Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Перфектно.
От сега нататък усещам здраво следене до последният детайл на всичко.
Сега ДК ако каже защо Дембеле бе наказан само два мача, а трябваше да са осем, ще са златни
Радвам се, че беше наказан максимално, защото ако беше за по-малко щеше да има голямо реване.
obi4am_pirin , ти колко искаш да го накажат при положение, че толкова пише в правилника?
shotgun blues написа:хахахаххахахахххххх това положение на ДОКА го има почти всеки мач навсякъде,но 4 мача наказание го няма никъде 2 мача беше истината,Дембеле не бута футболист а съдииите 2 мача ,това показва че Левски и ЦСКА реват и получват каквото поискат ,винаги е било така,няма да играе с Левски Батков доволен,с ЦСКА армията доволна лелелелеле хахаххахахаха грандове плачете![]()
![]()
bonedeep написа:Гонг да кажат защо Дембеле от ОСЕМ мача по правилник беше наказан само за два.
POPCORN написа:Всички обективни хора, знаем ,че пожалиха доста Гара за неговата постъпка!Така че няма какво да говорим повече в тая посока!Трявбаше поне да го накажат със същото наказание!Все пак Гара се гаври със един от съдиите а не с някой играч!Това за мене е по-сериозно отколкото да удариш противников играч!
zlatan написа:ако си мислиш че имам време да чета като теб наредби и правилници ,не си познал човече ,това беше материал в Гонг и от там го знам,просто сравнявам ситуацията.А Дембеле кой го наказа,ааааааааа медиите на вашия коняр така че не ми сравнявай това на Дембеле и удара на Дока.Как не ги е срам тези от Литекс да говорят че видиш ли онзи сам се удари в Дока-СРАМ,СРАМ.
Литекс,наистина си заслужаваше наказанието Дока.-пак повтарям това е най малтртирания футболист в БГ.
evgenimilenov написа:bonedeep написа:Гонг да кажат защо Дембеле от ОСЕМ мача по правилник беше наказан само за два.
Какво обяснение искаш от гонг ? Да не би те да са го наказали ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта