Колко пъти трябва да се издъни Н. Йорданов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

PETZI

Re: Колко пъти трябва да се издъни Н. Йорданов?

Мнениеот PETZI » 12 мар 2011 20:07

joro65 написа:Еййй....като сложите сините очила и крава на пътя да ви изненада,няма да е видите.Много ясно ,че от корнер засада няма,но ако след изпълнението на корнера някой играе с глава и топката отиде в играч,който е в засада,тогава засада има!Няма да казваме и нищо за самия корнер......защото това е отбора на народа!

Това дали въобще някой играе с глава и кой точно играе с глава може би го виждаш само ти, така че да беше вдигнал засада.

Потребителски аватар
green_vn
Контакти:

Мнениеот green_vn » 12 мар 2011 20:12

ShooterMan написа:Не не,най-голямата издънка на СЛУГАТА на Левски Николай Йорданов е ПРЕСТЪПНАТА дузпа която свирна за Левски във Варна и с която ОТКРАДНАХА незаслужено 3-те точки от мача.Затова нека сега бута Литекс след като есента видно изпълняваше ролята на поръчковия съдия на Батков

Съгласен 8-)

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 12 мар 2011 20:14

С такова съдийство Литекс могат да станат и европейски шампиони... :lol:
С нормално съдийство - до 2-ри предварителен кръг!

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 12 мар 2011 20:29

joro65 написа:Еййй....като сложите сините очила и крава на пътя да ви изненада,няма да е видите.Много ясно ,че от корнер засада няма,но ако след изпълнението на корнера някой играе с глава и топката отиде в играч,който е в засада,тогава засада има!Няма да казваме и нищо за самия корнер......защото това е отбора на народа!

Кои сме ние че да спорим с теб?Те от Черноморец нищо не казаха....та аз ли ще споря с корифей като теб?

ivan pavlov
Контакти:

Мнениеот ivan pavlov » 12 мар 2011 20:32

nikoi li ne vidq zasadata pri vtoriq gol na litex i pirin

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 мар 2011 20:35

green_vn написа:
ShooterMan написа:Не не,най-голямата издънка на СЛУГАТА на Левски Николай Йорданов е ПРЕСТЪПНАТА дузпа която свирна за Левски във Варна и с която ОТКРАДНАХА незаслужено 3-те точки от мача.Затова нека сега бута Литекс след като есента видно изпълняваше ролята на поръчковия съдия на Батков

Съгласен 8-)

Колко мъка има на този свят... :)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 мар 2011 20:42

Много ми е странно когато фенове на Левски и на ЦСКА започнат да се оплакват от съдии. Въпреки, че съм фен на ЦСКА няма как да не призная, че червените заедно със сините са най-подпираните отбори дълги години. Това е истината и редно да не пищим за глупости когато друг получава подаръци. И тъй като съм все пак фен на ЦСКА, ще припомня на сините ни приятели, че в онзи техен мач с Литекс, завършил 2:2, сините още до 15 минута трябваше да имат поне 1 червен картон заради осакатяването на Дока, който беше заменен още тогава заради балтиите. Също така по всеобщо тяхно мнение Веселин Минев почти всеки мач е за червен картон, но аз поне не си спомням кога за последно е получавал. Така че.... случващото се с Литекс не е прецедент и би трябвало поне ние, феновете на тези два отбора да не реагираме по този начин.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2011 20:45

vaskonti написа:Много ми е странно когато фенове на Левски и на ЦСКА започнат да се оплакват от съдии. Въпреки, че съм фен на ЦСКА няма как да не призная, че червените заедно със сините са най-подпираните отбори дълги години. Това е истината и редно да не пищим за глупости когато друг получава подаръци. И тъй като съм все пак фен на ЦСКА, ще припомня на сините ни приятели, че в онзи техен мач с Литекс, завършил 2:2, сините още до 15 минута трябваше да имат поне 1 червен картон заради осакатяването на Дока, който беше заменен още тогава заради балтиите. Също така по всеобщо тяхно мнение Веселин Минев почти всеки мач е за червен картон, но аз поне не си спомням кога за последно е получавал. Така че.... случващото се с Литекс не е прецедент и би трябвало поне ние, феновете на тези два отбора да не реагираме по този начин.

Точно този мач с Литекс не го цитирай, защото тогава "лекето" /както сам се самоопредели/ Николай Йорданов им беше най-добър играч на Литекс.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 мар 2011 20:50

DrAvalanche написа:
vaskonti написа:Много ми е странно когато фенове на Левски и на ЦСКА започнат да се оплакват от съдии. Въпреки, че съм фен на ЦСКА няма как да не призная, че червените заедно със сините са най-подпираните отбори дълги години. Това е истината и редно да не пищим за глупости когато друг получава подаръци. И тъй като съм все пак фен на ЦСКА, ще припомня на сините ни приятели, че в онзи техен мач с Литекс, завършил 2:2, сините още до 15 минута трябваше да имат поне 1 червен картон заради осакатяването на Дока, който беше заменен още тогава заради балтиите. Също така по всеобщо тяхно мнение Веселин Минев почти всеки мач е за червен картон, но аз поне не си спомням кога за последно е получавал. Така че.... случващото се с Литекс не е прецедент и би трябвало поне ние, феновете на тези два отбора да не реагираме по този начин.

Точно този мач с Литекс не го цитирай, защото тогава "лекето" /както сам се самоопредели/ Николай Йорданов им беше най-добър играч на Литекс.

Вие също бяхте подпряни в отделни моменти в този мач, при това решаващи - както казах, тогава още в 20 минута трябваше да сте с поне 1 червен картон. Би трябвало добре да си спомняш положенията. Но това е отделен случай, има още десетки, да не кажа стотици примери, когато и вие и ние сме били подпирани от съдии. Така че сега ще си търпим последствията. ЦСКА и Левски не би трябвало да са нещо повече от останалите. Литекс също, разбира се, но сега те просто са това, което бяхме ние до скоро...всъщност и още сме доста често.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 12 мар 2011 20:56

Диуф пада за дузпа,такава не се дава,но няма и 2-ри жълт картон за симулация! Защо? След 3-4 минути същия вкарва победния за се...те гол! Щеше ли да е такав резултата при нормално съдийство? ;) Да отговорят специалиститр от Ловеч/не футболни/!

Върни се в “Футбол - България”