ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (1:0)

Мнениеот pehopeho » 12 мар 2011 22:15

Ми аз ходя, щото се набутах с карта, ама може и да я прежаля. А на колегата по-горе ще му кажа, че днес играчите, които можеше да направят нещо креативно бяха Ицо, Дарко и Сашо. Другите могат само да я кюцкат. Влючително и Гарата, разчита основно на физика, ама като дойдат Павел Виданов и Костадин Стоянов с големите балтии и му е...т мамата. А който много разбира от футбол и твърди, че Видович играл добре, да си свали мача и да му гледа отиграванията и да ми се обади. Повече от половината му бяха грешни. Грешни пасове на късо разстояние, слаби центрирания и няколко разминавания в защита. Ако топката стигна 15 пъти в мача до него, 8 бяха сбъркани. Иначе желание не му липсва, но и аз имам желание, това значи ли, че ще се справя добре?!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 12 мар 2011 22:17

Phoenix_ написа:Според мен Йовов игра много добре - динамична и разчупена игра с мисъл. Стабилен е както в центъра, така и по крилото. Със сигурност един от най-класните играчи в Левски. Префектни шутове, добро посрещане на топката, поглед и най-вече бързи отигравания без да бави топката.. - ПЕРФЕКТЕН! Твърд титуляр Ицето!

Приятелю, не се гаври с мене, че видя как съм на стадиона заради ,,бижутера".......направо верно станах лабилен......и съм пред нервна криза.....жалко само къде днес не се хващаше за главата и да си търка косата и да се хили къв пропуск е направил....ама исках да вкарам със сила....е браво....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 12 мар 2011 22:20

pehopeho написа:Ми аз ходя, щото се набутах с карта, ама може и да я прежаля. А на колегата по-горе ще му кажа, че днес играчите, които можеше да направят нещо креативно бяха Ицо......!

Напълно съм съгласен с теб колега, най-вече за Ицето.. от него блика креативност, която е на ниво много над нашата мила родна А група.. Въобще не знам, някои хора как си позволяват да го хранят.. Да слезнат те да играят да ги видим, какво ще измислят..

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2011 22:21

Айде стига с плакането-ако може да кажа този път няколко добри неща:
-категорично най-добрия ни мач тази пролет дотук
-втори мач не допускаме гол!
-създадохме повече положения и само шансът спаси бургазлии от тежък резултат
-играхме с едно докосване-нещо невиждано в предните два мача!
-ако Митрев ревеше като сегашното вратарче" Ааааааааааааааааааааз!",ЦСКА нямаше да ни поведе...
-Иво трябва да бъде налаган в центъра на защитата!
-защитата определено се справи
Всичко това не отменя проблемите-неработещи флангове и много брак в центъра,но е факт!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 12 мар 2011 22:25

Синьо сърце написа:Айде стига с плакането-ако може да кажа този път няколко добри неща:
-ако Митрев ревеше като сегашното вратарче" Ааааааааааааааааааааз!",ЦСКА нямаше да ни поведе...
Всичко това не отменя проблемите-неработещи флангове и много брак в центъра,но е факт!

Да защитата се справи перфектно със 10101002041839949 атаки на противника бяхме под преса като Брага Ливърпул и направо пълна промяна в защитата.....???!!!! омг омг :shock: :shock: :shock: да се чудя ли не знам

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 мар 2011 22:28

Phoenix_ написа:Според мен Йовов игра много добре - динамична и разчупена игра с мисъл. Стабилен е както в центъра, така и по крилото. Със сигурност един от най-класните играчи в Левски. Префектни шутове, добро посрещане на топката, поглед и най-вече бързи отигравания без да бави топката.. - ПЕРФЕКТЕН! Твърд титуляр Ицето!

Незнам, какво да мисля за мнението ти ... :lol:

Предполагм си ироничен ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 12 мар 2011 22:29

Не мога да повярвам,какви тъпанари има. Гола за Левски бил от засада! Абе тъпунгери! Йовов центрира от корнер,бе тикви. Ъгъла е най-близо до аутлинията. Да не говорим че топката се удари в главата на защитник на Черноморец! Ама на гришовите подлоги им се иска да се забрави за главата на Дока и засадата при втория гол на портокалите ,за несвирената дузпа за Пирин.... Айдеее много станаха бе!!!

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 12 мар 2011 22:32

Синьо сърце написа:Айде стига с плакането-ако може да кажа този път няколко добри неща:

:o :lol: :lol: :lol: Ти да не си гледал Ман-Арсенал..

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 12 мар 2011 22:33

blue_lagoon написа:Не мога да повярвам,какви тъпанари има. Гола за Левски бил от засада! Абе тъпунгери! Йовов центрира от корнер,бе тикви. Ъгъла е най-близо до аутлинията. Да не говорим че топката се удари в главата на защитник на Черноморец! Ама на гришовите подлоги им се иска да се забрави за главата на Дока и засадата при втория гол на портокалите ,за несвирената дузпа за Пирин.... Айдеее много станаха бе!!!

[offtopic]пич ощетени бяха Пирин, ама не в тези ситуации....да червен картон имаше, но за мен дузпа нямаше, засадата е спорна и нея я смятам да е гол,,,,,но засадата на Бибишков е такова рязане нямаше, но си има тема за мача им...[/offtopic]

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (?:?)

Мнениеот Sword Coast Boys » 12 мар 2011 22:34

Христов, не те ли е срам да пишеш тия глупости?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Върни се в “Архив”