Вихрен - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BlueS

Re: Вихрен - ЦСКА

Мнениеот BlueS » 22 апр 2009 16:48

gugushito написа:бахти полягането.... ето го и 4-я.... а за гонзо..... отбор ,който се надява на такъв световнонеизвестен нещастник, нищо добро не го чака ! какво ще правите когато гонзо стане на 45-50 год ???? той и дедо боре ли ще ви спасяват ??? жалка картинка сте ,но е хубаво ,че не го виждате !

Като стане на 45-50 вие отдавна ще сте изчезнали от свтовната футболна карта, ще ви закрият

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 апр 2009 16:48

тоя Лучини е ебати палячото :evil: просто Вихрен не ми се вярва толкова да си могат ,въобще нямаха намерение да претисняват Пифа :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 апр 2009 16:49

Добра победа за нас но тепърва предстоят сериозните мачове.Въпреки резултата около гола на Вихрен малко се притесних,по товА време играхме доста слабо....

BlueS

Мнениеот BlueS » 22 апр 2009 16:51

turbogena написа:тоя Лучини е ебати палячото :evil: просто Вихрен не ми се вярва толкова да си могат ,въобще нямаха намерение да претисняват Пифа :evil:

не се ядосвай пич така е като купуваш мачове, плащаш си противника ти да не играе, това е играта на цска и после само реват след всяка загуба от Левски, нямат и никога няма да имат отбор който да ни се противопостави, освен ако съдята на им бутне някоя дуспичка

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 апр 2009 16:52

turbogena написа:тоя Лучини е ебати палячото :evil: просто Вихрен не ми се вярва толкова да си могат ,въобще нямаха намерение да претисняват Пифа :evil:

Не искам да се заяждам ,но преди един месец някъде Вихрен игра с Левски на същия стадион и играта на вратаря и тези пред него беше същата слаба и апатична...личи си че Вихрен толкова могат.Не мога да разбера какъв ви е проблема????

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 22 апр 2009 16:56

Проблема напр. на BlueAss e, че са му писали двойка днес и има плакати на Ефрем Димитров над легълцето си....

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 22 апр 2009 16:57

gugushito написа:бахти полягането.... ето го и 4-я.... а за гонзо..... отбор ,който се надява на такъв световнонеизвестен нещастник, нищо добро не го чака ! какво ще правите когато гонзо стане на 45-50 год ???? той и дедо боре ли ще ви спасяват ??? жалка картинка сте ,но е хубаво ,че не го виждате !

Не страдай за Левски,след Гонзо идва Боян Табаков.По-добре мисли кой ще вкарва на Левски,че вече два мача головете са ви от дузпи.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 22 апр 2009 16:58

Така е.....днес 4 дуСпи (поне като толква мрънкате, научете се как се пише !!) ни дадоха, ма какво да се прави....като ги има свирят ги...

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 22 апр 2009 17:01

Не знам момчета,колкото и да не искам да го казвам,тоя мач доста ме съмнява.До сега не съм писал за уговорки и нагласени мачове,не взимам участие в конспиративни теории,но... Е не може отбор,който се бори за оцеляване в елита,да играе толкова отпуснато,без желание,без дори и грам борба за нещо повече от почетен гол...Просто не ми се струва нормално,още повече ,че мачът беше в Сандански.Цска не си взема толкова лесно мачовете дори на "Армията" бе!Вихрен не можеха да направят 2 последователни паса цял мач,дори когато не бяха пресирани от червените футболисти!Знам,че сега някои може да ми се нахвърлят,но мнението си няма да променя.
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 апр 2009 17:04

Sleepwalker написа:Не знам момчета,колкото и да не искам да го казвам,тоя мач доста ме съмнява.До сега не съм писал за уговорки и нагласени мачове,не взимам участие в конспиративни теории,но... Е не може отбор,който се бори за оцеляване в елита,да играе толкова отпуснато,без желание,без дори и грам борба за нещо повече от почетен гол...Просто не ми се струва нормално,още повече ,че мачът беше в Сандански.Цска не си взема толкова лесно мачовете дори на "Армията" бе!Вихрен не можеха да направят 2 последователни паса цял мач,дори когато не бяха пресирани от червените футболисти!Знам,че сега някои може да ми се нахвърлят,но мнението си няма да променя.

Добре де пак казвам...преди един месец Вихрен пак игра в Кюстендил само че срещу Левски и играта му беше същата.Пак не тичаха въобще.Как тогава никой не каза че мача е уреден..Вихрен толкова си могат.

Върни се в “ЦСКА”