Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2011 23:00

Ето пак.Искам бавно да обясня ОТНОВО.Кривия като дойде нима биехме с 3-ки на ходом?Абе ей,я си спомнете 0:0 с Марек,селския Марек,дето им отмениха гол в 90 минута във Варна напълно редовен,че да не паднем,я си спомнете 1:1 с Беласица пак във Варна,редовните лекинки загуби от Левски и ЦСКА,4-ката която отнесахме на Герена(в един от мачовете когато не биха дузпи,а просто си ни смачкаха),3-ката в Овча купел,клизмарското 1:1 с Ботев,0:0 със Спартак,треперенето в Търговище за Купата и гола в 108 минута,загубата в Джумаята.....Въобще помните ли пътя на отбора брознов медалист какъв беше първата година,какъв футбол се игра,какво беше нивото на отбора?С магическа пръчка ли станахме силен отбор...или бая труд и зор беше цяла година и после още една,2 сезона докато стигнем нивото,което искаме?А тука ръководството не искало това,не искало онова,тея работи от раз не стават.Този отбор на Генов има огромно бъдеще,може би още следващия сезон с уговорката,че този за Купата е рулетка и нищо не се знае де....Капитанов,Мурадов,Николов-бъдещето е тяхно,но не и днешния ден.Това са фактите.Аз бях твърдо да се налагат титуляри,но не,вече съм крайно против!Виждам какво искат мнозинството фенове - 3-ки на ходом,победи,медали,тези момчета НЕ СА ГОТОВИ за това.3-ка на ходом ще има,но в нашата врата ако играят всички те,аз съм готов да понасям подобни неща,но чини ми се,че мнозинството не са и ще смачкат момчетата.Затова Генов правилно е преценил,че е добре да ги предпазва кои повече,кои по-малко и да гради отбора върху доизживяването на някои по-стари пушки.Виждам добри резултати,от Каварна не сме губили мач-факт и сме получили само 1 гол-факт,имаме и 3 победи навън-факт.Черно Море на Генов има бъдеще,просто днешния ден не е нашият,но бъдещето принадлежи на Капитанов и сие,в това съм убеден :P
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 мар 2011 23:30

Тия мачове, където си ги изброил, бяха доста преди да се направим отбора за 3-тото място, след като привлякохме Пиргов, Дяков, Жоро Илиев, Юруков, Борносузов, сам виждаш какви класни играчи сме взели, така че изобщо не ми говори ,че тоя отбор от тия мачове е станал отбор за 3-тото място, станахме благодарение на това, че се взеха класни футболиси, към сегашния ни отбор ако се бяха прибавали 4-5 играчи от същата класа, щяхме сега да имаме отново отбор за 3-тото място.Също така виждам, че постоянно говориш за бъдещето на отбора от младите играчи и как Генов щял да ги налага, а до момента каква е ситуацията, Румен Николов влиза по 10 минути в края на мачовете, Тодор Колев има шанс ако има контузени или наказани играчи, Капитанов от време на време попълва групите, той ако сега не играе, няма за кога, още на 17 трябваше да влиза и да играе, това е налагане, а това сегашното е всичко друго, но не и налагане, по-скоро започва да става като при Тодор Колев, вече на 22 години, още го броим за талант и надежда...
Последна промяна от Mourinio на 13 мар 2011 23:43, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2011 23:42

Отбора,който пръв спечели Евровизи чрез 5-тото си място и Финала загубен от Литекс беше без всичките тези,които ти изброи и изигра всичките тези мачове,които пък аз изброих.Въпреки всичко онзи отбор,дето ги игра така "добре" беше с имена като Кривия,Карамфил,Домакинов,Сашко,Рикардо Андре,Миро Манолов,Дани Георгиев,Периш,Даниел Димов,Мишо Лазаров,Ради Бачев,Станислав,Тошко Колев-колко играча от отбора медалист ти изборих-цели 13!!!Ти как виждаш "налагането"?Пуска го и играй.Идеално,ама ще падаме кораво навън с пишлеметата,3-ки нон-стоп.За мене не е преоблем,казах ти,ноооо пак ще се искат победи,медали,е,точно това Румен,Тошко,Капитанов и другите-те не могат това засега.Същото важи и за Ратников,просто публиката ще ги смачка,затова вече не ми се струва добра идея виждайки с какви непосилни задачи се товарят те.Аз съм ЗА да се поставят цели,да искаме да побеждаваме(например ЦСКА),да бием всеки мач,да се готвим за победа ВСЕКИ мач,но и след мачовете ...реално да преценяваме силите си и постигнатия резултат!ПОВТАРЯМ ОБАЧЕ-СЛЕД МАЧОВЕТЕ,А ПРЕДИ МАЧОВЕТЕ-ПОДГОТОВКА САМО ЗА ПОБЕДИ,ПОСЛЕ РАВНОСМЕТКИТЕ.Ей това не могат да проумеят някои - или се готвят за победи и после като не бием реват,или се готвят за загуби с минорен и сломен дух!Тази малоумшина не я разбирам аз,както и това лаене срещу Стефан Генов,човека дето най-много работи от всичките измислени клоуни на които ТИМ са делегирали някакви ръководни права и функции,освен това от което съм видял аз с ръка на сърцето си признавам-Стефан Генов като треньор по-добро впечатление ми прави от Ясен Петров,от Кольо Спасов,от Ради Здравков,от Вили Вуцов....абе от всички треньори само Илиан Илиев е бил над него тука и може би на едно ниво със Сашо Станков.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 мар 2011 00:19

Да, но и преди сме ставали 5-ти, а през онази година просто имахме шанса с наказанието на ЦСКА, за да стигнем до евротурнири, също така финал за Купата сме стигали и през 2006, дори тогава срещу далеч по-трудни съперници.Реално отоборът постигна 3-тото място и силните мачове в Европа, защото ръководството имаше желание да търси и да привлича качествени играчи, които допълниха най-добрите от предишния отбор, който вече беше станал 5-ти. Силните мачове срещу Макаби Нетаня и Щутгарт бяха благодарение на това, че се беше изградил добър отбор, който постоянно се допълваше с качествени играчи, зимната пауза се взеха Пиргов, Какалов и Борносузов, които впоследствие имаха сериозна заслуга за 3-тото място, на това се дължи успехът, а не че едва ли се е изграждал отбор от едни и същи играчи и така е станал 3-ти, без да се дават пари за нужните футболисти няма да стане, ето зимата трябваше да вземат един футболист, но класен на поста централен нападател, не се взе, как да искате да се подобри отборът, като не се взима играч на най-слабия пост в отбор.....А относно налагането и че публиката можела да смачка младите играчи, спомни си Жоро Илиев на колко години се наложи, то ако наистина им влияе публиката, никога няма да могат да станат футболисти

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 мар 2011 00:42

Mourinio написа:Да, но и преди сме ставали 5-ти, а през онази година просто имахме шанса с наказанието на ЦСКА, за да стигнем до евротурнири, също така финал за Купата сме стигали и през 2006, дори тогава срещу далеч по-трудни съперници.Реално отоборът постигна 3-тото място и силните мачове в Европа, защото ръководството имаше желание да търси и да привлича качествени играчи, които допълниха най-добрите от предишния отбор, който вече беше станал 5-ти. Силните мачове срещу Макаби Нетаня и Щутгарт бяха благодарение на това, че се беше изградил добър отбор, който постоянно се допълваше с качествени играчи, зимната пауза се взеха Пиргов, Какалов и Борносузов, които впоследствие имаха сериозна заслуга за 3-тото място, на това се дължи успехът, а не че едва ли се е изграждал отбор от едни и същи играчи и така е станал 3-ти, без да се дават пари за нужните футболисти няма да стане, ето зимата трябваше да вземат един футболист, но класен на поста централен нападател, не се взе, как да искате да се подобри отборът, като не се взима играч на най-слабия пост в отбор.....А относно налагането и че публиката можела да смачка младите играчи, спомни си Жоро Илиев на колко години се наложи, то ако наистина им влияе публиката, никога няма да могат да станат футболисти

Абсолютно съм съгласен... Всеки има право на мнение, моето е такова... Аз например сигурно съм подкрепял отбора много повече от половината хора в този форум, но аз като журналист съм учен да не съм сляп и да не се правя на такъв! Нещата в отбора хич не са профеисонални, ама хич.... И пример за това е само едно нещо- всяка година се вземат някакви играчи, които са пълни дупки и 1 мач не им се дава шанс- Будинов, Пихосцис, Джалма, Фабиньо, Спречакович, кой ли още не... Те си гълтат заплатки, а мачове няма... Това е само един пример, доското играехме по време на подготовката на сняг вкъщи, за да се пестят пари- сега за първа година играхме лагер в чужбина, въпроса е дали има полза. Според мен има понеже отбора играе по различен начин, вижда се, че вече не сме дърварски тим, но определено липсва качесвто в играта- такова се псотига само с качествени попълнения при нас те лиспват. Разчитаме на недоказани имена- Каптиев, Росен Колев и т.н да вигат класата. Добре, че поне с Камазола сучихме сега. Ратничето например е добър, но нещо в играта му куца от пролетния полусезон. За смертка на това Божилов е като преродаден.... Та така - премахнеме едни мунси, трупаме други минуси... Липсва постоянство преди всичко... Отделно,че с тази нива сме пълна излагация, на това нещо футбол не може да се играе....

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 мар 2011 00:44

Силните мачове срещу Макаби Нетаня и Щутгарт бяха благодарение на това, че се беше изградил добър отбор, който постоянно се допълваше с качествени играчи

Мисля,че това изречение потвърждава моята теза!Първо да изградиш един отбор достоен за челната 4-ка да кажем и Финал за Купа и тогава да му привлечеш 3-4 попълнения за класа,такива,които да катализират нещата.Виж Наполи в Италия.От този сезон заиграха на ниво медали/шампион,но лидерите им Хамшик,Лавеци,Гаргано,Канаваро - от няколко сезона са заедно,да не кажа дори от Серия Б.Обиграха се 1-2 сезона,взеха пушката Едисон Кавани и ето го същото което се случи с нас 2009-медал.Това е пътя.Ти искаш да кажем хоп преди да сме скочили,ама не става така.И да се вземат класни играчи,да кажем двама-трима тъй като няма изграден отбор,няма стил - просто ще има едно голямо "ПРЪЦ".Жоро Илиев съм му следял първите стъпки още на Тича,пред очите ми е миналата цялата му кариера и с малко се разминава с времето от което ходя по стадионите(няколко сезона преди това),изобщо не се е наложил така от раз,от 17 годишен.На 17 никъде не е играл,това първо.Второ на 18 Божил Колев го прати в Търговище да рита за Светкавица.Трето започна да играе редовно в Черно Море на 20,а се появи като фактор на 19.Мога да ти кажа,че Даниел Димов Шабленския го наложиха на същата възраст,че дори малко по-рано.В момента Румен Николов не се отличава много от времето,когато Жоро беше на 20,прави тук-таме някой и друг гол,толкоз.Но не на последно място-не си мисли,че всички юноши имат класата на Жоро Илиев,да не говорим за Илиан Илиев.Жоро се появи и повози Литекс на влакчето на ужасите през 2000 година есента,но така е,влизаш-играеш,иначе-пейката.Жоро имаше и късмет,треньор беше неговия ментор Божил Колев,който го пазеше и лансираше всякак+това,че отбора ни беше страшно слаб и кьопав и дори за 19 годишен дебютант нямаше реална конкуренция...

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 14 мар 2011 08:22

Ако ЦСКА играят както с Видима ,мога смело да кажа и твърдя ,че Черно море ще бие с минимум 2 гола разлика ....а това с тези смелите проогнози ,, твърда 2-ка'' просто ги забравете ....да верно е че ЦСКА си е ЦСКА , но това нищо не означава....Нека да стане хубав мач ,няма значение кой ще бие .

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 мар 2011 12:16

Аз пък предпочитам да изгубим тоя мач, а да спечелим мача за купата... и без това това първенство нямаме шанс за някакво кой знае какво класиране, а и да изпаднем едва ли ще можем... дори и да загубим, надявам се да покажем добра игра... а пък в София за купата вече с малко шанс да отстраним ЦСКА :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 14 мар 2011 13:01

Мисля си,че ще спукате червения балон тази седмица.ЦСКА са кьопави в защита и според мен ще ги разкриете този мач.Мисля си за ваша победа с под 2.5 гола в мача,ама все пак не съм много сигурен и мисля да го избегна в тиража тази седмица. :P :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 мар 2011 13:22

TNT написа:Мисля си,че ще спукате червения балон тази седмица.Чорбата са кьопави в защита и според мен ще ги разкриете този мач.Мисля си за ваша победа с под 2.5 гола в мача,ама все пак не съм много сигурен и мисля да го избегна в тиража тази седмица. :P :mrgreen:

предполагам коефицентът за наша победа ще е минимум 4, с приближаване на мача може и 7 да стане :mrgreen: и всеки път не излиза 2-ката, дори когато бяха първи и ги бихме, преди мача беше стигнала 2-ката - 1.05 :lol: може да пробваш 1-ца на ДНБ или 1Х двоен шанс ;) няма да загубим, според мен ще вкараме гол на ЦСКА, но дали ще стигне за победа е трудно да се каже

Върни се в “Черно море”