Ето как съдиите подпряха Литекс в 8 от 18 мача този сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Ето как съдиите подпряха Литекс в 8 от 18 мача този сезон

Мнениеот Жоржиньо » 14 мар 2011 14:08

Червените много говорите,но скоро имате мач именно с Литекс след него да не пискате много много ...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 мар 2011 14:33

Винаги съм казвал,че никой отбор,а като цяло и футбола ни, няма сметка от съдийски подпирания.Тия реверанси създават навика в играчите ни да се държат като артисти от Сатеричния театър или прима балерини.Това се оказва много лошо при едно истинско съдийство с чужд съдия.Имаме много примери в подкрепа на твърденията ми.Като цяло Литекс имат най обиграния и може би най-стойностния състав у нас.Но тия съдийски подпирания съвсем не помагат на отбора.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 14 мар 2011 14:44

Жоржиньо написа:Червените много говорите,но скоро имате мач именно с Литекс след него да не пискате много много ...

няма значение дори и да падем - ВАЖНОТО Е ЧЕ ВИ БИХМЕ !!!!!!!!!!!!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 мар 2011 14:47

И като ни бихте, кел файда?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 14 мар 2011 14:48

Дока, би ли описал онзи епизод от гостуването на Пирин, който предизвика толкова коментари във футболната общественост? Някои заявиха, че не си за футбол, а за бойни спортове?

- Първо искам да кажа, че съм дълбоко огорчен и потресен от случващото се. Винаги съм бил коректен с противниците си. Опитвал съм се да бъда пример за феърплей . Не съм престъпник, както ме изкарват. Истината е следната - играчът на Пирин ме фаулира за пореден път грубо. Ядосах се и го дръпнах за фланелката. После се изправихме, а той застрашително тръгна към мен. Аз си наведох главата. Съперникът ме доближи и след това артистично се строполи на земята. Беше пълно преиграване от негова страна.

- Самият играч казва, че не е спал от болки. Неговите шефове пък твърдят, че е със счупен нос?

- Възмутен съм как може професионален футболист и доколкото знам клуб с традиции като Пирин така да преиначават истината. Нагло лъжат, за да ме злепоставят. Категорично твърдя, че желание за саморазправа от моя страна и удар не е имало. Това е самата истина. Просто имаше малко нерви, характерни за напечен мач. Ако, както казват, че момчето лежи и страда толкова много, аз съм готов да поема разходите за прегледа и лечението му. Сигурен съм обаче, че това няма как да се случи, защото и самият играч знае, че не е докосван. Всичко е една режисирана атака срещу мен.
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 14 мар 2011 14:49

shumnaliq написа:
Жоржиньо написа:Червените много говорите,но скоро имате мач именно с Литекс след него да не пискате много много ...

няма значение дори и да падем - ВАЖНОТО Е ЧЕ ВИ БИХМЕ !!!!!!!!!!!!

Е да тая победа цял живот ще се радвате на нея .. като чели с 7-2 ни бихте :lol:

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 14 мар 2011 14:51

Този Дока много страхлив бил .Той като щрауси те си забива главата.
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 мар 2011 14:53

jeliotr написа:Дока, би ли описал онзи епизод от гостуването на Пирин, който предизвика толкова коментари във футболната общественост? Някои заявиха, че не си за футбол, а за бойни спортове?

- Първо искам да кажа, че съм дълбоко огорчен и потресен от случващото се. Винаги съм бил коректен с противниците си. Опитвал съм се да бъда пример за феърплей . Не съм престъпник, както ме изкарват. Истината е следната - играчът на Пирин ме фаулира за пореден път грубо. Ядосах се и го дръпнах за фланелката. После се изправихме, а той застрашително тръгна към мен. Аз си наведох главата. Съперникът ме доближи и след това артистично се строполи на земята. Беше пълно преиграване от негова страна.

- Самият играч казва, че не е спал от болки. Неговите шефове пък твърдят, че е със счупен нос?

- Възмутен съм как може професионален футболист и доколкото знам клуб с традиции като Пирин така да преиначават истината. Нагло лъжат, за да ме злепоставят. Категорично твърдя, че желание за саморазправа от моя страна и удар не е имало. Това е самата истина. Просто имаше малко нерви, характерни за напечен мач. Ако, както казват, че момчето лежи и страда толкова много, аз съм готов да поема разходите за прегледа и лечението му. Сигурен съм обаче, че това няма как да се случи, защото и самият играч знае, че не е докосван. Всичко е една режисирана атака срещу мен.

Сладур :-) Напомня ми един президент на клуб, който почти успя да му *** мамата на тоя клуб...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 мар 2011 14:54

Пълен клоун е тоя Дока!А в мача срещу нас трябваше да им изгонят целия отбор, то не беше карате, то не беше джудо.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 14 мар 2011 14:58

Литекс са най -добрия отбор в България и за това са първи.Всичко друго за съдии са глупости на червено синята България .Които са двата наи подпирани от съдий отбори в България.И винаги плачат ако не даи си боже някои друг освен тях стане шампион на България

Върни се в “Литекс”