Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

barmby
Контакти:

Re: КОГА НЯКОЙ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ ЦСКА

Мнениеот barmby » 22 апр 2009 17:09

ТЕНЧО ТЕНЕВ ,СЕГА ЗАПОЧВАТ ИСТИСКИТЕ НИ МАЧОВЕ,

barmby
Контакти:

Мнениеот barmby » 22 апр 2009 17:10

RED MAGIC написа:Като гръм от ясно небе ще ви дойде на 9-ти май говеда! Ще ви разбием. Мислете си за уговорки, кой полягал, кой не. Не виждате ли каква преса им упражнихме. Тоя Паредес е страхотен.
Лефски - сребърните крале!!! :lol:

АБЕ НАПРАВО ГИ СКЪСАХТЕ ХА ХА ХА ХА

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 22 апр 2009 17:11

RED MAGIC написа:Като гръм от ясно небе ще ви дойде на 9-ти май говеда! Ще ви разбием. Мислете си за уговорки, кой полягал, кой не. Не виждате ли каква преса им упражнихме. Тоя Паредес е страхотен.
Лефски - сребърните крале!!! :lol:

Тук вече се изложи каква преса след като вихрен,ако можеха въобще нямаше да играят този,или при 0:1 щяха да го прекратят.Едно браво на Пенев,че налага юноши.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 22 апр 2009 17:12

Е, този път разликата няма да е 16 точки...8 също са напълно достатъчни :)
А 9-ти май много от рано започвате да го сънувате...то пък каква дата се падна...параноята е пълна....Ясно е, че срещу вас има международен заговор, организиран от Ленин и Троцки по поръчка на Милко Балев и Добри Джуров и е крайно време да се примирите с това. Единственото решение е да изпратите Гонзо назад в миналото, за да промени нещата и най-накрая да излезете от Матрицата...

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 22 апр 2009 17:15

Защо никой не си признава за очевадната класа която има ЦСКА пред другите отбори.Май месец и мача срещу лефски ще кажете че сме купили предвит големия резултат който се учертава,те наще като гледам напоследък по 4 ги вкарват :D :D :D
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 17:18

tqnata78 написа:Защо никой не си признава за очевадната класа която има ЦСКА пред другите отбори.Май месец и мача срещу лефски ще кажете че сме купили предвит големия резултат който се учертава,те наще като гледам напоследък по 4 ги вкарват :D :D :D

защото класата на цуцка определено не е очевадна, освен ако не броиш очевадните пачки, дето ги подхвърлят боклуджиите.

А за мача... статистиката ли те кара да мислиш така :mrgreen:

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 22 апр 2009 17:19

tytti написа:
reebok написа:Нищо ново за 4 буйвието от панчерево, пореден мач в които противника не си дава много зор!
Но нищо в евротурнирите като ги няма к*рвичките им и като го няма Момиров ще си приличи колко са нещасни.

Приятелю, не те знам Рийбок ли си, или Адидас, но ми приличаш на прост Рибок. Тук май говориш за твоя любим син тим, а. Не говори за Европа че ще ти се смеят всички. А вече ми омръзна с вашите схеми за уредени мачове и т.н. Да ви попитам в такъв случай вашия Мъри защо ви подари мача в Ловеч? А Томето Русев не написа и дума за вероятна такава схема а? И накрая ЦСКА ще е шампион напук на всички левскари.

Ха-ха-ха забавен си иначе :D я кажи Тулуза на кое място бяха като ви отстраниха и ми припомни с кого играхте миналата година в евротурнирите, че нещо немога да се сетя :roll:
За мача с литекс уговорка може да има само в болните ви червени мозъци как може изобщо да ти мине през ума за уговорка между Левски и Литекс, Литекс сиромаците просто толкова си могат, виж как играха срещу Славия, срещу Миньор и тези мачове ли са били уредени :roll:

dakota
Контакти:

цска ИМА ОЩЕ ТРИ МАЧА ДО КРАЯ!

Мнениеот dakota » 22 апр 2009 17:21

СТИГА сме се карали левскари -цесекари то е ясно до края цска има три мача срещу локо сф,черноморец и естествено срещу ЛЕВСКИ. ЗА левски мАЧовете са два дербито и последния кръг с пирин ако се наложи.аз съм повече от убеден.
между другото честита победа.не се заяждам.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 22 апр 2009 17:24

Приятелю, не те знам Рийбок ли си, или Адидас, но ми приличаш на прост Рибок. Тук май говориш за твоя любим син тим, а. Не говори за Европа че ще ти се смеят всички. А вече ми омръзна с вашите схеми за уредени мачове и т.н. Да ви попитам в такъв случай вашия Мъри защо ви подари мача в Ловеч? А Томето Русев не написа и дума за вероятна такава схема а? И накрая ЦСКА ще е шампион напук на всички левскари.

умнико Ханс, ти си мислиш че Гришата няма думата в Ловеч и вече Мъри коли и беси, хората ти обясниха, не е въпроса че ЦСКА не може да бие Вихрен, ясно е че може, ама не и с няколко юноши и не точно те да правят важни голове, някое картонче, лека трамва( на никой не пожелавам, но това го има в футбола) и картинката става друга и манчестър е силен ама им дойде отгоре и правят грешки, но не и ЦСКА. айде със здраве :)

Govedata sa Nomer 1

Мнениеот Govedata sa Nomer 1 » 22 апр 2009 17:25

смехотворно..как уж вскички са с ЦСКА....

Върни се в “Архив”