Манчестър Юнайтед - Арсенал 2:0 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот AndreyBG » 12 мар 2011 20:09

AntrAcsA написа:Първоначално като видях стартовия състав, като видях Фабио и Рафаел къде играят, си помислих че това ще е или гениален ход или самоубийствен от страна на САФ ! До тук.. скоростта в играта на Юнайтед, особено в атака е .. УОУ :)
Липсата на добри халфове изцяло се компенсира с много движение и много скорост, но дали това ще е достатъчно, ще видим в край на мача.

Абе да ти кажа то с тия нашите халфове не е изненада, че сега играем толкова добре. Карик и Флечър винаги са ми били противни, никаква градивност, даже без тях май е по-добре. Лакомето Нани го няма, което също е добре, но единственото, с което мога да си обясня липсата на Бербатов, е че има конфликт със Сър-а. Само неговата липса ми пречи да се насладя на мача напълно, но дано все пак да бием, защото ако тук бием, само Сити остават като сериозен опонент. :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 12 мар 2011 20:12

Манчестър и с 5 годишни деца да излязат пак ще бият Арсенал... Арсенал просто не може да играе в големи мачове, още повече срещу Юнайтед.

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 12 мар 2011 20:14

AndreyBG написа:
AntrAcsA написа:Първоначално като видях стартовия състав, като видях Фабио и Рафаел къде играят, си помислих че това ще е или гениален ход или самоубийствен от страна на САФ ! До тук.. скоростта в играта на Юнайтед, особено в атака е .. УОУ :)
Липсата на добри халфове изцяло се компенсира с много движение и много скорост, но дали това ще е достатъчно, ще видим в край на мача.

Абе да ти кажа то с тия нашите халфове не е изненада, че сега играем толкова добре. Карик и Флечър винаги са ми били противни, никаква градивност, даже без тях май е по-добре. Лакомето Нани го няма, което също е добре, но единственото, с което мога да си обясня липсата на Бербатов, е че има конфликт със Сър-а. Само неговата липса ми пречи да се насладя на мача напълно, но дано все пак да бием, защото ако тук бием, само Сити остават като сериозен опонент. :)

Според мен няма конфликт ! САФ много внимателно е гледал мача на Барса с/у Арсенал и си е направил изводите че с много движение, със силна преса и скорост може да победиш Арселан . Забележи как Ман Ю започнаха мача.. точно като Барса пресираше Арсенал и се получаваше, Арсенал грешеше и чистеше панически, ама се уморихме ...
Ставам голям фен на Смоулинг :D
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 мар 2011 20:24

2:0 - Рууни :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 12 мар 2011 20:24

ROOONEYYYYYYYYYYY 2-0

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 12 мар 2011 20:25

Много ме кефят фабио и рафаел да са по крилата

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 мар 2011 20:26

Най-накрая да видим Валенсия в игра след ужасяващата контузия.Това супер много ме радва ,защото е добър играч и имаме нужда от него и в най-подходящия момент се завръща.

[offtopic]П.П.РУУУУНИИ 2:0[/offtopic]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 мар 2011 20:31

А какво прави " Холандския ПАЗИТЕЛ НА ПОРТИТЕ " - НЕВЕРОЯТЕН

ЕТО ТОВА Е МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД , когато има крила !

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 мар 2011 20:31

Венгер, напусни незабавно...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 мар 2011 20:33

ZinedineZidane написа:Венгер, напусни незабавно...

Ти си луд , Арсенал са хубав отбор , НО ДЪ СИЛВА + " ХОЛАНДСКАТА ВЕЛИКА СТЕНА " просто мажат !

Върни се в “Манчестър Ю”