Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- evgenimilenov
- Контакти:
Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
Попкорн темата е за Дока .... а на теб само Дембеле ти е в устичката .... я се спри ..Дембеле не е бутал а се опита да дръпне съдията който не му обръща внимание след като Дембеле е искал някакво обяснение .. логично е съдията да му обясни нередно е видял и т.н. а не да го подмине с мълчание .... Дембеле ударил ли е съдията или какво ? От кога едно дръпване за ръката е по-сериозно провинение от един удар в лицето ? Правиш ми се на логичен , но логиката ти куца !
zlatan написа:zaщото Литекс за Гарра имаше от 2-8 мача зависимо как се тълкува при Дока за УДАР В ГЛАВАТА на незнам кой си член буква Е наказанието е 4 мача,ако удара е в някоя друга част на тялото наказанието е 2-мача.
Мислех да не се меся но няма как .Защо ДК не се самосезира след мача Литекс - Левски ? Нямаше ли достаъчно поводи ?
Лошото е че правилата на БФС и всичките му структори въжът но само избирателно .Цялата кампания към наказание на Дока си е чисто дело на ДС ака агент Тара ,ако ЦСКА имахе силно лоби тя щеше да се самосезира след въпросния мач който не трябваше да завършва и повече от половината футболисти на двата отбора трябваше да отнесат не по 4 а по 10 мача .
Николай Йорданов виждаха го че не става но си изпълнява поръчките добре както за сини така и за оранжеви ,явно им се е дръпнал нещо за да го накажат ,сега наред е некой нов новозипечен да поеме функциите му .Само едно се чудя как от Уефа ни търпят още и не са ни наложили наказание от поне 5 години без евротурнири.
ВЪН ЦЯЛОТО БФС ОТ ГЛАВАТА ДО ЧИСТАЧКАТА.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
а какво ще стане, ако вземем, че се измъкнем сухи и без дока? раираните пъжами, сини, червени и лилави къде трябва да се скрият? ДК да видим дали ще са толкова принципни от тук насетне и дали след всяко подобно действие ще има инквизиция. жалки, много жалки са "грандовете" ни.ама то народът си го е казал- страх лозе пази. ще умрете сигурно, ако втора поредна година ние, селяните, ви оставим с калъфките. оня лигльо от пирин не могъл да спи от болка, ако е така що не вземе да мине на детектора на лъжата да го потвърди?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
POPCORN написа:еми и Дока го наказаха медиите!Дока удря играч, докато Гара страничен съдия!После Левски след техния мач веднага почнаха да коментират мача на Литекс!Това е много не колегиално!Все едно Левски никога не с ги подкрепяли нали?
Гара УДРЯ страничен съдия?

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
Rivaldo10 написа:POPCORN написа:Всички обективни хора, знаем ,че пожалиха доста Гара за неговата постъпка!Така че няма какво да говорим повече в тая посока!Трявбаше поне да го накажат със същото наказание!Все пак Гара се гаври със един от съдиите а не с някой играч!Това за мене е по-сериозно отколкото да удариш противников играч!
Коментирай действията на Гара, да видя къде са претенциите. Нима не е гавра да псуваш цял мач съдия? На мача Бари-Интер, Киву удари съперник и не беше изгонен, но го наказаха за 4 мача!
Абе човек какво м исравняваш Итралия с България!Там имат много по-други закони!Еми ще ти коментирам!За псуване и за дърпане на фанелката на съдията 2 пъти мисля, че не е по-малко провинение от това ,че Дока удря с глава противников играч!Даже за мене е по-сериозно!Те могат минимум да го накажат за 2 мача а максимум за 8!И какво стана ?Наказаха го минимум!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
shotgun blues написа:хахахаха дългите пипала на Левски и ЦСКА се намесиха Дембеле за бутане на съдия и дърпане на съдия 2 мача,ДОКА след като пропищяха двата богопомозани отбора 4 мача хахааххах и Литекс бил подкрепян хаххахахах СРАМ
Защо намесвате ЦСКА в тази история.Някой от ЦСКА да е коментирал Дока.Правилният въпрос е защо ДК никога не е събрала кураж да приложи максимално наказание спрямо Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
evgenimilenov написа:Попкорн темата е за Дока .... а на теб само Дембеле ти е в устичката .... я се спри ..Дембеле не е бутал а се опита да дръпне съдията който не му обръща внимание след като Дембеле е искал някакво обяснение .. логично е съдията да му обясни нередно е видял и т.н. а не да го подмине с мълчание .... Дембеле ударил ли е съдията или какво ? От кога едно дръпване за ръката е по-сериозно провинение от един удар в лицето ? Правиш ми се на логичен , но логиката ти куца !
СВАЛИ СИ ЕВГЕНЧО СИНИТЕ ОЧИЛА МОМЧЕНЦЕ.
zlatan написа:ако си мислиш че имам време да чета като теб наредби и правилници ,не си познал човече ,това беше материал в Гонг и от там го знам,просто сравнявам ситуацията.А Дембеле кой го наказа,ааааааааа медиите на вашия коняр така че не ми сравнявай това на Дембеле и удара на Дока.Как не ги е срам тези от Литекс да говорят че видиш ли онзи сам се удари в Дока-СРАМ,СРАМ.
Литекс,наистина си заслужаваше наказанието Дока.-пак повтарям това е най малтртирания футболист в БГ.
Златане, тъй като хем боли, хем сърби, хем драго ми е, чети:
Член 25.2
"Опит за удар, бутане, блъскане, настъпване, дърпане, плюене и други на длъжностни лица, се налага наказание ЛСП (лишаване от състезателни права) за срок от 8 срещи, считано от датата на провинението, и глоба в размер на 3000 лева"
Аз се съм адски доволен, че Дока е максимално наказан, защото така на всички са ви затворени устата и утре като се случи нещо подобно с друг футболист, ще имаме основателно право да искаме пълната сила на закона

- POPCORN
- Контакти:
Rivaldo10 написа:POPCORN написа:еми и Дока го наказаха медиите!Дока удря играч, докато Гара страничен съдия!После Левски след техния мач веднага почнаха да коментират мача на Литекс!Това е много не колегиално!Все едно Левски никога не с ги подкрепяли нали?
Гара УДРЯ страничен съдия?
не го удря а го дърпа 2 пъти за фанелката!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
от don1024 на 15 Мар 2011 17:59
?
надушвам май цензура
изпратих мнението си а не го виждам публикувано
Aaaa,добре дошъл тук.

Литекс когато и да ги накажат,все ще е късно.Това се отнася и за цска.
Последна промяна от caci на 15 мар 2011 19:05, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!