Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
canary написа:ТИТЛА И КУПА ЗА ЛИТЕКС!!!
POPCORN написа:Аз не правя нищо.Нека винаги да е така!Нямам нищо против!Всеки да получава това което заслужава!Но не е чак така както всички го описват!Първо Литекс играят най-добре!Второ съдиите не ги подкрепят толков много както всички пискат и мрънкат!И трето нито феновете на Левски нито на ЦСКА имат право да мрънкат дори да ги подкрепят, защото много повече пъти са ни подкрепяли двата отбора от който и да е!Незнам , защо ръководстото на Левски постоянно мрънкат спрямо Литекс!Не Литекс им е виновен, че са на 8 точки от тях, а те самите!
]Така ли мислиш ?? ами грешиш аз лично помня миналия полусезон как след вашия мач с Литекс Венци Живков наричаше съдията след края на мача какъв ли не ? така ли е ??
jeliotr написа:До POPCORN я ми прочети всички коментари да видиш да ли съм писал нещо за цска а твоите всяко второ е против Левски.Да не казвам вашия Живков какви ги говореше след мача ви с Литекс.Като пресъпници,мафиоти тн.
marmi52 написа:8-)
Ако не се беше вдигнал толкова шум по медиите нито Дока, нито съдийчето щяха да бъдат наказани справедливо.
POPCORN написа:]Така ли мислиш ?? ами грешиш аз лично помня миналия полусезон как след вашия мач с Литекс Венци Живков наричаше съдията след края на мача какъв ли не ? така ли е ??
да ама ЦСКА коментира мач срещу противник!А не мач на трети и четвърти отбори където няма участие в него!Много ясно ,че като играеш срещу Литекс може си кажеш мнението, но не да играеш с Черноморец и да плуеш по Литекс!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта