Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот mistreated » 07 мар 2011 09:06

edmon_dantes написа:Миленчо направи два добри мача и стана великия треньор - българския Мауриньо :mrgreen: Сигурно ако направи още две победи, САФ, Капело и Венгер взети заедно няма да могат да се срявнят с него. Успокойте се малко, от високо най-лошо се пада. Добре е, че Радуканов не лети из облаците, допада ми и с това, че не се заяжда с никого. Като поведение наподобява на Мъри - скромен и работохолик. Нека се види как ще финишира първенството и евентуално в Европа как ще се представи, тогава давайте оценки. Правите му лоша услуга като го величаете прекалено много и сега след някой равен или загуба ще го запукате. Да не се спука червеното балонче още в другия кръг.
Цска наистина направи два добри мача, но да не забравяме че и Левски, и Черноморец не приличаха на себе си.

А какво да правим, да го плюем ли? Не виждаш ли в какъв момент вдигна отбора? Не си ли наясно, че все още няма загуба в България, даже ако не се лъжа има само 1 равен мач с Академик. Ако се направи класиране от идването на Радуканов в ЦСКА, то ние щяхме да сме втори, на 2 точки от Литекс, които имат само победи. Какво повече да искаме от момчето, което явно работи много здраво и се опитва да подготвя отбора максимално добре за всеки мач в тактическо и психологическо отношение. Ако внимателно си гледал мача с Черноморец, щеше да забележиш изключително успешното тактическа идея да се търсят нападателите с диагонален пас отляво надясно по нападението. Трите ни гола станаха по идентичен начин, явно нещо е било забелязано от Радуканов и той го използва максимално добре. Да не говорим и за тактическата му постройка в мача с Левски, където всеки наш играч знаеше какво трябва да прави на терена, за разлика от вашите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

saskoyanev
Контакти:

Мнениеот saskoyanev » 08 мар 2011 20:51

Този човек е уникален!За 0 време преобрази ЦСКА;Смазахме и Левски насред герена,и ЧМЦ в Бургас и т.н.Явно влияе върху футболистите по прекрасен начин;Любимец на феновете;Просто за мен е уникален и е пример за треньор;Със слаби футболисти смаза всичко(слаби без 3-4);просто е велик човек
...А НИЕ СМЕ:ЦСКА!!!ЦСКА!!!ЦСКА!!!

toshivt

Мнениеот toshivt » 08 мар 2011 21:22

delqnski47 написа:От всичките официални мачове под негово ръководство,само с Академик не играхме много на ниво ;)

Сега не ти ли стана ясно защо срещу Академик направихме равен ! Шансове за титла нямахме и зашо да не дадем 1 точка на сателита ни,който има повече нужда от нея.Мисля че постъпихме правилно с дадената точка защото академиците са ни необходими за да се обиграват младите ни таланти срешу отбори в елита ни , ане някъде в долните дивизии

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2011 12:33

toshivt написа:
delqnski47 написа:От всичките официални мачове под негово ръководство,само с Академик не играхме много на ниво ;)

Сега не ти ли стана ясно защо срещу Академик направихме равен ! Шансове за титла нямахме и зашо да не дадем 1 точка на сателита ни,който има повече нужда от нея.Мисля че постъпихме правилно с дадената точка защото академиците са ни необходими за да се обиграват младите ни таланти срешу отбори в елита ни , ане някъде в долните дивизии

Ако бяхме взели "очакваните" победи срещу Академик и Калиакра сега щяхме да сме 1 точка пред Левски и на 7 от Литекс. Както и на 6 точки от четвъртото място, а това почти ни гарантираше участие в ЕКТ тази година. А сега няма нищо сигурно, въпреки моментната еуфория.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 мар 2011 18:59

Отначало бях много скептичен към Радуканов и целия му щаб, но след мача във Виена отбора се промени. За тази промяна вина има само треньора. Явно човека има усет, разбира се с играчите и те играят за него. В момента футболистите са същите, като зимата, но разликата на терена е голяма. При Радуканов са важни и новите тенденции за тактика и физическа подготовка. Смееха се за спининга, кривите топки и аеробиката, но сега отбора е подготвен идеално и хвърчи по терена до 90 минута. Радвам се и за помощниците, защото всички дори и аз бях очуден, какво ще правят в ЦСКА хора, като Св.Петров, П.Петков и македонеца, който остана от Гьоре. Радуканов е преценил, че ще му свършат работа и те досега не са го подвели. Радуканов вдигна отбора в труден момент, спечели мачовете си с игра и раздаване до последната минута. Дори само това да беше направил пак трябва да сме му благодарни, защото с Гьоре отивахме наникъде.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 мар 2011 00:09

vaskonti написа:
toshivt написа:

Ако бяхме взели "очакваните" победи срещу Академик и Калиакра сега щяхме да сме 1 точка пред Левски и на 7 от Литекс. Както и на 6 точки от четвъртото място, а това почти ни гарантираше участие в ЕКТ тази година. А сега няма нищо сигурно, въпреки моментната еуфория.

Със същата сила можеше да загубим точки от Берое и Черно море, можеше да загубим и от Локо Сф. Във футбола няма АКО, станалото станало, няма как да се върнем и да спечелим тези мачове. Въпросът е сега да се спечелят възможно най-много точки и евентуално да се преборим за Купата. След този уникално слаб полусезон спечелване на Купата и влизане в тройката ще е успех. Ако сме и преди Левски още по-добре. Хубаво е, че 2 от тежките ни гостувания минаха и ги спечелихме, но да не забравяме какво още ни чака. Гостувания във Варна, Стара Загора, Пловдив и Ловеч. От тези 4 мача ако спечелим 6-7 точки мисля, че евротурнирите са ни гарантирани.

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 11 мар 2011 10:15

Със същата сила можеше да загубим точки от Берое и Черно море, можеше да загубим и от Локо Сф. Във футбола няма АКО, станалото станало, няма как да се върнем и да спечелим тези мачове. Въпросът е сега да се спечелят възможно най-много точки и евентуално да се преборим за Купата. След този уникално слаб полусезон спечелване на Купата и влизане в тройката ще е успех. Ако сме и преди Левски още по-добре. Хубаво е, че 2 от тежките ни гостувания минаха и ги спечелихме, но да не забравяме какво още ни чака. Гостувания във Варна, Стара Загора, Пловдив и Ловеч. От тези 4 мача ако спечелим 6-7 точки мисля, че евротурнирите са ни гарантирани.[/quote]
Според мен от тези 4 мача ще вземем 10 точки само в Пловдив мача ще е равен :idea:
1948

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 мар 2011 10:37

ruslankonev написа:Със същата сила можеше да загубим точки от Берое и Черно море, можеше да загубим и от Локо Сф. Във футбола няма АКО, станалото станало, няма как да се върнем и да спечелим тези мачове. Въпросът е сега да се спечелят възможно най-много точки и евентуално да се преборим за Купата. След този уникално слаб полусезон спечелване на Купата и влизане в тройката ще е успех. Ако сме и преди Левски още по-добре. Хубаво е, че 2 от тежките ни гостувания минаха и ги спечелихме, но да не забравяме какво още ни чака. Гостувания във Варна, Стара Загора, Пловдив и Ловеч. От тези 4 мача ако спечелим 6-7 точки мисля, че евротурнирите са ни гарантирани.

Според мен от тези 4 мача ще вземем 10 точки само в Пловдив мача ще е равен :idea:[/quote]

Ами ще се радвам много ако стане, но е малко вероятно. Победи във Варна и Стара Загора и поне хикс в Пловди, на това се надявам аз.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 мар 2011 19:32

Победи в пловдив :) Имам предчуствие че за купата ще се паднем с Литекс или Локо ПД

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 12 мар 2011 09:59

Deluxx написа:Победи в пловдив :) Имам предчуствие че за купата ще се паднем с Литекс или Локо ПД

Аз искам с Локо ПД нали когато ги бихме 1:0
Здравко Лазаров беше казал елате на нашия стадион да ви уважим.
А и сега сме в по-добра форма :roll: ;)

Върни се в “ЦСКА”