Откриха тренировките за фенове!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Откриха тренировките за фенове!!!

Мнениеот bigbonusprize » 15 мар 2011 16:36

Най-накрая добра новина. Тренировките на Левски са открити за фенове, но не и за журналята...

Официалният сайт на Левски съобщи, че тренировките на отбора са открити за феновете на клуба, но това не важи за представителите на медиите.

„Заниманията на отбора са напълно достъпни за „сините” фенове, които са винаги добре дошли и ние ще се радваме на тяхното присъствие. Забраната важи единствено за представителите на медиите, заради некоректно им отношение към клуба”, пише в страницата на „сините” от София.

От известно време насам заниманията на Левски са закрити за журналисти и поне на този етап е обявено, че това ембарго ще важи до края на сезона.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

dodo7271
Контакти:

Re: Откриха тренировките за фенове!!!

Мнениеот dodo7271 » 15 мар 2011 16:49

Добре де, аз не мога да разбера нещо. Левски като са толкова сърдити на медиите, да вземат да ги дадат на съд. Батков поне това го знае - правото. Нека да ги даде под съд. Ясно е, че няма да спечели, но поне ще им губи времето и ще им ходи по нервите. Другият вариант е да направят като в Литекс - при първата негативна новина за тима, да излезе Гонзо и да ги нарече, например "онанисти", "педерасти", "помияри", както направи онзи селянин Трифон Попов. Когато ръководството на даден клуб е агресивно към медиите, те веднага стават по-ниски от тревата. Литекс е класически пример за това.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 15 мар 2011 16:56

Аз не съм много съгласен.Ние от провинцията като неможем да ходим на тренировките какво да правим.Все пак от медиите правиха някакви репортажи от тренировките и ги гледахме а сега нищо.
Мразя журналиста Г.А.

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 15 мар 2011 16:56

dodo7271 написа:Добре де, аз не мога да разбера нещо. Левски като са толкова сърдити на медиите, да вземат да ги дадат на съд. Батков поне това го знае - правото. Нека да ги даде под съд. Ясно е, че няма да спечели, но поне ще им губи времето и ще им ходи по нервите. Другият вариант е да направят като в Литекс - при първата негативна новина за тима, да излезе Гонзо и да ги нарече, например "онанисти", "********и", "помияри", както направи онзи селянин Трифон Попов. Когато ръководството на даден клуб е агресивно към медиите, те веднага стават по-ниски от тревата. Литекс е класически пример за това.

А в цивилизованите страни става точно обратното. Фърги се сърди на ББС и веднага му тресват наказание, Фърги говори глупости, наказание, Мауриньо също го изпита. Така трябва да се прави, Уефа също имат радпореждания преди мач да има официална открита тренировка, нали Левски и ЦСКА се тупат в гърдите, че са европейски клубове, а нещо им липсва европейското поведение. За тва, което каза тоя Попов, в всяка цивилицована страна щеше отдавна да не работи в клуба и името му да бъде заклеймено, че опетнява името на клуба си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 мар 2011 16:59

slavia1913 написа:
dodo7271 написа:Добре де, аз не мога да разбера нещо. Левски като са толкова сърдити на медиите, да вземат да ги дадат на съд. Батков поне това го знае - правото. Нека да ги даде под съд. Ясно е, че няма да спечели, но поне ще им губи времето и ще им ходи по нервите. Другият вариант е да направят като в Литекс - при първата негативна новина за тима, да излезе Гонзо и да ги нарече, например "онанисти", "********и", "помияри", както направи онзи селянин Трифон Попов. Когато ръководството на даден клуб е агресивно към медиите, те веднага стават по-ниски от тревата. Литекс е класически пример за това.

А в цивилизованите страни става точно обратното. Фърги се сърди на ББС и веднага му тресват наказание, Фърги говори глупости, наказание, Мауриньо също го изпита. Така трябва да се прави, Уефа също имат радпореждания преди мач да има официална открита тренировка, нали Левски и ЦСКА се тупат в гърдите, че са европейски клубове, а нещо им липсва европейското поведение. За тва, което каза тоя Попов, в всяка цивилицована страна щеше отдавна да не работи в клуба и името му да бъде заклеймено, че опетнява името на клуба си.

Пропускаш ма-а-а-лката подробност,че в страните,в които работят САФ и Моуриньо,медиите се стремят да не пишат простотии по страниците си!Там си нямат "ТС",Канал 3 и т.н.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 мар 2011 17:01

slavia1913 написа:

Точно това имам предвид. Но понеже не сме цивилизована държава, клубът не е длъжен да се държи цивилизовано. Ще живеем по законите на джунглата и това е.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 мар 2011 17:02

Честно казано предпочитам да сме културни. Не искам да сме Литекс. Не искам изп директор да е див селянин, който не знае как да говори пред медиите. Затваряне на тренировки и медиен бойкот, вършат добра работа (според мен)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 мар 2011 17:31

Хич не ми пука дали ще тренират на отворени врати, затворени врати.. на покрито на открито, в зала на панчарево, в борисовата градина, в западен парк ...абе не ми пука къде и как.. искам като ги гледам в мача да ми стане кеф, че ги гледам... искам да играят поне като 6-тия в Англия или 4-тия в Италия... ТОВА Е!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 15 мар 2011 17:32

Само искам някой да ми обясни как подяволите ще различават медий и фенове , няма да се допускат камери ли , какво? Кой ще го контролира това? Ами ако този,който гледа просто напише статия , без снимки и видео материал? Звучи ми доста смешно... нямам изявена позиция дали да са отворени трениорвките или не , по принцип смятам, че някои трябва да са отворени - за да задоволяват фенските нужди , но други трябва да са затворени , за да Левски не е ЯСЕН. Единствения вариант за който се сещам и може да контролира подобно нещо е , ако някой журналист напише нещо за тренировка и Батков го съди, тъй като им е забранил, но това не значи, че той е бил на тренировката , може да е взел информацията от някой "фен" и тогава вече си е свобода на словото , както и да е звучи абсолютно абсурдно и малоумно.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”