Първият отбор - Фен тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Re: Уейн Рууни отново се възроди!

Мнениеот Emo_87 » 13 мар 2011 00:15

1/2 финал срещу? GLORY MAN UNITED !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 13 мар 2011 00:15

Гледах мача на Юнайтед и мога да кажа , че Рууни игра слабо въпреки гола си (за мен много късметлийски).Имаше една ситуация която си спомням много ясно Рууни сам срещу Алмуня , удар с левия ->топката по диагонал по врата (почти в тъч).

sett1234
Контакти:

Мнениеот sett1234 » 13 мар 2011 00:20

Thsmith написа:
DmG написа:
Мишкувай си :) Не ми пречиш , радвай се там на " голям черен човек със номер 39 " . Няма какво да обсъждаш играчи , КОИТО СА ПОСТИГНАЛИ НЕЩО! Нека да му се радват 78 000 човека след мач със Ливърпул , нека играе във отбор от топ 5 ВЪВ СВЕТА , нека печели титли , нека да е водещ голмайстор във Англия .ЗАщо да не вкарва на изпадащи , другите като немогат и това :)
Той нищо не е постигнал . Сравнение със теб , все пак си се добрал до нет , пък и така добре злобееш . Сигурно той ти завижда ?

"мишкуването" е ваша запазена марка... и е много смешно когато няма какво да отговориш да отклоняваш темата с идеята да надхитриш другия :lol: Значи вече се съгласихме, че нестава за мачове с водещите отбори, а? :lol:

--
пп ако завиждах на някой този някой щеше да е Бил Гейтс или Роман Абрамович схващаш идеята... или ако говорим за играч на Зидан, Анри, роналдовците, кантона... руни дори ама ти....

Явно само заслепените фенчета на барби не могат да разберат, че той не играе за отбора, а отбора трябва да играе за него... За това и има успех само в мачове в който юнайтед има пълен контрол на терена и владее спокойно топката. Срещу по силните отбори Гибсън, Карик и ко не могат да наложат такова предимство и затова той не може да играе... Защото неможе подобно на Руни сам със сила, със скорост, със блъскане ако щеш с преса да си извоюва топката и положението...

не мога да повярвам че съществуват индивиди като тебе...баси :?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 мар 2011 00:27

Дали? Признавам си, че не следя играта на Рууни отблизо, но ако възродения Рууни, е този от мача с Пулл ... по-добре, да си беше тръгнал лятото. Може да е вкарал няколко гола, но в големите дербита, които се решаваха от него преди година, сега хич го няма. Остават му още два "големи" мача да ме опровергае, но за мен, този сезон да си го пише нулев и да се стяга за следващия.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 13 мар 2011 00:29

Хаха. Бербатов е вкарал на всички отбори в Европа сигурно. :lol:

Всичко е по-просто.В Юнайтед няма титуляри.За всеки мач си има изпълнители.Само Рууни не може да е на скамейката, заради парите, които взима.Всеки друг е заменим.И за всеки си има мач, в който да играе.

А и да обясня на "разбирачите'' :

Тия "големи" мачове си ги завирайте някъде си.Титлата в първенството се печели срещу малките отбори, не в преките двубой.Освен ако не става въпрос за първенства тип Испания и Шотландия.А ШЛ и Купата на страната се печели с малко късмет.И това е. Големи мачове НЯМА.Справка Байерн - Мю, Арсенал - Барса, Ливърпул - Милан и т.н.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 мар 2011 00:38

Поредно дерби в което Бербатов е резерва,то винаги си е било така откакто е там,голове срещу слабите отбори и резерва във важните мачове,четох че бил фаворит за играч на годината в Англия,е как ще стане това с какво го заслужава :?: срещу Ливърпул и Блекпул са единствените му решителни голове ,другите бяха при 2/3 на 0 вече при предали се отбори :roll: в ШЛ май няма гол от първите си мачове за Юнайтед,докато Рууни си е лидер на отбора,неслучайно във форма или не е първи избор,само заради характера си и тичането и желанието,което в много моменти в Бербатов не се вижда 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 мар 2011 00:49

Thsmith написа:"мишкуването" е ваша запазена марка... и е много смешно когато няма какво да отговориш да отклоняваш темата с идеята да надхитриш другия :lol: Значи вече се съгласихме, че нестава за мачове с водещите отбори, а? :lol:

--
пп ако завиждах на някой този някой щеше да е Бил Гейтс или Роман Абрамович схващаш идеята... или ако говорим за играч на Зидан, Анри, роналдовците, кантона... руни дори ама ти....

Явно само заслепените фенчета на барби не могат да разберат, че той не играе за отбора, а отбора трябва да играе за него... За това и има успех само в мачове в който юнайтед има пълен контрол на терена и владее спокойно топката. Срещу по силните отбори Гибсън, Карик и ко не могат да наложат такова предимство и затова той не може да играе... Защото неможе подобно на Руни сам със сила, със скорост, със блъскане ако щеш с преса да си извоюва топката и положението...

Много си зле .
Първо , Бербатов е постигнал нещо , без да краде от нашата мила родина . ТОЙ Е ТАМ КЪДЕТО СА , има няма 400 играча ВЪВ СВЕТА ! А във целия свят има няма 10 000 000 ФУТБОЛИСТИ , които НИКОГА НЯМА ДА СА ТАМ . И после да каже някой , че не е постигнал нещо е ТЪПО !
Второ , има си играчи за всичко , особено във Манчестър Юнайтед . Има играчи , които гонят топката като кучета , има играчи които се излагат и немогат да спрат топката , но тичат безцелно да я стигнат , има играчи които вкарват във важни мачове , НО има и играчи , които се чустват добре когато отбора играе добре , играчи които могат да спират топката и със ушите си и да вкарва на малките отбори .
Уважавай другите , особено тези които са постигнали нещо . Но ти едва ли знаеш какво е това уважение , по лесно е да се плюе !

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 13 мар 2011 01:42

Левскарчето не харесва играта на Бербатов, но прославя тази на Гонзо, който никога не е имал техника......хвала на разбирачите ;) По темата....сигурен съм, че Рууни ще си върне формата и това ще реши кой ще е шампион тази година :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2011 01:44

DmG написа: И после да каже някой , че не е постигнал нещо е ТЪПО !
Второ , има си играчи за всичко , особено във Манчестър Юнайтед . Има играчи , които гонят топката като кучета , има играчи които се излагат и немогат да спрат топката , но тичат безцелно да я стигнат , има играчи които вкарват във важни мачове , НО има и играчи , които се чустват добре когато отбора играе добре , играчи които могат да спират топката и със ушите си и да вкарва на малките отбори .
Уважавай другите , особено тези които са постигнали нещо . Но ти едва ли знаеш какво е това уважение , по лесно е да се плюе !

На мойто мнение ли дойде накрая след целия спор ? Аз къде казах, че не е постигнал нещо? Къде и казах, че не е полезен изобщо? Казах, че е полезен само срещу отбори който юнайтед има доминация по терена... Именно това твърдях, че не е подходящ като стил на игра за мачовете с топ отборите... Защото юнайтед не доминира по терена - няма нужните халфове за това... централния им нападател трябва да тича като луд, да пресира, да се ръга, бута и да си извоюва всичко... Затова играе Руни в такива мачове...Къде съм казал, че бербатов изобщо не е полезен за юнайтед и не върши работа ? Просто неговите мачове не са тези и затова не играе... а тука някой спецове изкараха, че Сър Алекс го хваща "деменция" "склероза" и какво ли още не защото не го пускал ...

Empty написа:Левскарчето не харесва играта на Бербатов, но прославя тази на Гонзо, който никога не е имал техника......хвала на разбирачите ;) По темата....сигурен съм, че Рууни ще си върне формата и това ще реши кой ще е шампион тази година :)

че не си падам по такъв тип играчи е така... Но става дума за тип, а не за някой конкретен... Като ти кажа, че Руни и Тевез са ми най-симпатичните нападатели в момента ще ти стане ясно какво имам предвид... Просто ми допада друг тип игра извираща от сърцето, от адреналина и тн... а Гонзо вие го намесихте в темата (защо ли незнам)... Но дали го харесвам или не отново няма нищо общо с мнението ми (което явно съвпада с това на Сър Алекс) за мачовете с топ отбори...
Последна промяна от Thsmith на 13 мар 2011 01:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 13 мар 2011 01:46

Рууни е доста зле в последните мачове. От време на време има проблясъци (то това си е от класата), но според мен все още е далече от "добра форма". Малко по малко ще го постигне...

пп. Пак сте подхванали безкрайната тема, а? :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”