Аман от "скатавки" в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Аман от "скатавки" в ЦСКА

Мнениеот msm » 22 апр 2009 20:21

OBI4AM LEVSKI написа:А бе,как разбрахте,че са скатавки???Та от първия кръг тази пролет НИКОЙ не е играл ИСТИНСКИ срещу вас :lol:

Всеки отбор играе така , както му позволи противника. Много ясно е ,че тези които са паднали, са били по-слаби и са играли колкото им е било позволено. Всичко друго, е болна синя завист.

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 22 апр 2009 20:29

Да ви кажа честно тоя Маркиньос като се засили да стреля към вратата съм сигурен, че чорбата няма да вкара. Незнам защо изобщо вече втори или трети тренер го държи, защото за мене тоя пълен бездарник.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 22 апр 2009 20:34

msm написа:
OBI4AM LEVSKI написа:А бе,как разбрахте,че са скатавки???Та от първия кръг тази пролет НИКОЙ не е играл ИСТИНСКИ срещу вас :lol:

Всеки отбор играе така , както му позволи противника. Много ясно е ,че тези които са паднали, са били по-слаби и са играли колкото им е било позволено. Всичко друго, е болна синя завист.

Каква завист бе,братче?Един отбор може да няма сили и...пада,естествено!Но без един жълт картон!?Е,това вече е липса на желание!!!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 22 апр 2009 20:38

a boy named goo написа:
UFIJD написа:Бъдещето е само в младите ни играчи!Струва ми се че трябва и да се даде шанс на Иван Караджов - един много добър вратар!И от другия сезон 80 % от чужденците трябва да се изчистят! Така хем ще освободят място за младите надежди, хем и на Титаните ще е по лесно да издържат отбора!Това: Зе Руи, Гунглаугсон, Давид Силва, Машадо, Беконо, Удоджи, даже и Маркиньос! Може да е трудно първите няколко мача, но после със лихвите ще ни се върне този риск!

Според мен на Давид Силва може да му бъде даден шанс, на няколко пъти през подготвоката демонстрира качества. Иначе за останалите изброени съм напълно съгласен, че нямат място при нас. За съжаление в ЦСКА по принцип попадат много малко качествени чужденци, за мен единствено Забавник, Кабус и Петре са заслужавали носят червената фланелка, всичко друго винаги е било просто пълнеж.

Бих добавил Ибрахима Гай и бразилеца дето бяха централна двойка с Гай по едно време :)

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 22 апр 2009 21:19

Пичове аз смятам, че колкото и да се величаят юношите ни(става дума във всички отбори) те са много зле реално! Не случайно Казахстан ни биха...Трябва да спрат всички тези заяждания 'нашата школа, вашата школа"! Навсякъде е зле! Първо навсякъде си плащаш за да играеш, при което много деца, които са много по талантливи от другите се отказват и търсят друго препитание...в момента в българския футбол всичко е много зле! Играта на всички отбори е много слаба! Вижте на колко светлинни години е футбола ни като качество от първенствата на запад! Затова трябва да се мисли...щото иначе няма значение кой ще стане шампион като пак през ноември няма да имаме нито един отбор в евротурнирите!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 апр 2009 22:18

XARHTNA написа:Пичове аз смятам, че колкото и да се величаят юношите ни(става дума във всички отбори) те са много зле реално! Не случайно Казахстан ни биха...Трябва да спрат всички тези заяждания 'нашата школа, вашата школа"! Навсякъде е зле! Първо навсякъде си плащаш за да играеш, при което много деца, които са много по талантливи от другите се отказват и търсят друго препитание...в момента в българския футбол всичко е много зле! Играта на всички отбори е много слаба! Вижте на колко светлинни години е футбола ни като качество от първенствата на запад! Затова трябва да се мисли...щото иначе няма значение кой ще стане шампион като пак през ноември няма да имаме нито един отбор в евротурнирите!

е то 3та дивизия на германия са по напред от нас
бюджети,стадиони,посещаемост....
квото и да си говорим за мен не сме толкова футболна нация
като гледам колко хора има по стадионите,
колко лапетии са запалени по футбол и тн.
така че... за мен бг футбола е бита карта

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 23 апр 2009 18:29

Аз искам да имаме не повече от 3 ма чужденци ,но да бъдат найстина класна за България (от типа на Мурад ,Гай и Тиаго Силва).Сега има прекалено много пълнежи ,а най лошото е ,че повечето от тях дори не играят ,а само взимат не лоша заплатка
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

adrian83
Контакти:

Мнениеот adrian83 » 24 апр 2009 14:32

това е наистина така.тоя маркиниос не е правил силен мач тая година.за мигел невиждам защо дадоха толкова пари като можеха да ги вложат в нещо по добро-например базите .евала на нашите надежди тонев и виданов дано само не вдигнат много носовете и да се помислят за големи играчи защото знаете каде са сега големите футболни надежди на говедата коприваров,ники димитров.

Върни се в “ЦСКА”