Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Мнениеот obi4am_pirin » 15 мар 2011 19:04

bonedeep написа:И ДА ПОПИТАМ ГАНЧЕВ ЛИ УПРАВЛЯВА БФС. АКО Е ТОЙ ЩЯХА ДА ГО НАКАЖАТ ЗА ДВА МАЧА. НА ГРИШАТА МУ ДРЕМЕ НА КУРО ЗА БФС-то.

Какво е това по-горе!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 19:05

evgenimilenov написа:Попкорн темата е за Дока .... а на теб само Дембеле ти е в устичката .... я се спри ..Дембеле не е бутал а се опита да дръпне съдията който не му обръща внимание след като Дембеле е искал някакво обяснение .. логично е съдията да му обясни нередно е видял и т.н. а не да го подмине с мълчание .... Дембеле ударил ли е съдията или какво ? От кога едно дръпване за ръката е по-сериозно провинение от един удар в лицето ? Правиш ми се на логичен , но логиката ти куца !

ми дай и на тебе така да ти искам обяснение а?Да ти искам обяснение и да ти счупя главата?Надали се иска обяснение от някой като го псуваш и го дърпаш за фанелката нали?Ама ти си толкова прост и насторене в синио, че ти пречи да мислиш нормално!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 15 мар 2011 19:08

Rivaldo10 написа:Ха! Ха! Изненадааа Дока гори за мача с Левски! Титла за Литекс и купа за Левски?!

Купа май не се дава след четвъртфинала или бъркам? :roll:

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 мар 2011 19:08

bonedeep написа:
evgenimilenov написа:Попкорн темата е за Дока .... а на теб само Дембеле ти е в устичката .... я се спри ..Дембеле не е бутал а се опита да дръпне съдията който не му обръща внимание след като Дембеле е искал някакво обяснение .. логично е съдията да му обясни нередно е видял и т.н. а не да го подмине с мълчание .... Дембеле ударил ли е съдията или какво ? От кога едно дръпване за ръката е по-сериозно провинение от един удар в лицето ? Правиш ми се на логичен , но логиката ти куца !

СВАЛИ СИ ЕВГЕНЧО СИНИТЕ ОЧИЛА МОМЧЕНЦЕ.

Не ми викай момченце бе ...... ако ме видиш какво "момченце" съм ще се осереш целия ........
Какви сини очила ... това беше модерно миналата година когато Момиров беше шеф на съдиите .. Ти ми кажи честно с оранжевите очила следната ситуация - Дока удари ли футболиста на пирин с глава в носа ? ДА или НЕ ....... или и ти заставаш зад думите на шефовете ви .... че Дока се е пазил .. само че аз за първи път виждам човек да се пази като си мести главата напред вместо назад .... чакам ти отговора !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 мар 2011 19:09

POPCORN написа:Абе човек какво м исравняваш Итралия с България!Там имат много по-други закони!Еми ще ти коментирам!За псуване и за дърпане на фанелката на съдията 2 пъти мисля, че не е по-малко провинение от това ,че Дока удря с глава противников играч!Даже за мене е по-сериозно!Те могат минимум да го накажат за 2 мача а максимум за 8!И какво стана ?Наказаха го минимум!

Няма шанс да тръгна да защитавам БФС! Та тези правят гаф след гаф дори в детският и юнушеският ни футбол! Идеята ми беше, че може би някой си прави тънки сметки от престоящите мачове и това наказание да влиза в нечии планове по някакъв начин.Далеч съм и от мисълта, че Дока е незаменим, но ще бъде изкаран точно такъв при загуба на Литекс.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 15 мар 2011 19:09

Браво за наказанието.
Последна промяна от Levski4Ever на 15 мар 2011 19:57, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2011 19:10

jeliotr написа:Да ви кажа чесно много са го наказали на мен ми харесва как Дока играе.Но и самия съдия е виновен ако му беше дал червен картон щяха да го накажат само 1 мач.

Пак щеше да е за 4 мача.Правлникът е такъв, че за удар без топка наказанието е 4 мача и глоба.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 мар 2011 19:10

POPCORN написа:

ми дай и на тебе така да ти искам обяснение а?Да ти искам обяснение и да ти счупя главата?Надали се иска обяснение от някой като го псуваш и го дърпаш за фанелката нали?Ама ти си толкова прост и насторене в синио, че ти пречи да мислиш нормално!

Може да съм "прост" , може всякакъв да съм ама ми кажи какво е казал Дембеле на съдията - кажи ми псувнята моля те ... да ти видим френския !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 мар 2011 19:11

ismail isa написа:
Rivaldo10 написа:Ха! Ха! Изненадааа Дока гори за мача с Левски! Титла за Литекс и купа за Левски?!

Купа май не се дава след четвъртфинала или бъркам? :roll:

Ок! Да кажем, че Литекс ще пусне Левски напред, за сметка на титлата. Нищо не твърдя със сигурност, просто догадка!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 19:12

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:Абе човек какво м исравняваш Итралия с България!Там имат много по-други закони!Еми ще ти коментирам!За псуване и за дърпане на фанелката на съдията 2 пъти мисля, че не е по-малко провинение от това ,че Дока удря с глава противников играч!Даже за мене е по-сериозно!Те могат минимум да го накажат за 2 мача а максимум за 8!И какво стана ?Наказаха го минимум!

Няма шанс да тръгна да защитавам БФС! Та тези правят гаф след гаф дори в детският и юнушеският ни футбол! Идеята ми беше, че може би някой си прави тънки сметки от престоящите мачове и това наказание да влиза в нечии планове по някакъв начин.Далеч съм и от мисълта, че Дока е незаменим, но ще бъде изкаран точно такъв при загуба на Литекс.

Аз не правя нищо.Нека винаги да е така!Нямам нищо против!Всеки да получава това което заслужава!Но не е чак така както всички го описват!Първо Литекс играят най-добре!Второ съдиите не ги подкрепят толков много както всички пискат и мрънкат!И трето нито феновете на Левски нито на ЦСКА имат право да мрънкат дори да ги подкрепят, защото много повече пъти са ни подкрепяли двата отбора от който и да е!Незнам , защо ръководстото на Левски постоянно мрънкат спрямо Литекс!Не Литекс им е виновен, че са на 8 точки от тях, а те самите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Литекс”