Времето за Бребатов изтича...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Времето за Бребатов изтича...

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 14:44

Добре, и това на каква логика е?

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 22 апр 2009 14:48

kartago написа:
AMON AMARTH написа:На тоя глупак времето му изтече отдавна.

То твоето никога не е и започвало.............., такива като тебе са родени мъртви душички.............

И кой,по-дяволите си ти?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2009 14:50

tprodanov написа:Добре, и това на каква логика е?

Ми според мене иска да каже,че си нещо като предател,ама човека не се е изразил правилно с думата ''еничар''!Трябвало е да употреби някаква друга дума! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 14:51

И пак питам, това на каква логика е? Предателско е да не харесвам Бербатов, защото....? Той е какво? Икона, Христос?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2009 14:53

tprodanov написа:И пак питам, това на каква логика е? Предателско е да не харесвам Бербатов, защото....? Той е какво? Икона, Христос?

Ми откъде да знам бе!Питай него!Той ти го казва!Аз просто ти казвам какво е искал да ти каже нищо повече!А това че ти не харесваш такъв сорт футболист си е твое решение!Няма лошо ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 22 апр 2009 14:55

Струва ми се,че няма да търпят Берба още дълго,просто много негативи му се събраха.Още повече,че върху него и Фъргюсън се оказва огромен натиск от медии,бивши футбилисти,коментатори и т.н.За човек,играл 2 години в Англия преди това,се приспособява трудно.Да не забравяме,че още първия сезон,когато дойде от Германия,направи фурор,въпреки че първенството му беше непознато.Просто всички очакваха Берба да се развихри още от самото начало.Не знам,дано да пробие и да се утвърди в Юнайтед,но ако не се стегне до края на сезона,като нищо могат да го пратят в някой друг отбор. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 22 апр 2009 15:00

еничар.... рязан... вие не сте нормални ,бе ! как ви раждат пуберските мозъци такива простотии ??? бахти спецовете ,някой като каже мнение и веднага му се лепва етикет ... мъкааа,мъка бай-ганьовска !

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 апр 2009 15:00

Струва ми се, че Фърги няма да го пусне днеска след толкова храчки по него. Ако го пусне, Бербо ще си изкара картон!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2009 15:01

Sleepwalker написа:Струва ми се,че няма да търпят Берба още дълго,просто много негативи му се събраха.Още повече,че върху него и Фъргюсън се оказва огромен натиск от медии,бивши футбилисти,коментатори и т.н.За човек,играл 2 години в Англия преди това,се приспособява трудно.Да не забравяме,че още първия сезон,когато дойде от Германия,направи фурор,въпреки че първенството му беше непознато.Просто всички очакваха Берба да се развихри още от самото начало.Не знам,дано да пробие и да се утвърди в Юнайтед,но ако не се стегне до края на сезона,като нищо могат да го пратят в някой друг отбор. :roll:

Виж какво браточка,първото което е че съра не е вчерашен,който току що си е взел изпитите и почва да тренира!На него нито му влиаят някакви си пикливи журналистчета,нито нищо!Той е бил в юнайтед поне 30 години и знае как да си гради отбора,и вижда как играе Бербатов!За мене,а също и за съра и много хора посвета мислим,че той е един специялен футболист,който не тича като кон напред да му подадат,той да вкара и вече да стане героя на мача!Неговата работа е да прави играта,нищо повече!Жалко,че много хора това не го виждат!Хубавото е че съра го оценява!А това ,че на Берба се събрали негативи в момента е нормално!Все пак лекува контузия! ;)
Sofia.

Върни се в “Национален отбор”