Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pankin
Контакти:

Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Мнениеот pankin » 15 мар 2011 21:25

Не намесвайте ЦСКА, не сме се занимавали грам с този случай!!!!
Не виждаре ли че всичко в БФС е синьо, само плачат, не си гледат жалкото отборче, а от 5 месеца само за Литекс говорят.
След мачът им с Черноморец, за да отклонят коментарите за слабата им игра, веднага започнаха да коментират Литекс.
Защо не коментираха техният гол, който е 100% нередовен?????
Защо маймуната Дембеле, не го наказаха, както трябва, и тогава чухте ли някой от Литекс да се обажда?????
Вариантите за наказание на Дока бяха 2 или 4 мача.
Ако 2-рият мач беше с Левски, щяха да го накажат само за 2 мача, за да може да играе срещу ЦСКА.
Всички в БФС са за Левски, разберете го това

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2011 21:27

shotgun blues написа:заложих на българскиото,предните дни бях на някви германски в кутийки,Ледениката по яка 8-)

Не е лоша,ама Загорка е по-добре...Нищо лично към българското,но ...Дока ще играе ли срещу Швийцария или и този мач се брои в наказанието?;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 мар 2011 21:32

фифи перото написа:
shotgun blues написа:заложих на българскиото,предните дни бях на някви германски в кутийки,Ледениката по яка 8-)

Не е лоша,ама Загорка е по-добре...Нищо лично към българското,но ...Дока ще играе ли срещу Швийцария или и този мач се брои в наказанието?;)

с него и без него пак ще ни таковат яката 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2011 21:35

shotgun blues написа:
фифи перото написа:

с него и без него пак ще ни таковат яката 8-)

Ми на Матеус меу харесва..А Боби е свикнал-ГГ редовно то... :)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 мар 2011 21:37

знам ,че ще трудно да спрем да спорим за ДОКА поне малко,но тука почват едни мачлета малко за разнообразие,пък после ще поспорим пак за БОГ ДОКА с голямата мадурейра 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2011 21:39

shotgun blues написа:знам ,че ще трудно да спрем да спорим за ДОКА поне малко,но тука почват едни мачлета малко за разнообразие,пък после ще поспорим пак за БОГ ДОКА с голямата мадурейра 8-)

Нали трябва да компенсира треньора си?;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 15 мар 2011 21:59

Leon написа:
Нямали история ми винаги има начало

е, има си история - 4 титли (броя и от тази година), 4 купи на страната, повече от 10 г. в евротурнирите и май с положителен резултат там. Това не е малко. Кой друг е постигал нещо подобно за 13-14 години? Иначе съгласен съм с изказването +1

Литекс не е само Дока, ще го усетят съперниците съвсем скоро. След месец всички ще знаят, а някои като Крум и кошмари ще сънуват от Папа Диуф.

Иначе чудесно е, че се вдигна толкова шум, защото в тази носталгия в БГ първенството Литекс можеше да се отпусне и да стане като с Левски.

А когато спре кранчето Ганчев- смело с купите към селските стадиони.

zizilot

Мнениеот zizilot » 15 мар 2011 22:06

значи пуканка ли е царевична пръчка ли е може да се заяжда и обижда а мен за нищо ме банаха за 2 месеца и после модераторите били перфекни. :cry:

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 15 мар 2011 22:08

без Дока, Литекс е половин отбор :lol: . Очаквам лесна победа за ЛЕВСКИ в Ловеч, с два до четири гола разлика. Очаквам поредният исторически обрат в първенството, който ЛЕВСКИ ще сътвори(вече ни стана навик да обръщаме разни отборчета), очаквам след 12-тият кръг ЛЕВСКИ да е лидер в класирането, очаквам 27-мата шампионска титла СЕГА!....ОЧАКВАМ! ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 22:11

zizilot написа:значи пуканка ли е царевична пръчка ли е може да се заяжда и обижда а мен за нищо ме банаха за 2 месеца и после модераторите били перфекни. :cry:

мене колкото пъти са ме наказвали ти не си влизал толков тоя сайт ..който каквото си залсужи.без някой да ме е провокирал или обидил не съм обиждал никой!Това ви е проблема на всички!Гледате у паницата на другите вместо на себе си!Така са и футболните фенове и футолбните хора!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Литекс”