Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Мнениеот Iceberg » 13 мар 2011 16:57

moreto написа:НАЙ ОТГОВОРНО ТВЪРДЯ,ЧЕ НАШИЯ ОТБОР НЕ Е ПО СЛАБ ОТ ДРУГИТЕ,СЪЩО ТАКА ТВЪРДЯ,ЧЕ МОТИВАЦИЯТА Е ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И ТО КАТО ДОМАКИН С ПО СИЛНИТЕ ОТБОРИ.СПОРЕД МЕН ГЕНОВ Е ЕДИН ОТ НАЙ СЛАБИТЕ ТРЕНЬОРИ В А И Б ГРУПИ.ЗАБРАВЕТЕ ЗА ТАЯ СИРИЯ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е БИЛО ТАМ.ОЧАКВАМ ДОБЪР МАЧ НА МОРЯЦИТЕ ЗА КОЕТО ЗАСЛУГАТА НЯМА ДА Е НА ГЕНОВ.ЕДИН КЛАСЕН ТРЕНЬОР КОЙТО ДА ИМА УСЕЩАНЕ КОЙ ФУТБОЛИСТ В КОЙ МАЧ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ НАЙ ДОБРЕ, ДА ИМ НАМЕРИ МЕСТАТА И НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ ДРУГИ.ПРИ ГЕНОВ НЕЩАТА ИЗГЛЕЖДАТ СЯКАШ НЯМА НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ В ОТБОРА КАКВОТО И ДА СТАНЕ КАКТО И ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ФУТБОЛИСТИТЕ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ИГРАЯТ.ТАКА ТЕ СИ ЗНАЯТ,ЧЕ СА НЕСМЕНЯЕМИ ДОКАТО НЕ ГИ ОСВОБОДЯТ ОТ ОТБОРА И НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ РАЗДАВАТ ПОВЕЧЕ ЗА ТИТОЛЯРНО МЯСТО.ТЕЗИ ДЕТО НЕ СЕ РАЗДАВАТ Я ГИ СЛОЖИ НА ПЕЙКАТА БЕЗ ПРЕМИЙ МАЛКО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ.

За втората част от мнението ти съм напълно съгласен. Трябва да се стимулира конкуренцията в отбора за титулярно място, а не някои да се чувстват недосегаеми колкото и слабо и немотивирано да играят. Но не съм съвсем съгласен в мнението ти за Чечо. Ако трябва да сме точни, той в началото беше доста по-неориентиран и правеше много повече грешки, но малко по малко влезе в час. Спомнете си смешния състав в Каварна без нито един нападател и изказването му, че отиваме за нападателен футбол и само и единственно победа? За резултата не ми се подсеща. Имаше и други грешни ходове след това, но интересното е, че с всеки изминал мач ги изчиства сякъш и влиза все повече в час. Пожелавам му да съумее да проумее и останалите неточности и да заиграем още по-добре до края на сезона. Има още какво да се желае мисля.. А на лято... ще видим вече. Дотогава нека подкрепяме любимците си.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2011 17:06

.ЕДИН КЛАСЕН ТРЕНЬОР КОЙТО ДА ИМА УСЕЩАНЕ КОЙ ФУТБОЛИСТ В КОЙ МАЧ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ НАЙ ДОБРЕ, ДА ИМ НАМЕРИ МЕСТАТА И НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ ДРУГИ

Мисля,че Стефан Генов с намирането на точното място на Божилов и начина по който Божилов заигра тука правят мнението ти за него нестойностно.Генов много добре знае и,че Ратников не е за нападател,но също много добре вижда,че дървото Будинов не може да играе и колкото естонеца с вързани отзад ръце.Излиза,че няма кой да пусне отпред - искаше Илиев - не му го осигуриха,искаше Саидходжа-и него не му го осигуриха(може би ЦСКА не искаше да ни ги даде предвид мачовете с тях,надали Пирин с просяшката си тояга им е дал 80 000 евро колкото се искаше от нас).Генов работи с това което има и синхрона между Ратников и Божилов е отличен независимо от позицията на Месито.Единственото което го упреквам с половин уста е наличието на Дани Г в титулярния състав,лично мнение,макар,че според мнозина от вас бил добър,не знам,ако наистина е добър значин Генов няма никакви грешки :P .Срещу Локо Пд Генов води мача абсолютно безгрешно и безупречно,цял час играем с човек по-малко,това беше максимума при положение,че 3-4 чисти положения нашите си позволиха лукса да пропилеят с лека ръка
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 мар 2011 17:51

Дори един Бибишков вчера като го гледах какво правише срещу Литекс, щеше да ни е от полза, но отказал да играе при нас, до там стигнахме, играчи да предпочитат Пирин пред нас, но за всичко това заслуга има ръководството, нямат желание да подсилят отбора с качествени играчи, предполагам Камазола по някаква случайност е при нас, такова нежелание да се подобри отборът не съм очаквал, дано да е за сметка на нещо друго, например модернизацията на ''Тича'', която очаквам лятото..
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2011 18:52

Гледам сър Стефан Генов наблюдава ЦСКА-Видима в Каварна 8-) .Не знам какво е видял той,но за мен това е истинското лице на ЦСКА.Те биха Левски и Черноморец на контри,всичко им беше контра,рендетата Янчев и Маркиньос не са особено креативни когато трябва да градят игра,така и целия им отбор.Дано и Платини се е контузил,нещо коляното го сви кораво,ако е там контузията гаранция няма да играе с нас.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 мар 2011 19:56

и после някой ми обясняват колко били силни ЦСКА и Черноморец толкова си можели и за това получили 4 гола, първите два - пародия в защита, нали видях цаците как играха вчера с Левски в защита, биха ги с нереводен гол, неска ЦСКА бяха комични срещу последния Видима, случаен гол след грешка на вратаря, много са силни, просто феноменлна класа

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2011 20:02

Дано сър Генов е видял каквото трябва да види.ЦСКА е отбор разчитащ единствено и само на грешка на съперниците и отбор нямащ абсолютно НИКАКВА игрова идея.Това видях аз.Този отбор,оставен да играе е направо комичен.Те могат само да се бранят и да правят контраатаки с бързите си играчи,иначе са кръгли нули.Затова Платини и Делев бяха супер-слаби есента когато предишните треньори налагаха нападателен стил,затова бяха слаби и днес.Убеждавам се,че Прическата беше избрал супер тактика в София,но просто малшанса ни провали тогава да си ги отупаме доволно.Вярвам,че Генов ще избере тактиката и ще ги съсече на Тича!Калпавия терен и без това ще им осуети жалките контри,да ги видим тогава какво ще извадят,днес ги покри шанса и вкараха случаен гол,на всичкото отгоре Видима изтърваха 200% гол накрая...Е,на Тича е време шанса да им обърне гръб!Предвиждам супер мач на Ратников,Николов,Кончо и Дани Г :arrow:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 мар 2011 20:28

Златни ти уста Стрелец! Аз бих добавил още супер мач на целия отбор, не само в нападение, а на вратата без грам грешчица! Щото тея не прощават такива.... И съдиите да не се оакат... За сетен път се убеждавам, че са напълно преодолим отбор!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2011 20:48

За мен трябва задължително Генов да копира тактиката от мача ни в София!Абсолютно е задължително да играем на контраатака,да насочим натиска си по фланговете и приоритетно в зоната на левия бек,на онзи пълен фарфалак Румен Трифонов,така ще принудим рендето Коце да го покрива и за Жоро Божилов и Ратников се овтарят много шансове.Другото което се сещам от София беше много добре организираната ни преса!Около средната линия и малко преди нея ги посрещахме с изключителна агресивност,още щом халфовете им поемаха следваха тежки единоборства,които те губеха всичките.Сега,тука ще липсва много Шабленския,но пък лошия терен няма да е в плюс нито на Маркиньос нито на Бадема,просто трябва Жоро и Камазола да се справят с битката,а Жоро Божилов да задържа в по-предни позиции.Но...задължително...НИКАКВИ МАСИРАНИ АТАКИ,НИКАВИ ДОМАКИНСКИ НАТИСКИ И ТАКИВА ПРОСТОТИИ,за да не последваме пътя на Левски и Черноморец,които се юрнаха като селски отбори и за чорбетата беше детска игра да ги разнищят.Трябва да играем на контра,а при всички корнери и фалове - ето тогава трябва да правим масирани струпвания в тяхното поле,където с ръст и физика хем да печелим първите топки,хем да имаме преимущества в създалите се мелета.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 13 мар 2011 22:08

Добре ве м.....у Стара когато бием всеки хвали и Играчи И треньор ,но когато направим Х или Паднем се излива една пумия в/у нашият любим отбор вие не сте фенове гледайте си по Бтв Екшън и не идвайте на стадион ''Тича'' И..е...и САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ!!!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 мар 2011 22:43

GrEeN-FaN написа:Добре ве м.....у Стара когато бием всеки хвали и Играчи И треньор ,но когато направим Х или Паднем се излива една пумия в/у нашият любим отбор вие не сте фенове гледайте си по Бтв Екшън и не идвайте на стадион ''Тича'' И..е...и САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ!!!!!

Миналият мач с Локо Пд въпреки че не бихме, поне аз не прочетох негативни коментари за играта на отбора, дори точно обратното всички хвалиха Генов и играчите, с 1-2 изключения Пиргов и Дяков, които бяха главните виновници да не победим в тоя мач, но както и да е, Локо Пд все пак е доста по-сериозен отбор от Академик, на такива отборчета трябва да им слагаме тройка на ходом, а не да треперим и да не можем да създадем едно чисто положения за гол...по всичко личи, че на ръковдоството тотално не им пука вече за отбора и са го оставили на автопилот. Евротурнири, мачове с ПСВ, Щутгарт, каквото беше беше, явно трябва да се примирим в ролята отново на отбор-средняк за съжаление...

Върни се в “Черно море”