Байерн Мюнхен - Интер 2:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн Мюнхен - Интер 2:3 (FT)
Голям,голям Интер! Който е фен на този отбор наистина живота му се скъсява с такива инфарктни мачове,та за това и ни викат ЛУДИЯ ИНТЕР,та за това химна ни се пее ЛУДИЯ ИНТЕР.Ето че има за какво! Невероятен обрат,честно казано почти бях отписал мача,макар тайничко да се надявах на нещо и след гола на Снайдер бях почти сигурен,че ще отбележим още веднъж.Съмненията ми бяха дали щяхме обаче да си запазим мрежата суха до края.Второто полувреме защитата беше на светлинни години от тази през първата част за което много съм щастлив.Имахме и доста късмет в случая,но късмета е със смелите и тези които неспират да мечтаят,а Интер със сигурност не спря през тези 90мин! ЕДИН ГОЛЯМ ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ,които се раздадоха на макс тази вечер и ни подариха тази страхотна победа. GRANDE,GRANDE INTER AMALA!!!!!
фифи перото написа:L_Messi написа:
Не знам какво иска да каже, затова го посъветвах да си излее душата, но явно и той не знае какво иска. Както и да е.
Аз си казах моето мнение за мача без да искам да обиждам който и да е от двата отбора. И пак ще си кажа - за мен и Байерн, и Интер имат доста слабости, които лъснаха в тези 2 мача, като тези на Интер ще имаме възможност да ги видим още 1-2 пъти в турнира.
Душата си излей ти..Отбор в който е играл Стоичков...![]()
Наистина има нужда от психотерапевт...хахахах
ИНТЕР,ЧЕЛСИ,РЕАЛ,ЛЕВСКИ-това са отборите!
И Стоичков ли е комичен футболист?

Няма лошо да се екзалтиран от победата на Интер, но не е нормално чак такива глупости да ръсиш

Фенчетата на Барселона да си лягат, и да се молят да не се паднат отново с нас, че пак ще пълнят форумите със сълзи(и пръскачките не могат ги изми). Феноменален ИНТЕР !!!

- blahi_m
- Контакти:
durex тва е за теб, да знае6 Интер се раздадоха само зареди добре направената тема какко казах първото е от мен

- Авалокитешвара
- Контакти:
А бе сега чух, че Абидал щял да се оперира от рак на черния дроб
.
Вярно ли е това барселонци?

По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Авалокитешвара написа:А бе сега чух, че Абидал щял да се оперира от рак на черния дроб.
Да вярно е. Изключително неприятна новина.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Авалокитешвара
- Контакти:
Madridist написа:Авалокитешвара написа:А бе сега чух, че Абидал щял да се оперира от рак на черния дроб.
Да вярно е. Изключително неприятна новина. С![]()
![]()
Така е!

Юлий Цезар
Юлий Цезар
- Авалокитешвара
- Контакти:
Леонардо: И аз не мога да обясня как победихме

Юлий Цезар
Юлий Цезар
- blahi_m
- Контакти:
Авалокитешвара написа:А бе сега чух, че Абидал щял да се оперира от рак на черния дроб.
Шегата на страна, но дано Абидал се оправи тук клубните пристрастия нямат място важен е ТОЙ - Човешкият живот.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Голям мач за Интер. И като цяло фантастичен двубой. От много време не бях гледал такова зрелище, още повече в Шампионската Лига, където обикновенно стават тъпи мачове.
Страхотен дух показаха "нерадзурите" и лично им се накефих на макс. Хубавото, е че Италия все още има представител в Европа и той отново е Интер...
Байерн сами се биха с тези пропуски. Но пък го имаше и тоя момент, че Жулио Сезар ги върна в мача с поредното си безумие.
С изравнителния гол им тръгна и играта, а Интер се сковаха отвсякъде. Второто полувреме явно Леонардо ги беше мотивирал и излязоха видимо променени.
Голям мач и на Самуел Ето`о - 1 гол и 2 асистенции. Гуардиола не предполага какъв автогол си вкара след като го махна от Барса... А Пандев беше длъжен да вкара този гол, бая атака осра. Изпусна и едно положение, блокира и почти сигурен точен шут на Снайдер. Просто трябваше да върне всичко това и така стана.
Страхотен дух показаха "нерадзурите" и лично им се накефих на макс. Хубавото, е че Италия все още има представител в Европа и той отново е Интер...
Байерн сами се биха с тези пропуски. Но пък го имаше и тоя момент, че Жулио Сезар ги върна в мача с поредното си безумие.

Голям мач и на Самуел Ето`о - 1 гол и 2 асистенции. Гуардиола не предполага какъв автогол си вкара след като го махна от Барса... А Пандев беше длъжен да вкара този гол, бая атака осра. Изпусна и едно положение, блокира и почти сигурен точен шут на Снайдер. Просто трябваше да върне всичко това и така стана.