Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:ДА, гола на Дарко беше от засада, тънка, но засада!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Mourinio написа:Стига глупости, на Левски колко дузпи дадоха есенния полусезон, 10 или 12, че спрях да ги броя, достатъчно е да си спомните каква дузпа даде същия Николай Йорданов на мача Черно море - Левски и как стана първия им гол в мача след неотсъден очевиден фал на Тасевски при атаката за гола, точно тоя Николай Йорданов помогна за победата им с 2:3 тогава и защо в Европа за 30 мача Левски има 1 дузпа, а в БГ за 30 мача 20после да не се питат някои защо в Европа ги бият наред...Литекс е най-силния отбор в България с най-добрите играчи, абсолютно заслужено станаха шампиони миналата година, както и сега са напът отново да станат шампиони. Аз не си спомням когато отбор извън София е ставал шампион, да не е имало масови атаки от журналисти и фенове, че е купена титлата, че съдиите ги подпират, Локо Пд когато стана шампион какво ли не се изписа за купена титла, съдии и т.н.Това е истината, който и да стане шампион извън София, никога няма да е честно за някои...
GNRforever написа:тези примери дадени,по същата схема Левски,дузпа с Локо СФ,Черно море и др.,фал за гола на Дембеле с ЦСКА и така нататък по тази логика има дузпа за някой отбор и това е подпиране ми като има дузпатаСливен и Миньор чисти дузпи,а само защото има такива в мача е подпиране,Подпиранията на Литекс са гола на ДОКА с Локо Сф чист фал,но кво пречи на Локо да бие Литекс след като Литекс не става за футбол 85 минути,Славия ами вкарайте си положенията де ,ами то съдията ни ограби,като немогат да вкарат 1
гол на Литекс стига са зеели и Пирин Дока картон това са 2те истински подпирания останалото е комплексарско реване на 2 и 3 отбор
veseo написа:Много ми е готино как квичат шопските позьо... фенове....
veseo написа:JackPackage написа:ДА, гола на Дарко беше от засада, тънка, но засада!
Колко "дебела" може да е засадата, когато цялото действие се развива на 1-2м от голлинията
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:veseo написа:JackPackage написа:ДА, гола на Дарко беше от засада, тънка, но засада!
Колко "дебела" може да е засадата, когато цялото действие се развива на 1-2м от голлинията
колкото на Тевез с Мексико, това е очевидна засада, такава която се вижда на стоп кадър е тънка засада....
ама аз какво се занимавам да "говоря с хора под 10 дихона тъпота"![]()
![]()
Айде със здраве и само Литекс
batmanlevski написа:пропуснато е да се каже,че в мача с Левски когато сините смачкаха ловеч като маче о дерек,не бяха свирени и две дузпи за Левски и двете за игра с ръка в наказателното поле,едната на христо янев ,за другата не си спомням кой игра с ръка,но беше подобна ситуацията.изобщо ако ловеч не хващат съдийте няма как да спечелят срещу когото и да е у нас,затова като им дойдат мачовете в Европа и ги бухат като брашнян чувал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост