поздрави на всички Интеристи
Байерн Мюнхен - Интер 2:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
tiestomania
- Контакти:
Re: Байерн Мюнхен - Интер 2:3 (FT)
нямам думи просто уникален мач - фен съм им от близо 15 години и не съжелявам
- storm
- Контакти:
Няма човек сигурно който да мрази повече Интер от мен, но снощи по някакъв много странен начин се накефих на победата.. . 
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Интер е втория отбор след Аякс,който в директните елиминации обръща резултат,като преди това е изгубил на собствен стадион! А защо да не станем първия отбор,който може да дублира ШЛ
Никога не спирам да мечтая
- metodito
- Контакти:
Фен съм на Милан, но и също на Калчо-то. И ви пожелавам дубъл, макар и Пандев вчера да обърка една камара топки... в най-важният момент не сбърка. Пожелавам ви финал Интер - Юнайтед и да покажете на ингилизите как се прави. 
Съдбата си взе верисиите на Бавария! Разбирам, ако фенове на Ман Юн злорадстват днес...
Съдбата си взе верисиите на Бавария! Разбирам, ако фенове на Ман Юн злорадстват днес...
metodito написа:Фен съм на Милан, но и също на Калчо-то. И ви пожелавам дубъл, макар и Пандев вчера да обърка една камара топки... в най-важният момент не сбърка. Пожелавам ви финал Интер - Юнайтед и да покажете на ингилизите как се прави.
Благодаря ти за пожеланията,ако не срещнем по пътя си Барселона,нищо чудно да играем финал
- Santiago Munezz
- Контакти:
Наистина голям мач за Интер снощи,някак си вътрешно бях сигурен,че го взимат мача много воля,много желание,страхотен дух за победа и един много голям нападател Самуел Ето'ооооо.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
СТРАХОТЕН мач снощи ! Невероятен спектакъл от двата отбора! Интер бяха просто по-хитри и по-концентрирани!
Честита победа на феновете на Интер!
П.С. Леонардо ще излез добър треньор бре
П.С. Леонардо ще излез добър треньор бре
така е DUREX ,ЛЕОНАРДО няма опит и чат пат бърка състава и тактиката но поне футболистите го уважават и подкрепят.Да се надяваме че ще подхожда по смело и разчита повече на НАГАТОМО и Бразилчето.Аз всеоще съм на мнение че сбъркахме с неговото назначение но дано ме опровергае ,все пак по добре с ЛЕО отколкото бенитес.Пожелавам му късмет и много успехи.И ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ТОЗИ ЛУД-ЛУД-ЛУД- ИНТЕР -ИНТЕР-ИНТЕРdurex написа:metodito написа:Фен съм на Милан, но и също на Калчо-то. И ви пожелавам дубъл, макар и Пандев вчера да обърка една камара топки... в най-важният момент не сбърка. Пожелавам ви финал Интер - Юнайтед и да покажете на ингилизите как се прави.
Благодаря ти за пожеланията,ако не срещнем по пътя си Барселона,нищо чудно да играем финалПросто ако се паднем с Барселона нямаме нужния треньор за да ги победим,иначе футболистите си ги имаме.
Този мач ми напомни финала Манчестър-Байерн. Силно се надявам Интер отново да триумфират в Шампионската лига и тази година.