Стига с тези дузпи.
Ок, не сте слаб отбор, но нямате нужда от тези аванти.
Настройват се хората срещу вас. Случайни съдийски недоглеждания все във ваша полза.
Иначе сте трагични в Европа...
Гоните хората от мачовете с вашите номера.
Дискусия: Пирин - Литекс - 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Дискусия: Пирин - Литекс - 1:2
О ЛОКО ПЛОВДИВ, ЗА НАС СИ ВСИЧКО!!!
- paceto
- Контакти:
Какво да слагам след като всички твърдим едно - Дока е за картон и толкова.
Тук се коментира, че имало дузпа и феновете на Пирин и тяхната управа твърди същото и аз давам снимки на това да се види, че не е така.
Никой тук не е казал, че Дока не е бил за изгонване или аз пропускам нещо.
Друг е въпроса, че самата ситуация е няма поне в Гонг.
- paceto
- Контакти:
1936_fighter написа:Стига с тези дузпи.
Ок, не сте слаб отбор, но нямате нужда от тези аванти.
Настройват се хората срещу вас. Случайни съдийски недоглеждания все във ваша полза.
Иначе сте трагични в Европа...
Гоните хората от мачовете с вашите номера.
Всеки отбор който е на първо място е под такива атаки.
Ако не са Литекс ще са Левски, ЦСКА и т.н. това си е така и няма как да е иначе.
Фенската маса на тези два отбора е голяма и доста хора ги боли да гледат отбора си под върха.
Всички гледате в кошницата на другият, но не коментирате как вече трети мач Левски е безобразно слаб и само късмет е Литекс да не води с повече точки отгоре.
Относно Европа виж отборите, които Литекс играе през последните 5 години и кои отбори играят с Левски и ЦСКА и си направи сметката защо е така.
Изключение правя само с БАТЕ при спечелен мач като гости, но тук грешката е на един треньор, който не правеше смени до 90-та минута т.е. когато стана 0:1 за БАТЕ.
- синя слива
- Контакти:
Тоя треньор положи основите на сегашния Ви отбор.
"paceto" - Не искам да коментирам тук Левски, не е коректно а и не е по темата. Не мога да разбера едно - на каква основа се сравнявате с Левски и Цска? Няма нищо по-хубаво от това в БГ да има поне 5 равностойни отбора - нивото на футбола ни ще се вдигне. но да правите сравнение как са бутали преди Левски и Цска, защо сега да не бутат нас е несъстоятелно. Никой не печели от това. Не помня футболен президент у нас да е казал че е станал шампион на инат, но един го направи - знаеш кой. Е добре, за втори път на инат - ОК. И докъде мислиш ще стигнем?
Относно мачовете в ЕКТ, народа ни има една хубава поговорка - "Каквото сам си направиш..." Преди време пак писах тук за коефициентите в ЕКТ, и националния ни коеф. е такъв не защото са слаби Левски и Цска, а зщото те имат най-голям принос. Не Левски и Цска са виновни на Литекс че играе по-рано и с по-силни отбори....
Относно мачовете в ЕКТ, народа ни има една хубава поговорка - "Каквото сам си направиш..." Преди време пак писах тук за коефициентите в ЕКТ, и националния ни коеф. е такъв не защото са слаби Левски и Цска, а зщото те имат най-голям принос. Не Левски и Цска са виновни на Литекс че играе по-рано и с по-силни отбори....
- paceto
- Контакти:
Правя единствено сравнения с това, че едните и другите са били бутани в определени мачове през годините.Литекс ги рязаха редовно срещу отборите от София и никой тогава нищо не казваше, че не било честно и т.н. - приемаше се за нещо нормално.
Годините от първите две титли на Литекс са отминали, а времената бяха други.
Кой е виновен на Левски че си изгуби лидерската позиция през този сезон - ми не е този отбор на Литекс.
Аз коментирам каквото виждам и не коментирам по някакви фенски пристрастия.
Когато виждам нещо нередно го казвам и това пък ако ще да се харесва или не
На въпроса ти до къде ще стигнем не знам, но не е проблема в отбора от Ловеч.
Миналата година от Левски искаха смяна на съдийската комисия и сложиха ужким техен човек, за да не се било свирело за Литекс.
Е сега е същият този човек и пак бил се продал на Ганчев, а всички знаем, че този човек яде бой именно от хора на Ганчев преди 10-на години - е няма как да са приятели.
Затова ми е толкова смешно поне на мен.
Ревяхте за смяна на комисията и се стори и сега същата песен на нов глас при човека взел властта при съдиите миналата година.
Ти логика виждаш ли
Годините от първите две титли на Литекс са отминали, а времената бяха други.
Кой е виновен на Левски че си изгуби лидерската позиция през този сезон - ми не е този отбор на Литекс.
Аз коментирам каквото виждам и не коментирам по някакви фенски пристрастия.
Когато виждам нещо нередно го казвам и това пък ако ще да се харесва или не

На въпроса ти до къде ще стигнем не знам, но не е проблема в отбора от Ловеч.
Миналата година от Левски искаха смяна на съдийската комисия и сложиха ужким техен човек, за да не се било свирело за Литекс.
Е сега е същият този човек и пак бил се продал на Ганчев, а всички знаем, че този човек яде бой именно от хора на Ганчев преди 10-на години - е няма как да са приятели.
Затова ми е толкова смешно поне на мен.
Ревяхте за смяна на комисията и се стори и сега същата песен на нов глас при човека взел властта при съдиите миналата година.
Ти логика виждаш ли

Не виждам нищо смешно и забавно, щом смяташ че КК е човек на Левски - ОК, но пак ти казвам че не искам да ги дискутирам тук, ама защо все те са ти на мерника. ако смяташ че всичкото зло идва от тях обаче...
А това че Ловеч са единствената чиста монета в блатото БГ футбол, не приемам.
А това че Ловеч са единствената чиста монета в блатото БГ футбол, не приемам.
- paceto
- Контакти:
И къде ме видя да казвам, че са чистата монета или да го напиша за пореден път в този форум? 
А под човека на Левски имах предвид, че сложиха този който искаха и смятаха, че ще се справи с нещата, защото обвиняваха предишният за слуга на Ганчев.
Смениха го и сега пак се говори същото, а това вече е смешното.

А под човека на Левски имах предвид, че сложиха този който искаха и смятаха, че ще се справи с нещата, защото обвиняваха предишният за слуга на Ганчев.
paceto написа:И къде ме видя да казвам, че са чистата монета или да го напиша за пореден път в този форум?
Е не аз написах: "На въпроса ти до къде ще стигнем не знам, но не е проблема в отбора от Ловеч."
Значи всичко от там що иде е цветя и рози

Придишни си е служител на ТИМ, бая отбори изреваха от Черно море...
- paceto
- Контакти:
Ми не е правилно да обвинявате един отбор за състоянието на футбола в България.
Това е нелепо просто.
Проблемите изобщо не са от отбори, а от много други неща.
Това е нелепо просто.
Проблемите изобщо не са от отбори, а от много други неща.