Аз лично информация нямам, ако имах щях да я дам където трябва. И за пореден път ти казвам боли когато не си паднал по правилата. И не съм казал, че Пирин са надиграли Ловеч или че цял мач са били в тяхната половина. Пирин не е от класата на Ловеч за да се надиграва с тях. Попитах те какво ще кажеш за победата на Ловеч над Пирин - имаше ли съдийска помощ или не - но не ми отговори.[/quote]noi написа:
Не съм гледал мача и нямам отговор.За разлика от вас, когато нещо не знам не се правя, че го знам.Ти също казваш, че нямаш доказателства за това, че Ганчев е купил съдията, но това не ти пречи да си убеден в това, че Литекс е победил незаслужено

Кашчей, бях на мача и от видяното останах с такива впечатления. Вярно може и да съм пристрастен, но моля те изгледай някъде мача или поне спорните положения и кажи какво мислиш. Друго нещо ми направи впечатление, за което никой не говори. Националните ни засхтитници - Занев, Бодуров и особенно Пл. Николов, бяха меко казано трагични. За да се стигне до там едно младо момче като Карачанаков на няколко пъти да ги минава като пътни знаци и да им прави "чашки", си направи сметка какви национали имаме[/quote]
Вземи едно цвете, каквото и да е, и го гледай от различни ъгли.Ако отвсякъде го виждаш еднакво тогава ще призная, че всяка гледна точка на феновете на стадиона е равна на тази, която вижда съдията.
По въпроса за националните ни защитници-надали са виновни те, че са национали, нали.За да са такива трябва някой да ги повика.Защо вика точно тях и дали чужденецът (както тук се убиха колегите да твърдят, че ще е) е панацея за Националният отбор кой би казал открито.Боби явно и открито се подигра с всички, които толкова напиняха за чужденец-треньор, но не това е тема на темата.