Севиля - БАРСЕЛОНА 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Re: Севиля - БАРСЕЛОНА 1:1 (FT)

Мнениеот paskal40 » 14 мар 2011 11:01

St0yan0v написа:Не гледах мача какво стана с Меси и Педро ? :( :o :shock: :cry:

Ами за Педро не се знае още ,а Меси си дойгра мача спокойно като го беше страх да играе вече толкова с топката за да не му откъсне някой крака!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 мар 2011 15:09

Frankie Lampard написа: Е, то се иска и талант. По тая логика дай да хванем някое лапе от улицата, да играе за Барса. Просто ти казвам, че каталунците взимат нещо, за което другите не знаят. Има такава теория и аз напълно я подкрепям.

Аз си знаех, че не биваш, ама вече явно ти личи и даже не се опитваш да го прикриеш. Трябва да ти пратим Карбовски - ще направи 20 предавания на твой гръб... :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Севиля - БАРСЕЛОНА 13.03.2011 /22:00ч/ Ла Лига 28 кръг

Мнениеот fcb_bg » 14 мар 2011 15:21

Frankie Lampard написа: fcb_bg, как да не ги зобят ? Я виж кой ви е треньор...

Гуардиола бяха го изхвърлили от футбола преди години за употреба на забранени симуланти. 100 % играчите на Барселона взимат нещо, за което другите отбори не знаят. Няма начин.

Май не ти отърва да добавиш, че Гуардиола беше оправдан в съда по обвинение за употреба на забранени стимуланти. А в Ла Масия още от 12-13-годишни ги зобят, прав си. :lol: В Челси пък изобщо не ги преглеждат за такива неща, щом не знаеха за смъркащия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 мар 2011 19:41

fcb_bg написа:
Frankie Lampard написа: Е, то се иска и талант. По тая логика дай да хванем някое лапе от улицата, да играе за Барса. Просто ти казвам, че каталунците взимат нещо, за което другите не знаят. Има такава теория и аз напълно я подкрепям.

Аз си знаех, че не биваш, ама вече явно ти личи и даже не се опитваш да го прикриеш. Трябва да ти пратим Карбовски - ще направи 20 предавания на твой гръб... :lol:

:lol: Ще е голямо шоу, пълен е с бисери, а това за плуването беше върха, направо ме уби :lol:

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 15 мар 2011 09:54

Малко късно , но да драсна и аз 2,3 реда за мача ;) Първото полувреме беше изцяло за нас , а второто за Севиля с изключение на последните 7,8 минути ;) Никой не разбра какъв беше тоя фал на Бускетс при отменения гол на Меси от фаул :!: Севиля и те изтърваха 2,3 много добри положения второто полувреме за наш късмет ;) В крайна сметка 1-1 , но реалният резултат за мене е 2-3 3-3 нещо такова , нищо не е загубено 5 точки си водим на Реал , сега те имат тежко гостуване на Висенте Калдерон 8-) Гледаме напред и към следващия мач с Хетафе който на всяка цена трябва да спечелим. САМО БАРСА :!:
Изображение

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 мар 2011 23:47

Ерик Абидал ще бъде опериран този петък. За съжаление е открит тумор на черния му дроб.. :( :( :(
Ужасна новина. Дано да се оправи и да може да радва хората по стадионите.

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 16321.html
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 мар 2011 20:14

Blue_Girl написа:Заслужена точка за домакините!
8-)

Това е смешно, нелепо и обидно като твърдение!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Барселона”