Blue_Lion написа:
От висотата,че от сбирщина забравени хора,които ритаха топка,Мъри направи ОТБОР и го класира на 1/4 финал за Купата на УЕФА и след това го вкара в Шампионска Лига,както и спечели всичко в България,може да смачка буквално ЛЕВСКИ от критика,както го правят някои други хора ! Неговият Дрийм Тийм беше разпродаден от Борат,и неща които останаха в кухнята на Левски бяха причината за 16т. разлика,а не "неумението" на Мъри ! Това ме дразни в българския фен - късата памет ! Мачовете с Олимпик Марсилия,Шалке,Удинезе,Киево,Оксер,Челси,Вердер и Барса са един уникален спомен,които остава завинаги,защото аз бях там ! Мъри вместо да плюе по ЛЕВСКИ,просто казва истината,а тя е,че няма ясна стратегия за развитието на клуба в перспектива! Аз поне не я виждам! Гонзо и Ясен в момента ръководят ЛЕВСКИ ! Да,допускат грешки,но вместо да ги храним,може да ги подкрепим,пък като свърши сезона,да теглим чертата и оттам нататък,каквото сабя покаже ! Нали сме Левскари,обичаме си отбора до край...или във форума не е така ? Храна за размисъл...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Добре си го казал. Дори ако се абстарахираме от успехите на Мъри, неговия Левски ми доставяше най-голямо удоволствие да го гледам. А аз гледам Левски от както се помня. Дори оня Левски на Гочето, който размазваше с уникални резултати като 7:1 и 8:0 не беше толкова атрактивен. Колкото и да му се подиграват разни лаици за правилния футбол, Мъри наистина показваше такъв. Не винаги, но достатъчно често за да доставя удоволствие на феновете и върна трайно хората по трибуните.
За съжаление Ясен е на път да ги изгони, защото колкото и мачове да гледам откакто той е треньор , не мога да видя облика на отбора. Просто той няма такъв. Няма тактика, няма идея, на моменти липсва грамотност дори. Слаба защита, грешни пасове, регрес във всички футболисти. Без изключение.