ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (1:0)

Мнениеот TodorT » 12 мар 2011 22:35

Втора поредна победа, но това не е ЛЕВСКИ, който искаме да виждаме... крилата са под всякаква критика, Черноморец успяха да изолират Гара... голът бе малко случаен, но хубаво, че падна в такъв момент... Общо взето безидейна игра... От днес бих отличил Пламен Илиев, Иво Иванов и Данчо Милиев

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 12 мар 2011 22:52

Искам да попитам нещо, но искам да подчертая, че не искам да провокирам или да се заяждам, а просто спорим с един приятел дали има засада при гола ви ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 мар 2011 23:03

Joni_ написа:Искам да попитам нещо, но искам да подчертая, че не искам да провокирам или да се заяждам, а просто спорим с един приятел дали има засада при гола ви ?

За мен засада няма... още повече, че топката бе продължена към Дарко от играч на Черноморец ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2011 23:12

Joni_ написа:Искам да попитам нещо, но искам да подчертая, че не искам да провокирам или да се заяждам, а просто спорим с един приятел дали има засада при гола ви ?

Има.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 12 мар 2011 23:15

TodorT написа:

Има,ако така ще спиш спокойно

SANSIRO7
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Мнениеот SANSIRO7 » 12 мар 2011 23:16

Айде Сашо го даде току що няма засада. Ако някой изобщо играе с топката това е защитник на Черноморец.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 мар 2011 23:18

Поредния слаб мач. Гаджев в момента изобщо не трябва да е в състава... Единствения който знаеше за какво е на терена беше Кривия след като влезе... и единствения който тичаше без топка между другото... защото всички останали ходеха...
Дъсти поне не го минават в защитата, но и той доста заспал... сърбина е адски бавен пък и то не са настъпвания на топката, не са циркове... йовов мота топката като незнам какво... все едно никога не е чувал за игра с едно докосване и за подавания :evil: младенов и матондо са едно към едно дървета... тасевски статичен и никакви пасове към дембеле... оня димов се ръга и блъска като ръгбист, а хич не му се отдава подаването ама поне има желание момчето. Това блъскане и боричкане ще е от полза срещу селските отбори в гостуванията, но ми се струва, че на Герена е по-добре да играе някой по техничен играч там...
Кривия задължително трябва да е титуляр от тук на татък! А не оня бояджия да се прави на големия спецялист и да го държи резерва, а да ми пуска разни цигани и тем подобни...
Матондо другия мач може да почне като централен нападател докато е наказан Гара и ако пак не струва ... кой от къде е :!:

--
пп както предположих като го взеха и някой се възхищаваха какъв трансфер са направили черноморец тоя савио е по-слаб
и НЕ полезен от 9 от 10 български селски крилца в А група... Даже и да си подкара топката напред без да я изтърве в тъп неможе...
--
абе на тоя мач аз ли нещо недовиждах или нямаше нито един от иначе така верните фенове на черноморец?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2011 23:22

SANSIRO7 написа:Айде Сашо го даде току що няма засада. Ако някой изобщо играе с топката това е защитник на Черноморец.

Ако никой не играе с топката, вече е друго, но ми се струва, че Димов играе с топката.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2011 23:22

Според мен също няма(в предишни мнения съм обяснил защо),Но ако си гледал целия мач може да си забелязал,че няма корнер, а аут преди гола

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 12 мар 2011 23:25

Левски е много зле като игра. Каза ви го един колега от форума без крила нищо не става. Нямаме свестни атаки по фланговете и т.н. Йовов не става , Матондо пълна дупка , Младенов също. Ясен и Гонзо не могат да наредят отбора. Само Кривия ми хареса , това е кофти работа.

Върни се в “Архив”