Дискусия: Пирин - Литекс - 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bossar
Контакти:

Re: Пирин-Литекс

Мнениеот bossar » 12 мар 2011 17:22

Е това е наглост -Дихонов - играча на Пирин е посегнал с глава :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2011 17:23

Синя Гордост написа:Родил се в Англия,отрасъл в Бразилия,умрял в България ! Що е то ? п.с. хаххахаха тоя Дихонов е няма такъв наглец

Тази гатанка я казаха в "Пеналтерия", ако не се лъжа :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 12 мар 2011 17:23

Masaba написа:
Синя Гордост написа:Няма да дойде , нали искахте чужд, и той няма да ви помогне, отивате на тройка , пак!!!

Да не хванете пак трамвай "номер 6 " :lol: :lol: :lol:

А вие пак ли тази година ще се хваните за мистриите?[/quote]
А сега де,кво написа ?! Преводач моля !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 12 мар 2011 17:23

Синя Гордост написа:Родил се в Англия,отрасъл в Бразилия,умрял в България ! Що е то ? п.с. хаххахаха тоя Дихонов е няма такъв наглец

съгласен съм Дихонов е срам за футбола,чудя се как Гришата го търпи тоя смешник 8-)
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

vincent1
Контакти:

Мнениеот vincent1 » 12 мар 2011 17:24

Имам приятел от Благоевград, каза ми преди мача резултата е 2:1 за Литекс с първи гол на Пирин, предупредили са го да не ходи на стадиона.
Щом е необходимо Литекс да купуват мач от предпоследния, представтели си докъде е стигнал родния ни футбол. В евротурнирите пак ще ги тупат като бръшнен чувал :)

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 12 мар 2011 17:28

Много жалко,ПОДЗЕМНИЯТ отбор ни взе и едната точка,за всички в Благоевград беше ясно,че без съдия Литекс не може да вземе и точка.А колкото до 19-годишните,които лежали в последните минути,скоро ще лежат по софийските терени може да сте сигурни.
Оптимист съм,след такова раздаване и безпорен талант,има минимален шанс да се спасиме.
АКО ПИРИН ИЗПАДНЕ ОТ ТОВА ГУБЯТ СОФИЙСКИТЕ ОТБОРИ,КОИТО ГРАБЯТ ФУТБОЛИСТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.
Явно ще взимат от школата на Мин Перник(има ли я?)

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Дискусия: Пирин - Литекс, 12.03 / 15:00ч., XVIII-ти кръг

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 12 мар 2011 17:28

Гледам, че обединиха темите в някаква ДИСКУСИЯ. Е аз не виждам дискусия тук, а само основателно недоволство от болшинството пишещи и никакви аргументирани отговори от феновете на Литекс
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 12 мар 2011 17:29

windy26 написа:Много жалко,ПОДЗЕМНИЯТ отбор ни взе и едната точка,за всички в Благоевград беше ясно,че без съдия Литекс не може да вземе и точка.А колкото до 19-годишните,които лежали в последните минути,скоро ще лежат по софийските терени може да сте сигурни.
Оптимист съм,след такова раздаване и безпорен талант,има минимален шанс да се спасиме.
АКО ПИРИН ИЗПАДНЕ ОТ ТОВА ГУБЯТ СОФИЙСКИТЕ ОТБОРИ,КОИТО ГРАБЯТ ФУТБОЛИСТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.
Явно ще взимат от школата на Мин Перник(има ли я?)

+1

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 12 мар 2011 17:29

За мен Литекс бе подкрепен в 2мача този сезон днес и фала с ЛОКО СФ,това са истинските подпирания,мача с Левски по инерция левскарите претендират,фал за гола на Литекс имаше,а дузпа за Левски нямаше преди това нямаше фал за Левски,а това че били нарочили Тасевски за гонене :lol: тои съдията е знаел че македонеца ще се сбие че да го изгони АРЕ СЕГА
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 12 мар 2011 17:30

Искам да питам единствените 2-3 фена на Литекс, удара без топка на Занев за какъв картон беше ? И наистина не съм запознат,но след гола на Диуф той излезе извън пределите на терена,не трябва ли да му се покаже жълт картон,следователно червен ? :roll:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Върни се в “Литекс”