Вижте сега:
Проблемът в отбора ни не е в слабите външни халфове.Той е комплексен.Защото към настоящият момент Левски не играе абсолютно нищо.Няма НАСТРОЕНИЕ за игра и си мисля, че точно от тук идва кризата, в която сме. Когато имаш желание за себедоказване (както беше есента в ЛЕ) си в състояние да победиш много по- стойностни отбори от теб. Но нещо стана тази зима. И започвам да си мисля, че вината не е толкова в Ясен (въпреки, че постоянно го упреквам и аз). Но вижте, че Гарра- та е някакво бледо копие на самия себе си. Мулдер е по- слаб дори и от Станчев, Дарко- колкото и някои да го възхваляват до сега не ме е убедил, че е кой знае какво качество. С един- два проблясъци на няколко мача не значи, че е "страшен" играч. Изобщо като цяло, си мисля,че Гонзо сбърка като привлече толкова "легионери". Защото те и до ден днешен не проумяха наистина какво означава Левски за всички нас. Просто си тренират през седмицата, излизат през уикенда да изиграят някакъв протоколен за тях мач и само те си преценяват кога да се "стегнат" и да го изиграят на ниво.При така създадената ситуация си мисля, че е по- правилно да се залага на повече българчета и по възможност- момчета от нашата си школа. Например, както прочетох по- горе, спокойно можем да си върнем Чипилов, а на мястото на Дембеле не виждам по- подходящ човек от Наско Курдов. Жалко, че съсипахме Табаков, Недялков, Балджийски и още няколко перспективни момчета, на които дори не се даде шанс да поиграят при мъжете. Но пък няколко години се даваше шанс на Огнянов, Балтанов, Хичо, "пичо" и кой ли не. Та един Жиката Миланов трябваше да го търпим няколко сезона докато стане що годе добър десен бек. Но играеше със сърце. При всички положения тези момчета, дори и да са с по-ниски технически качества, щяха да компенсират този си недостатък с огромно желание за игра. Сезонът криво- ляво ще се избута, но още от сега Гонзо трябва да поправи грешката с толково чужденци в отбора и да се оглежда за кадърни българи.В това е истината. С парите през лятото от Гарра и ко, това е лесно осъществима цел. Стига да има достатъчно разум в главата си.
Вариантите за външни халфове в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Вариантите за външни халфове в Левски
сантиа-хареса ми много коментара ти ,но в крайна сметка някой трябва да е виновен за това което става в отбора.
Истината за мен е една един единствен човек-тренер,директор
LEVSKI_FOREVER
Единственото решение на проблема е да играем с халф-бекове и още един нападател. Станчев и Минев мисля, че ще е най-добре, но Мюлдер и Видович също може би ще се справят. До Дембеле трябва да застане Матондо или Младенов.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- santiliana
zlatan написа:сантиа-хареса ми много коментара ти ,но в крайна сметка някой трябва да е виновен за това което става в отбора.
Прав си. Но при положение, че няма изгледи същите тези треньор и директор да понесат отговорността като се махнат, то най- правилното решение според мен е гореописаното.Лошото е, че и Гонзо се оказа твърдоглав инат и не взима правилни за Левски решения.Опасявам се, че ако продължаваме така, ще задълбаем доста насериозно.
Андрей Желязков е човека, който е образец за футболен ръководител.Само си спомнете кои футболисти привлече през годините на негово ръководство и ще подкрепите мнението ми.
- синя слива
- Контакти:
Какви халфове,какви 5 лева.Ръководството напада играчите,а не поглежда как са подредени.Вие наистина ли мислите ,че тези играчи някога ще заиграят за Сульо и Пульо.При тези постоянни овиквания в съблекалните и изцепки от сорта ''този не играе нищо,онзи може повече'' -никога.Да има напрежение ,но то е по оста играчи -Сульо Пульо.Тия двамата да си направят сметката кой ще изгърми.Само със желание не става трябва и акъл.Много ми хареса тактическото нововъведение играта да се организира от левия фланг.И то от човек който има скункс за бижутерско изпълнение на метър от вратата.За доброто на отбора-ВЪРВЕТЕ СИ.
Така при тази Схема на игра и сами виждате как съм ги подредил и мисля , че би могло да се получи в сегашната ситуация Без крила а халфовете са на Правоъгълник. Следвайки стрелките при по продължителна атака в предни позиции се получава формата на стрелка горе доло като Атк. Халфове Минават пред наказателното поле а гриин отива зад тях . Димов си седи разбивач като бековете отиват в халфовата линия за спиран на евентуални контра атаки. Не съм голям футболен капацитет тъй , че ме поправяйте ако нещо не би се получило
При тази схема на игра има 3ма нападатели - 2 централни и втори нападател. Бековете отново минават в халфовата линия за подкрепа на Димов . И отново нямаме НИКАКВИ крила
При тази схема на игра има 3ма нападатели - 2 централни и втори нападател. Бековете отново минават в халфовата линия за подкрепа на Димов . И отново нямаме НИКАКВИ крила

santiliana написа:Андрей Желязков е човека, който е образец за футболен ръководител.Само си спомнете кои футболисти привлече през годините на негово ръководство и ще подкрепите мнението ми.
Моля те, недей ми възхвалява толкова Жужо. Да не напомням топ- трансферите му на Димчо Марков, Георги Варадев, Ради Вардаров и т.н.... и пък при последното му идване взеха само пенсионери, които играха един полусезон и изчезнаха...
Mnogo razumni razsajdeniq na vsi4ki, otgovorno bez zaqjdaniq.taka trqbva da e v na6iq Levskarski Foru.Absolutno pravi ste, 4e trqbva na6i iuno6i da se poqvqvat,Vreme e,a Ve4nite jelaniq za 1 mqsto pre4at za tova. Ohuliha Lebski, treniora,Gonzo. Dobre , avidqhte li kakav otbor e CSKA v4era s Vidima. No nqkoi ot fenovete ili jurnalistite da se podigravat i sarkazam nqma ot uj na6ite Val.Gran4arov i uvajavaniq T.Rusev. A te mnogo naposledak go udariha na podigravki.Ne biva taka.Ima momenti na spad, na gre6ki, taka e i s nai-golemite evropeiski otbori.Poddarjaite Lebski.Istinski. Pak 6te sme primer za hubav otbor. A psihologkata mai si vzema samo parite.?!
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 14 мар 2011 10:34, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!
Причина: Пиши на кирилица!
а Ники Алексанров отговаря за форума и не се харесват критиките към него, пак този път и за г-н Грънчаров и отчасти и за г-н Русев. Уважаеми , не е важно на каква азбука се пише , а какво.Не Ви хареса това , че похвалих феновете и участниците във форума. Истината е тази, че вчера и ЦСКА показа , че е като Левски и другите отбори - непостоянен и колеблив.Бях писал , че нито г-н Ники Александров, нито симпатизиращите на Левски г-да Русев и Грънчаров с сарказъма и псевдокритиките си допринасят за спокойствието на отборите. Може би е редно по-малко семейни закачки на г-н Русев в предаването Гонг. Повече мнения на специалисти милеещи за доброто на съответните отбори.То напоследък от обективно радио се превръщате в подобие кабелката на г-н Сашо Диков. Повече европейски постъпки - то не са подигравки и към националния треньор, не поучавам , но не е джентълменски да се плюе по него с жълтени...Уважаеми фенове , за пръв път сте солидарни, загрижени, предлагащи алтернатии на някои постове в отбора на Левски, така трябва - да поддържаме отбора на всяка цена. А парите ще си играят и Литекс си е осигурил първото място - вижте в колко мача е слаб , но си е поддържан от мафията.Ще видите, че и Дока няма да е наказан...
Щом няма подходящи играчи за такъв пост, значи няма да има такъв пост, преминава се към друга схема и няма проблеми. Единствените двама души, без които не може един отбор са вратар и поне един читав централен защитник. Всичко останало има хиляди вариации. 3 халфа, 5 халфа, 7 халфа, ако трябва, подредени в кръг, квадрат, диагонал, в терена, на тъча и т.н.