваме да победим ЦСКА поне,но това ще зависи най-вече от резултата им в мача с Левски.Кольо беше пуснал неадекватен състав.Кулибали титуляр?Страхотна паника отзад,на Домакинов му се взе здравето да го покрива постоянно,оня бъркаше редовно.Какалов беше дупка,изключвайки случайния му удар в гредата.Видяхме обаче,че нито Литекс,нито Локо Сф са по-добри от нас и то както знаем най-добрия ни играч е контузен.Трябва да бием в Мездра задължително
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

samo_4erno_more
Контакти:

Мнениеот samo_4erno_more » 23 апр 2009 10:34

az sam 4ernomorec i raj4itah na morqcite no taka se slu4i .nadqvam se zanapred na6ite da pobejdavat vinagi i da vzemat titlata.SAMO 4ERNO MORE.spartak svine svine svine svine!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 апр 2009 12:24

Sagittarius написа:Предвид победата на Локо Пд в Надежда тази 1 точка е абсолютен успех за нас.Ние гоним медали,а високите цели навсякъде и във всеки аспект на живота се постигат със стратегическо мислене.

Добре и точно казано Sagittarius.
Мача си беше изключително здрав. Предходния мач на Литекс с Левски си е направо комедия, в снавнение с мача на Тича вчера. Точката за мен е успех, и дори може да се окаже и безценна в края.
Вижда се, че проблемите ни са сериозни и не играем това което което можем в офанзивен план. Задължително е вече Кольо да заложи на М.Манолов и Т.Колев в атака. Видя се Какалов просто не става. В средата на терена Жорката липсва много, незаменим е, Милен е доста зле този сезон и алтернативата е Димов. Борносузов още не се е сработил с останалите.
Колибали този си е направо непукис и перде от всякаде. Факт е, че е голямо ренде и не си поплюва с противника, но си личи, че са го научили в Оксер. Трябва му време да се сработи с Домакина, Сашко и Танко. Кольо може да го ползва и като опорен халф и като десен защитник.
Лазарор и Бачев не ми се коментират просто ДУПКИ.

Върни се в “Черно море”