Аман от "скатавки" в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

UFIJD
Контакти:

Аман от "скатавки" в ЦСКА

Мнениеот UFIJD » 22 апр 2009 17:51

Не мога да разбера докога някои хора ще се скатават докато играят! Имам в предвид Маркиньос - не знам какво му става на този човек, за какъв се мисли - за не заменим! Любо трябва да го прати в дубъла на заплата 1500 лева ! Не помня от кога този не се напъва изобщо като играе!Браво на Муши, започна да се напасва все повече и повече!Мигел нещо и той започна да издиша - дано да е временно!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Аман от "скатавки" в ЦСКА

Мнениеот mironi88 » 22 апр 2009 17:58

Абсолютно на същото мнение съм и аз. И за двамата. Особено за Маркиньос.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 апр 2009 17:59

мигел е като роналдо сравнения с маркиниос.това е играча където само разхожда червената фанелка :!: :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

UFIJD
Контакти:

Мнениеот UFIJD » 22 апр 2009 18:00

Браво и на Сашко Тонев, това е един отличен млад футболист! Може би ще стане и по добър от Бербатов! Помнете ми думата!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 22 апр 2009 18:14

Не съм изненадан от играта на Маркиньос. Откакто е в ЦСКА винаги е редувал силни със слаби мачове, това е футболист, който може да направи изключително силен мач и след това да играе така, че да се чудим как може да е професионален футболист. Иначе специално аз невиждам какво прави Руи Мигел на терена, този играч е може да е бил силен за Локо Мездра, но за ЦСКА откровено нестава, според мен един Тошев примерно би се справил не по-лошо от него.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 22 апр 2009 18:18

На Мигел не му е мястото в титулярите.Днес Тонев доказа,че много по-добър.А за Маркиньос няма какво да коментираме-просто трагичен.Аз поне не помня откога не е правил силен мач.

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Мнениеот buhinho » 22 апр 2009 18:32

Маркиньос не спирате да го плюете, но не виждате колко топки отнема на мач и колко черна работа върши! Вярно е няма я креативността от миналия сезон, но сега играе доста по-защитна роля в халфовата ни линия. Не го изкарвайте 'най-черния' в отбора, а погледнете колко много помага и дори дава свобода на Тошко Янчев, който до миналата година не знаеше какво да прави с топката, когато мине в противниковата половина..
... and You'll Never Wall Alone...

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 22 апр 2009 18:36

Моето мнение не се различава от предходните..Трябва да се залага на родните таланти,чужденците(особено във водещите ни отбори) са гола вода и кал в ушите.А да попитам:къде се вписа Давид Силва....никъде,а Машадо..и той.Чест прави на Вихрен,че играха открито и нападателно.А относно коментарите,че са излезнали с резервите,ще припомня шампионския сезон на отбора на Левски в който , преди всеки техен мач или имаше стачка на противниковите футболисти или просто се играеше по 15 мин футбол,колкото Левски да вкарат някой друг гол и след това мача се доиграва.Тази година празнуват 95 години мъки и ако не са шампиони ,говори за зле свършена работа.Затова се досещат много хора,но не и тези , които плюят от различните форуми по ЦСКА....СПОКО

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 22 апр 2009 18:54

Това което показват младите футболисти на ЦСКА и с две три класни попълнения,нали се пишеше че са задилили4,5 мл евро за селекция от титан,следващия сезон лефски няма да е на 4 точки след нас а на 44 :D :D :D
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

UFIJD
Контакти:

Мнениеот UFIJD » 22 апр 2009 19:00

Бъдещето е само в младите ни играчи!Струва ми се че трябва и да се даде шанс на Иван Караджов - един много добър вратар!И от другия сезон 80 % от чужденците трябва да се изчистят! Така хем ще освободят място за младите надежди, хем и на Титаните ще е по лесно да издържат отбора!Това: Зе Руи, Гунглаугсон, Давид Силва, Машадо, Беконо, Удоджи, даже и Маркиньос! Може да е трудно първите няколко мача, но после със лихвите ще ни се върне този риск!

Върни се в “ЦСКА”