reebok написа:tytti написа:reebok написа:Нищо ново за 4 буйвието от панчерево, пореден мач в които противника не си дава много зор!
Но нищо в евротурнирите като ги няма к*рвичките им и като го няма Момиров ще си приличи колко са нещасни.
Приятелю, не те знам Рийбок ли си, или Адидас, но ми приличаш на прост Рибок. Тук май говориш за твоя любим син тим, а. Не говори за Европа че ще ти се смеят всички. А вече ми омръзна с вашите схеми за уредени мачове и т.н. Да ви попитам в такъв случай вашия Мъри защо ви подари мача в Ловеч? А Томето Русев не написа и дума за вероятна такава схема а? И накрая ЦСКА ще е шампион напук на всички левскари.
Ха-ха-ха забавен си иначея кажи Тулуза на кое място бяха като ви отстраниха и ми припомни с кого играхте миналата година в евротурнирите, че нещо немога да се сетя
![]()
За мача с литекс уговорка може да има само в болните ви червени мозъци как може изобщо да ти мине през ума за уговорка между Левски и Литекс, Литекс сиромаците просто толкова си могат, виж как играха срещу Славия, срещу Миньор и тези мачове ли са били уредени
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КОГА НЯКОЙ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ ЦСКА
reebok написа:reebok написа:Нищо ново за 4 буйвието от панчерево, пореден мач в които противника не си дава много зор!
Но нищо в евротурнирите като ги няма к*рвичките им и като го няма Момиров ще си приличи колко са нещасни.
Ха-ха-ха забавен си иначея кажи Тулуза на кое място бяха като ви отстраниха и ми припомни с кого играхте миналата година в евротурнирите, че нещо немога да се сетя
![]()
За мача с литекс уговорка може да има само в болните ви червени мозъци как може изобщо да ти мине през ума за уговорка между Левски и Литекс, Литекс сиромаците просто толкова си могат, виж как играха срещу Славия, срещу Миньор и тези мачове ли са били уредени :roll:
Ей това е говеждата логика.Литекс толкова си могли горките и се видяло и в други мачове.Добре щом казваш така е , толкова си могат.Но тук изникват само 2 въпроса.
Първият : На мача с ЦСКА ако пак си могат толкова ще викаш ли че мача е уреден и че Гришата ни е пуснал мача щото бил чорбарин и т.н. или ще гледаме че Литекс нищо не са играли цял сезон.
Вторият въпрос : Литекс толкова си могат , ама видете ли Миньор,Вихрен и незнам си още кой могат сигурно много повече( в кой ли мач са го показали) и е съвсем нормално като излезнат срещу ЦСКА трябва да ги мачкат цял мач и накрая ЦСКА да пада поне с 2-3 гола разлика.Как така Литекс нищо не може да играе ама много по-слаби отбори от него трябва да могат много повече.
И още нещо и есента ли ЦСКА беше уредил първите си 7-8 кръга и имаше само 1 загуба в тях или просто играе с по-слабите отбори от А група, а по-късно започва с по-добрите отбори???
Re: цска ИМА ОЩЕ ТРИ МАЧА ДО КРАЯ!
След загубата на "Локо" Сф и, надявам се, загубата на "морските" днеска, ще се наложи много пачки да изсипат боклуджиите! С тази игра не сте изобщо за шампиони, както и "Левски", впрочем! Така че ще гледаме сеир до края на първенството, а след това ще подсмърчаме в Европа-та!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Наско, прочети хубавко мненията назад, че пишеш вече коментирани неща...
Важен е единствено мача с Левски, победи ли ЦСКА, - до края първенството ще се доиграва! Успех АРМЕЙЦИ!
- plamen etov
- Контакти:
Deliba6 написа:alfonso написа:Вън такива като Вихрен от А група! От шантонерки полза няма!
Моля, моля, не обиждай най-древните! Това са си обикновени квартални к..ветини с чалга привкус!!!![]()
![]()
Делибаш много те уважавам,обясни за ваште който практикуват най древната професия на Алфонсо

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
tprodanov написа:Наско, прочети хубавко мненията назад, че пишеш вече коментирани неща...
Аз темичката хубаво съм я прочел.Това че ти примерно не мислиш че мача е купен не променя че някой пише без много да мисли и да си съставя в главата някакви консперации и планове за иначе резонни победи на ЦСКА над тези отбори по принцип.Като изключим Локо(Пд) едва ли има други от дотук победените от ЦСКА които да не са падали много пъти и преди този сезон.
plamen etov написа:Делибаш много те уважавам,обясни за ваште който практикуват най древната професия на Алфонсо![]()
![]()
Не разбрах въпроса?
Презирайки всеобщото израждане
- child in time
- Контакти:
Спокойно идва Европа - тогава някой ще ги нау4и как се играе футбол! Забелязал съм че там дузпи като срещу Славия трудно се дават!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- david_villa
- Контакти:
Глупости. За мен гостуването на "Чц" е протокол, бургазлии надали въобще ще се напънат, както и не вярвам, че Гришата ще се хвърли на ЦСКА при решаване на титлата. Реалните срещи, в които могат да бъдат загубени точки са тези с "Левски", "Локо" - Сф (съмнявам се) и "Черно море". Според мен, ЦСКА ще е шампион, не го казвам като фен на тима, а като реалист, който знае, че чудеса във футбола стават, но не и на родна територия. Предстои да видим.