Съдията поряза Левски на баскет!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съдията поряза Левски на баскет!!!
Съдията, че имаше няколко момента, когато поряза Левски, е вярно, но там е работата, че Асен и Прийст се оляха да изтърват фаулове. Ами Георгий Чековски и той. Левски надигра тотално Лукойл в тактическо отношение, но играчите този сезон са просто по- калпави. Лукойл толкова ги беше страх от Левски, че за един Прийст те взеха двата играчи. Днешният мач загубата е много голяма, много силна, но с подобна игра и по - съсредоточена игра в плейофите титлата не е мираж. Такива мачове ще се повторят и нищо чудно Левски да ги спечели. Финалната серия ще е 3:1 за Левски.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Neron
- Контакти:
Ще помоля феновете на отбори които дори нямат баскетболен отбор да не коментират съществуващи отбори.Загубихме незаслужено но се случва.Най-хубавото е че Лукойл не са непобедими и малко по концентрирана игра в някои играчи ще ги изненадаме на плейофите.САМО ЛЕВСКИ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Не ни е виновен съдията, ами малшанса да пропуснем борбата, с която Лукойл вкара победния кош. Втория малшанс бе при последния удар.
И четете между редовете. Лодърдейл направи фантастичен мач, като беше основната изненада на Папазов, изхвърляйки на пейката на Лукойл всичките им центрове. Отборът игра фантастично, просто малшанс.
И четете между редовете. Лодърдейл направи фантастичен мач, като беше основната изненада на Папазов, изхвърляйки на пейката на Лукойл всичките им центрове. Отборът игра фантастично, просто малшанс.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Проблеми с психиката на играчи като Асен Великов и малшанса при 2-та фала на П.Л. ни костваха загубата днес! Но иначе феновете бяхме невероятни! Поздрави за всички, които бяха в залата!
Мисля, че на финалите на шампионата Господ и късмета ще бъдат с нас и най-после ще бутнем Лукйол от върха!!!
Мисля, че на финалите на шампионата Господ и късмета ще бъдат с нас и най-после ще бутнем Лукйол от върха!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Съдиите може да не са били безупречни, но не може да се каже и че свириха тенденциозно. Левски можеха да измъкнат мача, след като на Лукойл центровете им бяха изкарани за фалове накрая, а и да не говорим колко наказателни изпуснаха сините през мача.
Феновете на Лукойл направиха глупост с конфетите, защото това удължи таймаута за Левски и беше в ущърб повече на собствения им отбор, но в крайна сметка не се стигна до кош след прекъсването, въпреки че Левски отиграха ситуацията добре, защото освободиха сам играч на стрелкова позиция.
Феновете на Лукойл направиха глупост с конфетите, защото това удължи таймаута за Левски и беше в ущърб повече на собствения им отбор, но в крайна сметка не се стигна до кош след прекъсването, въпреки че Левски отиграха ситуацията добре, защото освободиха сам играч на стрелкова позиция.
Klaatu написа:Съдиите може да не са били безупречни, но не може да се каже и че свириха тенденциозно. Левски можеха да измъкнат мача, след като на Лукойл центровете им бяха изкарани за фалове накрая, а и да не говорим колко наказателни изпуснаха сините през мача.
Според мен комбинацията накрая не беше това, което беше запланувано... лудост е при положение, че ти трябват 2 точки за победата да се опитваш да вкарваш от 3-ката...
Момчета, ако много философства човек, за всяка една ситуация може да се намери по - добре решение. За всяка ситуация, в който и да е спорт, може да замисли най - правилното решение и да не стане. Може и да е най - малоумното, но да има успех. Всичко в този мач си беше и чиста проба късмет в полза на Лукойл. Класата е вярното твърдение, но тактиката беше 100 процента спечелена от Левски и така нещата се компенсират и остава само шанса в последната ситуация.
Навремето Милан отстрани Олимпик Лион, след като Анчелоти вкара Малдини на мястото на Пирло при 1:1. Но после всички знаете какво стана. Всичко е въпрос и на късмет. Най - вече на късмет. Този път той беше с Лукойл, следващият път няма да е с тях. Този отбор вече е разгадан. Просто остава Тити да пожелае да ги бие и ще ги бие във финала. Защото миналата година не пожела определено да го направи.
Навремето Милан отстрани Олимпик Лион, след като Анчелоти вкара Малдини на мястото на Пирло при 1:1. Но после всички знаете какво стана. Всичко е въпрос и на късмет. Най - вече на късмет. Този път той беше с Лукойл, следващият път няма да е с тях. Този отбор вече е разгадан. Просто остава Тити да пожелае да ги бие и ще ги бие във финала. Защото миналата година не пожела определено да го направи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
delpi написа:Според мен комбинацията накрая не беше това, което беше запланувано... лудост е при положение, че ти трябват 2 точки за победата да се опитваш да вкарваш от 3-ката...
Важното е, че остана сам човек на стрелкова позиция, независимо, че беше на тройката. Стрелба отблизо невинаги е по-удачният вариант, особено ако е през човек. Естествено, дали точно такава е била комбинацията, замислена от Тити, не знам, но кой знае колко по-чисто положение не може да очакваш.
Klaatu написа:delpi написа:Според мен комбинацията накрая не беше това, което беше запланувано... лудост е при положение, че ти трябват 2 точки за победата да се опитваш да вкарваш от 3-ката...
Важното е, че остана сам човек на стрелкова позиция, независимо, че беше на тройката. Стрелба отблизо невинаги е по-удачният вариант, особено ако е през човек. Естествено, дали точно такава е била комбинацията, замислена от Тити, не знам, но кой знае колко по-чисто положение не може да очакваш.
Така е, прав си. Тити каза след мача, че умишлено е искал да избегне атака с Харпър, защото тя е била очаквана от Лукойл, но дали е искал стрелба от 3-ката точно на Асен Великов, не можем да сме сигурни
Пич, нищо не разбираш от баскет, това е ясно.
Тея от Кривец не са ми любимци, ама какви бяха тези пети фаулове на центровете Тенчо и Шундов. Да не говорим, че имаше две чисти нарушения в атака, които решиха, че защитника е бил по-назад. И т.н. и т.н. Според мен съдиите общо взето се справиха най-добре от тези на терена.
Колкото до коментаторите, бяха пристрастни, но за Левски. Поне Кедърчето спря да вика "ние вкарахме". А най-забавното беше в оная разправия как набеди Хийт в 5 от смъртните грехове, а се оказа, че нищичко не видял и на повторение.
Тити каквото и да реши, няма да спечели и мач във финалната серия. Всъщност не той печели, а добрите му американци. Добре, че и Арсич е същият некадърник.
Тея от Кривец не са ми любимци, ама какви бяха тези пети фаулове на центровете Тенчо и Шундов. Да не говорим, че имаше две чисти нарушения в атака, които решиха, че защитника е бил по-назад. И т.н. и т.н. Според мен съдиите общо взето се справиха най-добре от тези на терена.
Колкото до коментаторите, бяха пристрастни, но за Левски. Поне Кедърчето спря да вика "ние вкарахме". А най-забавното беше в оная разправия как набеди Хийт в 5 от смъртните грехове, а се оказа, че нищичко не видял и на повторение.
Тити каквото и да реши, няма да спечели и мач във финалната серия. Всъщност не той печели, а добрите му американци. Добре, че и Арсич е същият некадърник.