GNRforever написа:Dog написа:GNR,отговори ,удари ли Дока Костадинов?
Естественно и си заслужава 2та мача наказание![]()
![]()
написах го след мача че съдията помогна
Евала!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
GNRforever написа:Dog написа:GNR,отговори ,удари ли Дока Костадинов?
Естественно и си заслужава 2та мача наказание![]()
![]()
написах го след мача че съдията помогна
JackPackage написа:биха, ама не на футбол, на карате, кикбокс може....
bigbonusprize написа:Reckless написа:Dog написа:GNR,отговори ,удари ли Дока Костадинов?
То това, ако беше удар, на Костадинов, щеше да му отскочи главата назад. Тя не мръдна.
Я пак си пусни и виж как "не мърда"... Айде стига вече на черното бяло. Подпират ви като за световно. Ако сте мъже си го признайте. Ако не... живи и здрави...
paskal40 написа:JackPackage написа:биха, ама не на футбол, на карате, кикбокс може....
С всичко съм съгласен ама с това ,че Дебрецен ,Бате и Жилина са ви били със съдията и със ритане не съм съгласен...Левски беше слаб в тия мачове...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:paskal40 написа:JackPackage написа:биха, ама не на футбол, на карате, кикбокс може....
С всичко съм съгласен ама с това ,че Дебрецен ,Бате и Жилина са ви били със съдията и със ритане не съм съгласен...Левски беше слаб в тия мачове...
не си ме разбрал, говорех само за мача есента с отборчето от Ловеч че там имаше интересни критерии на отсъжданията - за кой да се даде червен картон, кое е фаул, кое е дузпа и т.н.
за мачовете от ЕКТ не си спомням да са ни порязали, но и трите съперника Левски ги надигра, просто нямаше късмет и не спечели, а знаем какво направиха тези същите герои с Литекс, като игра говоря, освен резултати....
jeliotr написа:maldin1 написа:Някой от Монтана или Видима да го беше написал ще го разбера, ама левскари да се оплакват от съдиите е повече от смешно.....
Ние Левскарите нямаме ли право на мнение
Dog написа:GNR,отговори ,удари ли Дока Костадинов?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта