Слаб мач на Левски. Пореден слаб мач този сезон. Момчетата не знаят къде се намират, не знаят за какво играят. Нищо не става от тях в момента. На нивото сме на Видима Раковски.
Време е да започнем да излизаме от кризата. Не е нормално това, което се случва. А може и да е нормално с оглед на дебютния мач, но следващият мач трябва да покажем, че сме Левски.
ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (1:0)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- milen.hristov
- Контакти:
cska - maina написа:south_division написа:Чухте ли Гонзо? Гарата не бил същия и нищо добро не го очаква при подобна игра. Ха ха едва ли не той е виновен за яловото нападение и за всичко останало. Ми какво да кажем за Дани Младенов, той според мен си е същия, не му е паднала формата. Същия инвалид си е и защо един журналист не му зададе въпроса: "Г-н Иванов какво прави номер 17 в Левски и кой подяволите ви излъга да вземете туриста Матондо?" И защо голяма част от играчите да не кажа всичките са попаднали в дълбока дупка? Сигурно проблема е в тях самите а Гонзо и Ясен нямат никаква вина. Жалко за Гонзо имах очаквания към него , но разочарова тотално. И с действия и с празни приказки.
Сега част от журналистите , ще отидат при Дембеле и ще го питат за изказването на Гонзо и пак интриги които сами си създават!
Еми колега Сульо и Пульо трябва малко да внимават какви въпроси задават

-
- Контакти:
Не сме на нивото на Видима, но за жалост не сме на нивото от есента.. При гола защитник на Черноморец игра с топката и тя попадна в Тасевски...(т.е. отби се от една интимна част от тялото му). Ако се усетят и приберат отбора в центъра и заиграем без изявени крила, като че ще е по-добре. Просто двамата по крилата са само за запълване и им дават заплата, за да са зрители.. По моето скромно мнение, Димов има не само дефанзивни качества. Втори мач ми прави впечатление, че има поглед върху играта, както и доста точен дълъг пас. Ако върнат Грийн най-отзад в халфовата линия и сложат Гаджев и Димов зад Тасевски ми се струва, че ще се получи нещо интересно, но разбира се не решавам аз това, просто си размишлявам 

А как ще излезем от кризата,като ритнем отзад Ясенчо и Гонзо.Абе хора никой ли не вижда че тия двамата немогат да наредят играчите,просто трябва да си ходят.
Няколко пъти гледах положението за гола в спортала, и още не съм сигурен дали има, или няма засада. Дали изобщо някой докосва топката след корнера преди Тасевски да играе с нея. И ако да, играча в синьо, или в бяло е? На мен ми се струва, че това е Филип Филипов, номер 15 от състава на Черноморец. Но все пак не мога да кажа със сигурност.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
-
На линия
Е, какво значение има дали има или няма засада ?
Вярно, че този гол се оказва победен, но Черноморец поне веднъж да бяха ритнали към вратата ни ! ! !
Къде е гаранцията, че ако не беше влезнал този гол ... после Левски нямаше да вкара 2 примерно ...
Особенно при положение, че се играеше пред и - в наказателното на Черноморец ...
Вярно, че този гол се оказва победен, но Черноморец поне веднъж да бяха ритнали към вратата ни ! ! !
Къде е гаранцията, че ако не беше влезнал този гол ... после Левски нямаше да вкара 2 примерно ...
Особенно при положение, че се играеше пред и - в наказателното на Черноморец ...
THE G.A.M.E написа:Е, какво значение има дали има или няма засада ?
А гаранцията пък, че ще вкараме каква е и цял мач нападахме и какво колко гола влязаха?!Едно е ясно много сме зле, няма и желание, а това е по-страшно от колкото да не можеш.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
-
На линия
Avenger написа:Едно е ясно много сме зле, няма и желание, а това е по-страшно от колкото да не можеш.....
Абе, тука ни се разминават мненията ...

Днес поне показаха желние ... бяха припрени да, но се виждаше, че бяха настървени.
Стреляха от почти всяка позиция в половината на гостите ...
Но това, че имаше желание, не компенсира тактическата безпомощност и слаба идея, какво да се прави с топката, ако не стреляме !
Да не говорим и за пропилените с лека ръка ... но създадени с много мъка 2-3 наистина чисти положения ....
Но пак го пиша ...
Този слаб Черноморец трябваше да бъде бит с разлика !
И това, че не го направиха ... говори за игрови проблеми !
- milen.hristov
- Контакти:
Сега се сетих каква е разликата между по-скоро успешният дует СС и дуета ИП.Първите казват,че важно първо отбора да започне да играе красиво пък победите ще си дойдат от самосебеси,другите пък че първо е важно да печелим пък после и красиво ще се играе.Всеки сам за себе си да реши кое е по- правилно и печелившо. Аз за себе си знам
tani написа:А как ще излезем от кризата,като ритнем отзад Ясенчо и Гонзо.Абе хора никой ли не вижда че тия двамата немогат да наредят играчите,просто трябва да си ходят.
Не знам какво гледат Ясен и Гонзо, но аз като непециалист видях, че в момента нямаме ляв бег. Видович е пълен некадърник. Калин щеше да се справи с пъти по-добре. Нямаме и крила!!! Христо Йовов изпъкваше над Дани и Матондо. Това значи, че последните двама са пълна трагедия! Ицо пенсионера и Сашо третата възраст да са класи над тях. Именно поради това достигнах до следните два извода. Всеки трябва да си играе на поста. Именно там е най-полезен. Ясен така и не разбра, че Ицо не е опорен халф. Питам тогава, той изобщо гледа ли го на тренировките? Ако изобщо има думата! И другото е, че в зимната селекция чужденците са провал. Българите ми харесаха, но чужденците не. Матондо го виждам след няколко месеца да дава интервю, колко е слаб Българския футбол и как се управлява от мафиоти, като едно друго холадско менте. Поне съм малко по-спокоен с новото вратарче. На високите топки е много по-сигурен от Божката. А Дани Димов не спира да тича, много полезен играч!!! Иво трябва да е титуляр в защита, а Гриин да се върне в средата, че Гаджев днес отново беше много слаб.
П.С. Искам да питам господин Георги Иванов, ако Ясен се провали, а до момента меко казано не очарова, кой ще поеме отговорност? Кой го доведе в Левски, кой доведе и Ратко Достанич? Кой уволни Емил Велев, тогава шампион на България? И защо Илиян Илиев не ще да чуе за Левски, докато Гонзо е в клуба?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!