ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ясен и Гонзо си намериха виновник за слабия Левски-Гара
Айде стига глупости. Никой няма нужда от такава тема. По добре е да направим всичко възможно да изгоним мутрите от българския футбол, 20 години мутризация на футбола ни стигат.
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Атаките към Б.Хаздай в сектор А
Е що пък да я има във всички клубове? Кой няма да влезе ако иска във формациите на малките клубове? Корупция има само в 3-4 клуба, които са най-големите за България.

- shotgun blues
- Контакти:
Трябва да се създадеде петиция за назначаването на Ратко Достанич за треньор или Левски нищо добро него чака 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- MagicMoments
- Контакти:
shotgun blues написа:Трябва да се създадеде петиция за назначаването на Ратко Достанич за треньор или Левски нищо добро него чака
Кой пък беше този?Знам че беше треньор на Левски ама нещо направи ли ???

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0
Слагаме мача в графата:"По-добре грозно 1-0,отколкото..." и продължаваме нататък.
Плюсове:
-все по-добра игра на Илиев и Димов
-завръщане на Иво Иванов със стабилна игра в защита
-силно включване на Кривалдо
Минуси:
-слаб Йовов(и на крилото не му е мястото-не знам къде е).Всъщност,знам!На скамейката!
-слаб Младенов(вече не може и един защитник да "излъже")Непрекъснато се "ръга" в центъра.
-слаб Дембеле.Няма какво да се лъжем.Много е далеч от това,което игра през есента.Но вината не е само негова.Без Жо загубихме остротата в атака.Така наречените "крила" се "купчат" в центъра,защитата и тя,оттам за Гара вече е по-трудно.
Впрочем,гледам как в момента Милан се мъчи срещу един такъв "бетониран" отбор(и даже губи на полувремето).Така че това не е наш патент.А разликата между Милан и Бари е доста по-голяма от тази,между Левски и Ч-ц.
Плюсове:
Минуси:
-слаб Йовов(и на крилото не му е мястото-не знам къде е).Всъщност,знам!На скамейката!
-слаб Младенов(вече не може и един защитник да "излъже")Непрекъснато се "ръга" в центъра.
-слаб Дембеле.Няма какво да се лъжем.Много е далеч от това,което игра през есента.Но вината не е само негова.Без Жо загубихме остротата в атака.Така наречените "крила" се "купчат" в центъра,защитата и тя,оттам за Гара вече е по-трудно.
Впрочем,гледам как в момента Милан се мъчи срещу един такъв "бетониран" отбор(и даже губи на полувремето).Така че това не е наш патент.А разликата между Милан и Бари е доста по-голяма от тази,между Левски и Ч-ц.
blue avalanche написа:Слагаме мача в графата:"По-добре грозно 1-0,отколкото..." и продължаваме нататък.
Плюсове:
Минуси:
Повечето говорите наизус,по инерция.Как може да кажеш слаб Йовов като ако не беше той Левски първото полувреме нямаше да застраши Борел един път.Димов бил силен,пък пасовете му са на два метра назад.Отчайващ Гаджев и Мюлдер.Да не говорим че играем с 10 човека защото Младенов и след това Матондо все едно ги няма на терена.Все повече се убеждавам че старите пушки трудно ще ги заместим.Такива като Йовов и Сашо май в България вече се раждат рядко.От колко време вече не можем да намерим заместник на Боримиров,такъв които да поеме средата на терена и да определя темпото на отбора.На Мечо също няма достойна смяна.Така че без Йовов ще е много по зле,и мястото му е точно на терена и по крилото.На Сашо също,може и за по едно полувреме но на терена всеки мач.
- blue avalanche
- Контакти:
buffon написа:blue avalanche написа:Слагаме мача в графата:"По-добре грозно 1-0,отколкото..." и продължаваме нататък.
Плюсове:
Минуси:
Повечето говорите наизус,по инерция.Как може да кажеш слаб Йовов като ако не беше той Левски първото полувреме нямаше да застраши Борел един път.Димов бил силен,пък пасовете му са на два метра назад.Отчайващ Гаджев и Мюлдер.Да не говорим че играем с 10 човека защото Младенов и след това Матондо все едно ги няма на терена.Все повече се убеждавам че старите пушки трудно ще ги заместим.Такива като Йовов и Сашо май в България вече се раждат рядко.От колко време вече не можем да намерим заместник на Боримиров,такъв които да поеме средата на терена и да определя темпото на отбора.На Мечо също няма достойна смяна.Така че без Йовов ще е много по зле,и мястото му е точно на терена и по крилото.На Сашо също,може и за по едно полувреме но на терена всеки мач.
Не говоря наизуст,защото бях на мача и видях как "крилото" Йовов се мотаеше като муха без глава пред дъгата на нак.поле и се чудеше как да чукне топката към Дарко,пък,белким,той измисли нещо!И как,при на-чистото положение за гол,"обрули крушите".
Димов има мач и половина в Левски.Впрочем не беше ли той,дето миналия мач сложи топката на главата на Дембеле(на ПОВЕЧЕ от 2м)?
Именно говориш на изус.Дарко направи силен мач сигурно щот вкара гола нали?Аз видях Йовов замесен в повечето опасности пред Борел и това не е случайно.Човека си е футболист отвсякъде и знае какво да прави на терена.
buffon написа:Именно говориш на изус.Дарко направи силен мач сигурно щот вкара гола нали?Аз видях Йовов замесен в повечето опасности пред Борел и това не е случайно.Човека си е футболист отвсякъде и знае какво да прави на терена.
всички играха слабо... йовов беше активен (което е за предпочитане пред дани и матондо) но незнаеше какво да прави... фащаше топката и почваше едно мотане с нея а напред, а назад... докато му я вземат... 2 пъти реши да центрира все пак... единия път в аут... просто трябва някой да му каже (ама ясен блее) да играе с топката с едно докосване... не да я мота като я вземе ами веднага да я разпраща... я към дембеле, я към друг или да бие, но да не се забива към ъгъла с топчето и да се опитва да показва техниха ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]