Литекс - Локомотив - 1:0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Литекс - Локомотив Пловдив

Мнениеот batbozho » 13 мар 2011 17:45

И аз като Гонзо ще очаквам с голям интерес заседанието на дисциплинарната комисия.По подобен начин наказаха преди време Дембеле за два мача.Да видим сега когато има явна ситуация и съдията не е реагирал по време на мача с което явно въздейства на резултата на мача дали хората в тая комисиика ще покажат имат ли нещо в панталоните или не.Защото е най-лесно да се правиш на мъж в една ситуация а в друга да си завираш главата в гъза.Примерите са много,да видим дали този ще е още един такъв за двоен аршин в мафиотската структура на БФС.
Ако накажат Дока както е редно и съдията свири нормално,мисля че имаме големи шансове дори за нещо повече от хикс.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 13 мар 2011 17:47

blue magic написа:Ако Дока бъде наказан по доклад Локомотив има не малки шансове да открадне поне точка. Но както се каза по рано, най-важното е кой ще свири.

Точно заради мача с Локото Дока няма да бъде наказан..........

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 13 мар 2011 17:49

batbozho написа:И аз като Гонзо ще очаквам с голям интерес заседанието на дисциплинарната комисия.По подобен начин наказаха преди време Дембеле за два мача.Да видим сега когато има явна ситуация и съдията не е реагирал по време на мача с което явно въздейства на резултата на мача дали хората в тая комисиика ще покажат имат ли нещо в панталоните или не.Защото е най-лесно да се правиш на мъж в една ситуация а в друга да си завираш главата в гъза.Примерите са много,да видим дали този ще е още един такъв за двоен аршин в мафиотската структура на БФС.
Ако накажат Дока както е редно и съдията свири нормално,мисля че имаме големи шансове дори за нещо повече от хикс.

Хич не ми се вярва да накажат Дока по видеозапис,ако няма доклад от дежурния делегат.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 мар 2011 17:51

nikita33 написа:
blue magic написа:Ако Дока бъде наказан по доклад Локомотив има не малки шансове да открадне поне точка. Но както се каза по рано, най-важното е кой ще свири.

Аз предлагам мача да бъде свирен от Гонзо

Айде малко по-сериозно :idea: Придържайте се към темата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 13 мар 2011 17:52

Нека бъдем реалисти и да не се превръщаме на приятелките ни от сдружението. Много трудно можем да вземем трите точки от този мач, факторите са много. Може би един Х би ни дошъл добре. От друга страна мача, който играхме през изминалия дял бе много добър за нас. Тогава тотално надиграхме Ловеч, а сега поне според мен имаме един доста по-добър отбор от тогава. Не знам колко може да се вярва на медиите но според някои от тях Карвальо ще бъде на линия за двубоя така че... В крайна сметка отиваме в Ловеч да си направим кефа !

САМО ЛОКО !
Изображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 13 мар 2011 17:54

Няма да мога да присъствам на мача , което си е доста ужасно. На стадиона ще е лудница , на терена незнам . Много зависи дали ще ни натика съдията в нашето поле ... Другата седмица по това време ще разберем. Да се надяваме поне Х , колкото и трудно да е 8-)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 13 мар 2011 17:56

Момчета вие хубаво се канит, но просто от този мач точки няма как да вземете. Няма да ви бъде позволено.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 13 мар 2011 18:07

mtaraduda написа:Момчета вие хубаво се канит, но просто от този мач точки няма как да вземете. Няма да ви бъде позволено.

Напълно съм съгласен. Мафията на Гришко си действа. Дори много се съмнявам, че Дока въобще ще бъде наказан. Просто БФС ще си затрае докато шума утихне...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 мар 2011 18:15

fraport написа::evil: MNOGO ......

Пробвай пак на кирилица :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 13 мар 2011 18:27

ловешкия дерибей ,едва ли втори пореден мач ще го опорачи със съдийство.С Пирин съдията си ''свърши'' работата не изгони Дока и един тънак момент не даде 100000% жълт картон на Диуф с който пропускаше срещата с Локомотив Пловдив за натрупани жълти картони(няма нищо случайно)

За сега всичко си зависи от нас.Тренера да избира правилния състав и да мачкаме.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”