Така трябва да се играе срещу "Левски", защото всичко друго е оскърбително спрямо отбора на народа
Дискусия: Пирин - Литекс - 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусия: Пирин - Литекс - 1:2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ILIaLxpgAOY[/youtube]
Така трябва да се играе срещу "Левски", защото всичко друго е оскърбително спрямо отбора на народа
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- paceto
- Контакти:
Кажете защо при гола на Левски вчера е свирено корнер (от който пада гола),а всъщност е било аут.
Гледам упорито подминавате тази случка.
paceto написа:Кажете защо при гола на Левски вчера е свирено корнер (от който пада гола),а всъщност е било аут.
Защо Гришата е платил, не знаеше ли?Всички проблеми в нашият футбол са само заради Гришата.Ти Би е чист, като планински кристал, мъхъм.А и няма съдия в България, който да подпира "Левски" и това е с години време вече..мдааа.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- paceto
- Контакти:
Да той явно Ганчев е виновен и за слабата игра на Левски и затова, че Дембеле вече три мача е неузнаваем 
Днес е виновен и за загубата на Славия от Берое и сигурно Венци скоро ще измисли някаква нападка затова към лагера на Литекс
Днес е виновен и за загубата на Славия от Берое и сигурно Венци скоро ще измисли някаква нападка затова към лагера на Литекс
Re: Шефът на реферите не гледал скандалния мач в Благоевград
Кашчей написа:obi4am_pirin написа:Една грешка с голямо отношение!То по твоята логика можеха да свирят в 94-тата минута една дузпа за Пирин и после ще кажем какво толкова една грешка!-това познато ли ти е?Най-левскарският съдия сътвори най-големият скандал след 1970-а на Световно първенство, като не сигнализира за игра с ръка на Марадона.Това на Световно първенство, а вие ревете тук след всеки мач.Достатъчно е "нашите" да загубят и главната вина е в съдиите.Ама не играем, ама не ставаме, ама сме слаби..всичко бледнее пред съдиите.Вчера мачът в София още не почнал, но Грънчаров вече "храни " съдията-докога така?Гочев, Кочев и Богдан Дочев
Ти, в твоята работа, напълно безгрешен ли си?Не ти ли тежат ангелските крила на светостта?
Познато ми е
А аз все си мислех,че Б.Дочев е най-добрия български съдия за всички времена. Но явно това левскарското лобие е страшно силно и в УЕФА след като е могло да уреди своето протеже Б.Дочев да свири финал в ЕКТ, но това е нищо то Ник.Йорданов и Ст.Тодоров имат по 5 финала на СП свирени
honda написа:Кашчей написа:obi4am_pirin написа:Една грешка с голямо отношение!То по твоята логика можеха да свирят в 94-тата минута една дузпа за Пирин и после ще кажем какво толкова една грешка!-това познато ли ти е?Най-левскарският съдия сътвори най-големият скандал след 1970-а на Световно първенство, като не сигнализира за игра с ръка на Марадона.Това на Световно първенство, а вие ревете тук след всеки мач.Достатъчно е "нашите" да загубят и главната вина е в съдиите.Ама не играем, ама не ставаме, ама сме слаби..всичко бледнее пред съдиите.Вчера мачът в София още не почнал, но Грънчаров вече "храни " съдията-докога така?Гочев, Кочев и Богдан Дочев
Ти, в твоята работа, напълно безгрешен ли си?Не ти ли тежат ангелските крила на светостта?
Познато ми е, само си забравил да кажеш точно какъв беше Богдан Дочев на онзи четвърфинал Аржентина-Англия. аз доколкото си спомням беше страничен съдия ,а май не е баш работа на страничния съдия да гледа за игра с ръка на около 35 метра от него. Доста орлово зрение се изисква да я видиш - не мислиш ли? Още повече ,че Марадона играе с лявата си ръка ,която е мъртвата му страна спрямо Б.Дочев. Дори ако гледаш положението на запис с камера отстрани ( от противоположната страна на Б.Дочев) играта не се вижда. тя се вижда много ясно от камерата която е зад вратата.
А аз все си мислех,че Б.Дочев е най-добрия български съдия за всички времена. Но явно това левскарското лобие е страшно силно и в УЕФА след като е могло да уреди своето протеже Б.Дочев да свири финал в ЕКТ, но това е нищо то Ник.Йорданов и Ст.Тодоров имат по 5 финала на СП свирени. А сега сериозно - малко ми е странно да се сравняват Б.Дочев и Ник Йорданов най-малкото единия е бил съдия на 2 СП има свирени финал и полуфинал от ЕКТ,а другия не съм сигурен дали има свирен официален международен мач при мъжете.
Четох дотук, маркираното.Дочев беше от страната на Марадона, беше на една линия с него и можеше, повтарям-можеше- да вдигне флага и да сигнализира.Доколко тунизиецът щеше да се съобрази е друг въпрос, но когато страничният при гол се затича към централната линия, какво означава това?И какво означава, ако остане на място, с вдигната ръка, което левскарят Дочев не направи, защото се наведе пред силният, а сега вие, левскарите, ще говорите за правда и за подпиране, ама мрънкате само, ако не подпират вас.Светльо Маринов ви даде дузпа за удар в ръката на играч от противника, който беше с гръб и дори не участваше в играта в момента.За Мишо Вълчев свириха дузпа, когато връхлетя отзад защитник на Пирин и го събори в наказателното поле.Гонзо раздаваше лакти наляво и надясно, но да е бил изгонен затова-напротив, стан аголям играч (щото вкарвал на ЦСКА)Рендето Вьорнер, Топчо и Коловати се чудеха що не им свирят и в Европа така, както са свикнали с Левски в България.. но и това е нормално.В русе спряха да продават напитки настадиона след един мач с Левски, в който част от терена побеля от бутилки, хвърлени в знак на протест срещу поредната "кристално чиста" дузпа за Левски.. за да могат да изравнят.Не напразно ви казват Дузпевски
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:honda написа:Познато ми е, само си забравил да кажеш точно какъв беше Богдан Дочев на онзи четвърфинал Аржентина-Англия. аз доколкото си спомням беше страничен съдия ,а май не е баш работа на страничния съдия да гледа за игра с ръка на около 35 метра от него. Доста орлово зрение се изисква да я видиш - не мислиш ли? Още повече ,че Марадона играе с лявата си ръка ,която е мъртвата му страна спрямо Б.Дочев. Дори ако гледаш положението на запис с камера отстрани ( от противоположната страна на Б.Дочев) играта не се вижда. тя се вижда много ясно от камерата която е зад вратата.
А аз все си мислех,че Б.Дочев е най-добрия български съдия за всички времена. Но явно това левскарското лобие е страшно силно и в УЕФА след като е могло да уреди своето протеже Б.Дочев да свири финал в ЕКТ, но това е нищо то Ник.Йорданов и Ст.Тодоров имат по 5 финала на СП свирени. А сега сериозно - малко ми е странно да се сравняват Б.Дочев и Ник Йорданов най-малкото единия е бил съдия на 2 СП има свирени финал и полуфинал от ЕКТ,а другия не съм сигурен дали има свирен официален международен мач при мъжете.
Четох дотук, маркираното.Дочев беше от страната на Марадона, беше на една линия с него и можеше, повтарям-можеше- да вдигне флага и да сигнализира.Доколко тунизиецът щеше да се съобрази е друг въпрос, но когато страничният при гол се затича към централната линия, какво означава това?И какво означава, ако остане на място, с вдигната ръка, което левскарят Дочев не направи, защото се наведе пред силният, а сега вие, левскарите, ще говорите за правда и за подпиране, ама мрънкате само, ако не подпират вас.Светльо Маринов ви даде дузпа за удар в ръката на играч от противника, който беше с гръб и дори не участваше в играта в момента.За Мишо Вълчев свириха дузпа, когато връхлетя отзад защитник на Пирин и го събори в наказателното поле.Гонзо раздаваше лакти наляво и надясно, но да е бил изгонен затова-напротив, стан аголям играч (щото вкарвал на ЦСКА)Рендето Вьорнер, Топчо и Коловати се чудеха що не им свирят и в Европа така, както са свикнали с Левски в България.. но и това е нормално.В русе спряха да продават напитки настадиона след един мач с Левски, в който част от терена побеля от бутилки, хвърлени в знак на протест срещу поредната "кристално чиста" дузпа за Левски.. за да могат да изравнят.Не напразно ви казват Дузпевски
май не си гледал ситуацията с гола на Марадона - Марадона удря топката с лявата си ръка , а Б.Дочев е от дясната страна на Марадона, единствения шанс да види ръката на Марадона е ако главата на последния е прозрачна, а аз съм готов да се закълна че не е
Има и по-фрапантни подпирания на Левски от тези ,които си изброил,но те бяха 1-2 на шампионат,а не в 2/3 от мачовете на както е при Литекс. Интересно-споменаваш Рендето, Топчо и Коловати- известно ли ти е колко червени картони имат те в ЕКТ и колко дузпи са направили ?Интересно дали Левски не единствения български отбор на който чуждите съдии в последните години са показвали по-рядко червен картон и са свирели дузпа срещу Левски отколкото българските. Малко странно,а
Аз питах някой да даде предложение, кой е отбор е готов за подвизи в Европа, отговарят ми Левски, защото миналата година направили еди какво си... Абе аз нали ги виждам в момента какво правят. Някои хора още очакват спомените да им вкарват головете и да им правят точките.
Ами, като си слаб, ще падаш! Това е положението. На кой му пука, коя година какво станало. Играй сега и бъди ! Като не можеш, гледаш и тва е !
Ами, като си слаб, ще падаш! Това е положението. На кой му пука, коя година какво станало. Играй сега и бъди ! Като не можеш, гледаш и тва е !
honda написа:май не си гледал ситуацията с гола на Марадона - Марадона удря топката с лявата си ръка , а Б.Дочев е от дясната страна на Марадона, единствения шанс да види ръката на Марадона е ако главата на последния е прозрачна, а аз съм готов да се закълна че не е. Точно на една линия беше с Марадона ,като аржентинеца беше странично към него ,ами трудно ще види далечната му ръка.
Наистина е много трудно да се види, че удря топката с ръка

Сега остава и да кажеш, че Марадона е бил странично спрямо съдията, а не с лице към него и ще ме хвърлиш в размисъл къде ли е вратата на Англия тогава
Между другото, след този мач и това първенство дали е имало български съдия на голям футболен форум?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- DrAvalanche
- Контакти:
Кашчей написа:Между другото, след този мач и това първенство дали е имало български съдия на голям футболен форум?!?
Много странно внушение се опитваш да направиш. А рефери на голям форум е имало и след това, Любе Спасов на Олимпиадата в Барселона, и Атанас Узунов на Европейското в Англия. Но те бяха от старата школа рефери, които бутаха само Левски и ЦСКА. В началото на 90-те години навлязоха Брокери, ВИС, СИК, Ганчев, ТИМ, Гигов и др. знайни и незнайни благодетели, и съдиите вече не подкрепят само Левски и ЦСКА. А това явно не се харесва на УЕФА и ФИФА
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ