Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот goalkeeper » 10 мар 2011 15:43

Преди известно време нямаше ли информация как Бербатов е предподписал нов договор за една година и му смятаха в радиото колко милиони щял да взима? Пък гледам сега пак новина, че още не били му предложили тоя нов договор...
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 мар 2011 21:17

goalkeeper написа:Преди известно време нямаше ли информация как Бербатов е предподписал нов договор за една година и му смятаха в радиото колко милиони щял да взима? Пък гледам сега пак новина, че още не били му предложили тоя нов договор...

Говореше се, че при евентуален нов 2 или 3 годишен договор (не си спомням вече) Бербатов ще взима по 21 млн. лева годишно.... но това беше АКО подпише нов договор... засега договорът му е до лятото на 2012 ;)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 11 мар 2011 12:26

TodorT написа:
goalkeeper написа:Преди известно време нямаше ли информация как Бербатов е предподписал нов договор за една година и му смятаха в радиото колко милиони щял да взима? Пък гледам сега пак новина, че още не били му предложили тоя нов договор...

Говореше се, че при евентуален нов 2 или 3 годишен договор (не си спомням вече) Бербатов ще взима по 21 млн. лева годишно.... но това беше АКО подпише нов договор... засега договорът му е до лятото на 2012 ;)

Последно се говореше да го удължат договора му и да му вдигнат заплата с 10 хилки на седмица..... Но от поне месец не се е чуло нищо за подписване и т.н. Въпрос на време е според мен ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 мар 2011 19:29

Берба ще подпише договор за 1 година

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 мар 2011 23:53

tatusindo написа: Въпрос на време е според мен ;)

И аз така си мисля.... а и е въпрос на време да вкара още няколко важни гола 8-)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 12 мар 2011 09:32

TodorT написа:
tatusindo написа: Въпрос на време е според мен ;)

И аз така си мисля.... а и е въпрос на време да вкара още няколко важни гола 8-)

Днес дано го направи :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Бербатов-Дербита

Мнениеот smoothc » 14 мар 2011 15:29

Димитър Бербатов в момента прави най-добрият си сезон за Манчестър Ю но въпреки това сър Алекс пусна Митко едва 4 пъти титуляр в т.нар дербита които до момента са 9 изиграни мача през този сезон- с Ливърпул Челси Арсенал и Ман С!! Във всичките тези двубой Митко отбеляза 4 гола.Ман Ю от 9 дербита статистиката е:6 победи 1 равенство и 2 загуби! Митко беше титуляр при:Победата над Ливърпул с 3-2 и 1-0 за ФАкъп и загубата с 1-3 от Ливърпул!! В мачовете с Челси-3-1-за КШ-влезе като резерва и вкара 1 гол също резерва беше и при загубата с 2-1! Срещу Арсенал 1-0 -изобщо не влезе при 2-0 също не се появи изобщо!Срещу Ман С-0-0-беше титуляр а при 2-1 -влезе като резерва!
Дефакто Митко е участвал в 7 мача като не броим мача с Арсенал защото там изобщо не се е появявал! И за тези 7 мача има 4 гола което е повече от 50% успеваемост!

Общата статистика до момента на Бербатов от първият му сезон в дербитата до сега които са 30 е следната:
Титуляр цял мач-6 4-гола Титуляр/Заменен-7 0-гола Влиза като резерва 12-1 гол Не влиза изобщо-5

От статистиката всеки нормален човек ще си направи извода че Бербатов бележи в 6 си пълни мача 4 гола което е 65-70% успеваемост!!
Да но като се замисля Митко има 3 пълни мача за този сезон в дербитата и 3 гола-което е 100% успеваемост по всички математически закони!! и както по-горе видяхме още 3 пълни и 1 гол но това е за предишните 2 сезона!!

От 4 дербита Бербатов най-добре се представя срещу Ливърпул и Челси-факт всичките му 5 гола 3-Ливърпул 2-Челси са срещу тези отбори!! Срещу Сити и Арсенал никога не е отбелязвал гол!
От всички тези дербита за 30 мача Ман Ю има 17 п 4 р 9 з!-60% успеваемост!!
Ман Ю играе най.добре срещу Арсенал и Ман С където общата успеваемост е:16 мача-12 п 2 р 2з-85% успеваемост!
А срещу Челси и Ливърпул по-слаба успевеамест:14 мача-5п 2 р 7 з-35% успеваемост!
Най-странното е че именно срещу тези два отбора в дербитата Бербатов има пък най-добра успеваемост!!Докато примерно Рууни е обратното срещу Сити и Арсенал е страхотен!

Извода е следния:Щом срещу по-трудните опоненти в дербитата за Ман Ю Бербатов се представя добре и има добра успеваемост -тук трябва да влезе в игра правилната тактическа схема основаваща се върху евентуалната ефективност на нападателите и в частност Бербатов!! Особено през този сезон когато е и голмайстор!....Но в никакъв случай Бербатов не трябва да е резерва в двубоите с Ливърпул и Челси!!
Основните дербита които предстоят на Ман Ю до края са:Домакинство на Челси и Гостуване на Арсенал! и Мач за ФА къп със Ман С на Уембли!!
Моят извод гарантиращ евентуален успех който се осланя на статистиката ефективността на отбора и нападението в частност е следния:Бербатов и Рууни титуляри срещу Челси и Ман Сити а Бербатов отново да е резерва срещу Арсенал но задължително да се пусне в игра при всички положения!!!!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Димитър Бербатов:Когато прецените ми се обадете

Мнениеот obi4am_pirin » 15 мар 2011 10:21

Димитър Бербатов:Когато прецените ми се обадете да дойда и да оправя футбола в България!
Доста хора се посмяха тогава!БФС го играеха обидени девойки!Но като гледам какво става в България и как пресаташето защитава силните на деня без капка морал и обяснява на цяла България че черното е бяло и че всички ние сме слепци има нужда от тотална чистка!Стига с този селски и ориенталски тип управление!Разни тъмни елементи от прехода да управляват задкулисно футбола и да си правят отбора шампион още преди първенството да е стартирало!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Re: Димитър Бербатов:Когато прецените ми се обадете

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 15 мар 2011 10:39

спрете вече с тая балерина-тоя головодник-защо ми го изтъкваш-ай бегай ве

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Димитър Бербатов:Когато прецените ми се обадете

Мнениеот cska - maina » 15 мар 2011 10:46

GARRA-DEMBELE написа:спрете вече с тая балерина-тоя головодник-защо ми го изтъкваш-ай бегай ве

Ако той е головодник, задай си въпроса ти какъв си?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Футбол - Свят”