Видима-Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Видима-Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 мар 2011 21:30

Bartolomej написа:След помията , която се изля върху клуба Черноморец от страна на медии и с оглед промените , които се случиха в отбора , е нормален срива . Така че сега е време с много труд и упоритост "акулите" да спечелят тази среща .
Всеки , който обича Бургас да си хваща чукалата и да идва до Севлиево да подкрепи отбора .

Има хиляди бургазлии , които въобще не се интересуват от футбол , но си обичат града . Има хиляди бургазлии , които симпатизират на Нефтохимик . Има хиляди бургазлии , които имат доста причини да не харесват Събев . Откъде -накъде всички обичащи Бургас трябва да показват тази си любов , подкрепяйки отбора на Събев ? хайде да не сме крайни в изказванията . ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 15 мар 2011 21:35

wini написа:тук добре се обсъжда мача ,но не видях никой да каже ,че се записал за екскурзията.Айде стегнете се малко 10лв все пак да му се невиди.

10 лева са малко! Ако Събев даде по 20 на човек може и да отидат малко повече хора. Ако даде по 30 и аз може да дойда,ама за 10 не мърдам никъде!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 мар 2011 22:18

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
wini написа:тук добре се обсъжда мача ,но не видях никой да каже ,че се записал за екскурзията.Айде стегнете се малко 10лв все пак да му се невиди.

10 лева са малко! Ако Събев даде по 20 на човек може и да отидат малко повече хора. Ако даде по 30 и аз може да дойда,ама за 10 не мърдам никъде!

истински мазут знаещ цената си ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 мар 2011 10:51

Bartolomej написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

истински мазут знаещ цената си ..

и с пари любов не се купува, а само секс !!!

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 16 мар 2011 14:45

Bartolomej написа:
luxorus написа:
ntodorov написа:Luxorus: Шшшт, тихо. Мълчи малко... Тук си говорим за футбол. Вас не ви броим...
Та по темата: Гледах Видима срещу ЦСКА. Компактно отборче са. Жалко е ако изпаднат за сметка на... Берое да речем. :|

Вие си говорете за футбол,ама и отидете на стадиона да погледате,че откакто ви сложиха билети и махнаха сандвичите,един файтон ходят в Бургас,а за навън-хората ви го казаха..

Ай стиа сте дъвкали тес сандвичи бе да ви са невиди
Имало един-два мача сандвичи кат промоция към билетите дет бяха по 7 и нагоре лева и цяла България за тва говори .
Кат сте много отворени там старогазорските фенове говорети си и с вашия спонсор да Ви направи билетчета по 7 и нагоре лева и примоцийка кебапче с филийка и да гледате качествен футбол .
Такива балами в Бургас няма
Кат гостувахме на вас билетчето Ви беше 3 кинта , а за нас по 5 , ма сега кат Ви шибнат на "Лазур" 10 кинта за гости и ша озъбите ..

Не си прав за промоцийка кебапче. Имат си спонсор, който даже и теле им осигурява за банкет след победа на заралии.Така , че да мълчи и да не се обажда неподготвен.

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 16 мар 2011 20:03

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:След помията , която се изля върху клуба Черноморец от страна на медии и с оглед промените , които се случиха в отбора , е нормален срива . Така че сега е време с много труд и упоритост "акулите" да спечелят тази среща .
Всеки , който обича Бургас да си хваща чукалата и да идва до Севлиево да подкрепи отбора .

Има хиляди бургазлии , които въобще не се интересуват от футбол , но си обичат града . Има хиляди бургазлии , които симпатизират на Нефтохимик . Има хиляди бургазлии , които имат доста причини да не харесват Събев . Откъде -накъде всички обичащи Бургас трябва да показват тази си любов , подкрепяйки отбора на Събев ? хайде да не сме крайни в изказванията . ;)

защото ЧЕРНОМОРЕЦ ТОВА Е БУРГАС ето защо,този отбор не е на Събев ,ЧЕРНОМОРЕЦ Е МОЯТ ОТБОР .за всички палячовци дето се изказват компетентно ...
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 16 мар 2011 20:53

negative написа:защото ЧЕРНОМОРЕЦ ТОВА Е БУРГАС ето защо,този отбор не е на Събев ,ЧЕРНОМОРЕЦ Е МОЯТ ОТБОР .за всички палячовци дето се изказват компетентно ...
Споко, всички знаем как си преписвате истории, школи, стадиони. футболисти и т.н. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

wini
Контакти:

Мнениеот wini » 16 мар 2011 21:29

maldin1 написа:
negative написа:защото ЧЕРНОМОРЕЦ ТОВА Е БУРГАС ето защо,този отбор не е на Събев ,ЧЕРНОМОРЕЦ Е МОЯТ ОТБОР .за всички палячовци дето се изказват компетентно ...
Споко, всички знаем как си преписвате истории, школи, стадиони. футболисти и т.н. ;)

Лек нещо се бъркаш кой какво си присвоява.Аз ходя от маса време на мачове и знам примерно кои песни от кои фенове са запяти за пръв път.Много неща крадът мазутите и то не само песни а и всякъкви измислени истории за създаването и така ,айде няма нужда да се обаждаш.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 16 мар 2011 22:21

wini написа:
maldin1 написа:

Лек нещо се бъркаш кой какво си присвоява.Аз ходя от маса време на мачове и знам примерно кои песни от кои фенове са запяти за пръв път.Много неща крадът мазутите и то не само песни а и всякъкви измислени истории за създаването и така ,айде няма нужда да се обаждаш.
Първо къде съм писал за песни ? И второ я ги кажи тия истории.Всичко започва и свършва с това, че нематериалните активи на Нефотхимик са откупени и са притежание на сегашния клуб, а вие си имайте приказките.Със здраве и на теб. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 16 мар 2011 22:35

ЧЕРНОМОРЕЦ ТОВА Е БУРГАС ето защо,този отбор не е на Събев ,ЧЕРНОМОРЕЦ Е МОЯТ ОТБОР .за всички палячовци дето се изказват компетентно ...[/quote]Споко, всички знаем как си преписвате истории, школи, стадиони. футболисти и т.н. ;)[/quote]
Лек нещо се бъркаш кой какво си присвоява.Аз ходя от маса време на мачове и знам примерно кои песни от кои фенове са запяти за пръв път.Много неща крадът мазутите и то не само песни а и всякъкви измислени истории за създаването и така ,айде няма нужда да се обаждаш.[/quote]Първо къде съм писал за песни ? И второ я ги кажи тия истории.Всичко започва и свършва с това, че нематериалните активи на Нефотхимик са откупени и са притежание на сегашния клуб, а вие си имайте приказките.Със здраве и на теб. ;)[/quote]

Тези лозуги и заучени фрази сигурно сте ги научили от агиттаблото в" КЕНЕФЧО" - за няколко години създадохте и футбола и написахте историята му в Бургас - ха ха палячовци!!!!!!!!!!!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Върни се в “Черноморец”