Садъков - некадърник?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Садъков - некадърник?

Мнениеот защо » 22 апр 2009 15:12

В началото на полусезона имаше една тема за Садъков - колко е прост и как трябва да си ходи. Аз бях единственият, който го харесваше, а аз не съм от Локо, даже не съм от Пловдив, така че не се броя. Пускам реплика, за да видя дали не се е появил някой, който харесва работата на човека. Или, иначе казано, дали няма поне един доволен от това, което прави отборът под негово ръководство тази пролет.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Садъков - некадърник?

Мнениеот slavia_forever » 22 апр 2009 15:16

Честито на локомотивци от Пловдив! :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 22 апр 2009 15:22

садъка не го бива и тва е ясно на почти всички локомотивци,разликата обаче от есента и сега е един човек които удари с пръчка по масата и които въдвори ред и работите тръгнаха почти във всяко отношение с изкл'чение на президенката ни,и това име е ХРИСТО БОНЕВ!

ако не беше тои според мен щяхме да се затворим отзад и мача да е 2:0 за брачедите,щеше да играят анатоли тодоров,герасим заков и искрен писеров и работите щяха да са от зле на по зле,а сега първите 2-ма не влизат в групата изобщо а третия на смяна последните 10-15 минути!

днес за сефте деб'т на данов-младши които игра отлично,бъдещето е в младите,а не в алкохолиците :)/които е от локо знае за какво става дума :)/

честито на всички черно бели сърца!!!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Мнениеот boing373 » 22 апр 2009 15:30

Без Митко Илбиев, Анатоли, и Герасим играем по-добре Трябваше да дойде Бонев да му го каже нта Садъка

loko pd
Контакти:

Мнениеот loko pd » 22 апр 2009 15:48

Садъка,той просто е голям треньор.Само луди хора могат да смятат,че Зума има някаква заслуга.Каква му е заслугата,видя след мача със Сливен,че отбора върви напред иии айде отиде при Галя,само и само да му се припишат незаслужени успехи.Аяне,успех!!!Голям си,а малко хора могат да го признаят,единтствено от злоба,защото за пореден път им показа на измислените "специалисти",че и за малко пари,и без големи имена в състава,постигна много!!!

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 22 апр 2009 17:22

садък,от реиса на локото ли го написа тва? :):):)

малко по сериозно-кажи ми тогава как така се промени изведнъж тоя човек и есента един мач не проведе като хората и не можахме да вземем а сега разликата е очивадна?
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Върни се в “Локо Пловдив”