Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот shotgun blues » 15 мар 2011 10:14

За човека който вика ДОКА кога е чупил кръста на защитата на Левски,3:0 Петков гледаше 30 метровия удар :mrgreen: в София го удряха докато не го контузят иначе ги правеше смешни,есента подигравка с Мюлдер,друг е въпроса че ще е наказан за 2 мача и може би ще загуби формата в която е,стига с тези смешни оплаквания от съдията с какво съдията помогна на Литекс есента,чист фал само левскарите не го виждат,каква дузпа като топката удря Николов а ръката му е в аут,Бодуров имаше ли игра с ръка при второто положение НЕ,изгониха правилно Тасевски и Николов които бяха изперкали,а трябваше и още

За мача очаквам победа за Литекс ,ако не решат да пестят сили за първенството и купата да я отпишат,не е ли мача с ЦСКА след този с Левски,така че може и да им пуснат ,но все пак 3:1 прогноза 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 15 мар 2011 10:15

До тук всичко е хубаво,но си мисля,че до назначаване на съдия всички тези приказки/изключая бирата/ са излишни!Не се знае какви ще ги надроби главния играч! ;) В нашето първенство за голяо съжаление реферите са водещите фигури! :evil:

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 15 мар 2011 10:20

в крайна сметка ще има ли чужди съдии,нали Батков настояваше или така ще му е по лесно да си намери оправдание после? :roll:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 мар 2011 10:23

Поздравления за добре направената тема. С прогноза няма да се наемам, че дотогава има много време и си нямам и идея, каква ще е формата на отборите. Искам и двата отбора да се разтичат и да си извадят футболните аргументи напред, пък резултата, нека да е логическо последствие.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2011 10:40

Не защитавам Литекс но вече в 2 мача Левски играят наистина целенасочено грубо с/у Дока .
Мисля че при мача 3 : 0 Петраш ако не се лъжа получи ЧК за поредица груби фаулове с/у бразилелца , за мача в София ето малко хронология за тези които ще кажат че си измислям :
- 3' - Втори фаул на Миланов срещу Дока в рамките на 3 минути, устна забележка от рефера за "синия" капитан;
- 9' - Бардон прави нарушение срещу Дока
- 15' - Бардон получава жълт картон за фаул срещу Дока
- 19' - Дока напуска контузен игра
Въобще този мач беше истинска корида предизвикана от Левски , естествено и Литекс не им останаха длъжни .
Дока наистина е най-добрия играч в А група , без значение дали е бил глава на защитника на Пирин и развинти защитата на Левски когато ви биха 3 : 0 , какво срамно има да го признаете .
Стига с тази омраза . И друго не мисля че този шампионат е по-купен от едни други шампионати (1997-2004 примерно или пък защо не и направо до 2010).
Шампиона на А група в този момент не е важен , важно е да обичате отборите си , да не мразите а уважавате другите , да ходите на стадиона за футбола , по стадионите да няма клетки а примерно да видя снимка на 5-ма фена с един цвят шалове и фанелки и до тях 3-ма с други цветове .Тогава вече може да стане важно кой ще е шампиона на БГ .

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 мар 2011 10:50

относно качествата на Дока и малтретирането..
добър играч е спор няма..според мен има качества за европа (онази западната ...) , но трябва да се маха ако иска да расте... да често е ритан (както беше с един жеан карлос макар да смятате, че примера е глупав или например с Жоазиньо)... нормално е като не могат да го спрат..но нищо не орпавдава последната му постъпка ... забелязвам хронична НАГЛОСТ в играчите на Литекс от как Любо Пенев е начело... в Левски от години го има в единици и особенно когато Наско и Гонзо са на власт...мнооого години играем с самочувствие на недосегаеми(нещо което ме дразни)...
Но Дока си позволи удар без топка.. т.е. 2 удара без топка (в паднало състояние и после с глава) ... не може да са толкова безочливи да обясняват бил изнервен другия имал 5 фала преди това..
ми ок...Меси като го ритат всеки мач.. колко главички трябва да бие..?
След като го ритат толкова.. да задържа в близост до наказателното или вътре да изакра 1 2 пряк свободни и 1 дузпа и край...(тая тактика я гледахме вече..Янев и голлл).. но да удряш без топка щето те ритали...ееееееее хайде сега!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2011 10:54

Не ми се мисли с тая игра дето играем ...
Ако Ловеч вземат мача на сериозно ...
Общо взето съм песимист !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2011 10:55

NIKSANA напълно коректно мнение , Дока заслужва наказание,въобще не искам да го защитавам за случая от мача с Пирин . Казвам какво е мнението ми по принцип за играча .
Даже в момента той показва мишкарство защото се опитва да се обяснява а не излезе да се извини на играча на Пирин след което да си понесе наказанието .

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 мар 2011 11:28

Само ме притесняват, да не си отидат на стадиона пак със съдиите. При чужд рефер преимуществото е ясно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 мар 2011 11:42

Pichichi написа:Не защитавам Литекс но вече в 2 мача Левски играят наистина целенасочено грубо с/у Дока .
Мисля че при мача 3 : 0 Петраш ако не се лъжа получи ЧК за поредица груби фаулове с/у бразилелца , за мача в София ето малко хронология за тези които ще кажат че си измислям :
- 3' - Втори фаул на Миланов срещу Дока в рамките на 3 минути, устна забележка от рефера за "синия" капитан;
- 9' - Бардон прави нарушение срещу Дока
- 15' - Бардон получава жълт картон за фаул срещу Дока
- 19' - Дока напуска контузен игра
Въобще този мач беше истинска корида предизвикана от Левски , естествено и Литекс не им останаха длъжни .
Дока наистина е най-добрия играч в А група , без значение дали е бил глава на защитника на Пирин и развинти защитата на Левски когато ви биха 3 : 0 , какво срамно има да го признаете .
Стига с тази омраза . И друго не мисля че този шампионат е по-купен от едни други шампионати (1997-2004 примерно или пък защо не и направо до 2010).
Шампиона на А група в този момент не е важен , важно е да обичате отборите си , да не мразите а уважавате другите , да ходите на стадиона за футбола , по стадионите да няма клетки а примерно да видя снимка на 5-ма фена с един цвят шалове и фанелки и до тях 3-ма с други цветове .Тогава вече може да стане важно кой ще е шампиона на БГ .

+1
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Архив”