За екипа на Гонг!Никой утре да не влиза на ТРИБУНА ИЗТОК !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: За екипа на Гонг!Никой утре да не влиза на ТРИБУНА ИЗТОК !!!
Що то и аз съм като ЯСКАТА.
FORZA написа:АБЕ ВИЕ ВСИЧКИ ОТ "ОБЕДЕНИНЕЯ" ФЕН КЛУБ МНОГО СЕ ПЕНИТЕ БЕ,СПОКО УЕ ЕЙ ХОРА,А ТИ ОТ ЛУДАТА БАНДА МНОГО СИ ЛОШ БЕ,ЩО ЛИ НЕ СЪМ ТЕ ВИЖДАЛ ДО ВЪСТАНИК В ГРАДИНКАТА,ФОРУМНИ ЛАЙНАРИ

емо73канар написа:Аиде емо и фльорца у лево,бегаите да си пиете хаповете.А сега по темата ,означавали ,че трибуна ИЗТОК ,ще псува по останалите фенове и хора които са на мача?![]()
![]()
означава,че който е срещу селю, не трябва да стъпва на ТИ!кви са тия филми да се псуват фенове помежду си,къде прочете подобни глупости...
Последна промяна от fungus на 22 апр 2009 22:21, променено общо 1 път.
- PLOVDIV PEE 1912
емо73канар написа:Аиде емо и фльорца у лево,бегаите да си пиете хаповете.А сега по темата ,означавали ,че трибуна ИЗТОК ,ще псува по останалите фенове и хора които са на мача?![]()
![]()
Не бе майна ,утре всички ще сме на централната трибуна .
-
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:Веднъж говорих с фен на Локо /Пловдив/ и той ми каза,нещо,което сега виждам колко е било вярно-"Феновете на Ботев и своите си мразят"!Абсолютно е бил прав-единственото,което ви обединява е омразата,замислете се!
айде ходете си правете свирки тогава с буфера .ходете се "обединявайте" двамата.
Аз се чудя дали въобще да ходя.
Ти луд ли си бе?!На ръце сме ги носили и пак ще ги носим.А за буферите,виж колко си обичат те отбора,щом висят само в нашия форум.OBI4AM LEVSKI написа:Веднъж говорих с фен на Локо /Пловдив/ и той ми каза,нещо,което сега виждам колко е било вярно-"Феновете на Ботев и своите си мразят"!Абсолютно е бил прав-единственото,което ви обединява е омразата,замислете се!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal