Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: ВАЖНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот to6kata1912 » 22 апр 2009 22:40

Говедото вече го е страх да пише :P Би ли ми разяснил какво означава словосъчетанието "грозен отбор", че аз нещо не мога да го зацепа???

емо73канар - аз говоря за хората, които ще са вътре на стадиона, а не тези отвън, които ще изразяват протеста! Колкото и да ги мраза говедата не бих им пожелал нашата съдба, защото това наистина е мъчение!!! СВОБОДЕН БОТЕВ
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 апр 2009 22:41

BlueS написа:ех кви сте духовити, като ония от армейската кочина, както казах мърши като вас и ония от рухнала армия няма място в елита и с оглед на изцепките на феновете си и на ръководствата си са го доказали това, друг е въпросът че хората които отговарят за бг футбол не вземат никакви мерки което е жалко.

Абе брат ,ти от кое село пишеш така разпалено??

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 22 апр 2009 22:41

Хей BlueS, не мога да разбера какво правиш в тази тема ?
Хората си коментират отбора, а единственото нещо, което правиш е да се заяждаш, безсмислено просто ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 22 апр 2009 22:44

Кои са *мандаринката*,Станев и *Лильо-подлогата*?Стана ми интересно,пояснете,за кой става дума.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 22 апр 2009 22:46

goteborg написа:Кои са *мандаринката*,Станев и *Лильо-подлогата*?Стана ми интересно,пояснете,за кой става дума.

Таман и аз това щях да питам.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Д.Христолов ще става татко ин витро.

Мнениеот Meto_1912 » 22 апр 2009 22:52

Да му се роди син и да му доведе зет :D

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 22 апр 2009 22:54

goteborg написа:Кои са *мандаринката*,Станев и *Лильо-подлогата*?Стана ми интересно,пояснете,за кой става дума.

http://www.7sport.net/archive7ds/2007/12/18/footbg/d4899_12.htm
ето ги тези герой.лильо всички го знаете
Последна промяна от plovdivesamona6 на 22 апр 2009 22:56, променено общо 1 път.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 22 апр 2009 22:54

Тимонов , Станев и Арсов
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 22 апр 2009 22:57

plovdivesamona6 написа:

http://www.7sport.net/archive7ds/2007/12/18/footbg/d4899_12.htm
ето ги тези герой.лильо всички го знаете

Е хубаво де,при положение,че Христола не дава пари от доста време на играчите,тия пиянки от де са взели мангизи да обикалят цяла нощ заведенията?Не ми казвайте,че кръчмите в Пловдив дават без пари! :roll: :lol: :lol:
Изображение

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 22 апр 2009 23:07

Абе пичове вие вече знаете ли, какво и защо го искате и как да го постигнете?Писна ни постоянно да ни занимавате с вашите простотии?Големи ербапи,големи лафове и в крайна сметка нищо!?Не поощрявам вандализма и съм против тези неща!Като сте смелчаци слезте всички на терена преди мача не влизайте в конфротация с полицията и не давайте на двата отбора да излезнат да играят!Това е!Провалете два мача мирно и тихо и сте готови!А после какво?Дали бате ви Митко ще офейка?Може ли да го гарантирате?Не сте сигурни и убедени!Всеки ден едно и също писна им на хората!Явно не сте такива смелчаци на каквито се правите?Или е по удобно да се правите на големи пред компютрите скрити,като някакви мишки зад никовете и логата с емблемата на любимия си отбор?

Върни се в “Архив”