За лицензите на стадионите и клубовете !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: За лицензите на стадионите и клубовете !

Мнениеот tprodanov » 19 апр 2009 17:12

Ако имаше нещо вярно в твърдението ти пич, тогава поне на 5 стадиона в БГ А сектор трябва да е препълнен. Щото там има покрив, няма лумпени, прилични седалки. Какво повече искаш?
И никой не ми отговори - качеството на футбола на Ливерпул и Хамбургер е твърде ниско за нас ли, и преди години, когато се събираха по 80 хиляди на националния да не е бил с кожени седалки?

Да, стадионите са свинщинни, да трябва да се оправят, но всъщност БГ фена си търси оправдание да не идва на мачове. Някой ще ми опонира ли с ръка на сърце?

ПП Тракиецо- мнооо си зле, честно..

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 19 апр 2009 17:14

emil написа:
green man написа:Има и още няколко стадиона на които може да се играе.
ст."БЕРОЕ" е в прилично състояние, иска съвсем малко още.
Сливен също става, Каварна, и ще се изненадате има и в Любимец стадион който слага в малкия си джоб доста от стадионите в БГ.
ето една снимка от тоя стадион:
http://beroe.eu/gallery/displayimage.ph ... =235&pos=4

нещо нея виждам тревата на стадиона в Любимец.или по-точно на места я няма...........

Има има и то доста добра!
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Мнениеот boing373 » 19 апр 2009 18:17

Аз за това съм напълно съгласен с тебе! Няма смисъл от отбори без фенове, които само играят за тотозалагания! 8-)

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 19 апр 2009 19:43

boing373 написа:Аз за това съм напълно съгласен с тебе! Няма смисъл от отбори без фенове, които само играят за тотозалагания! 8-)

То погледнато реално колко отбора в БГ имат стабилна маса фенове, на пръсти се броят.
Да не ги изреждам сега, гледам по ТВ доста мачове от БГ , не мога да се начудя за какво са отбори като Черноморец/последния мач 300 човека/, Литекс /средна посещаемост 250/, Вихрен които даже и не игрят на стадиона си имат по 50-100 човека, ЛокоМз/с не пове4е от 500/, Сливен оня ден имаше около 1000. Беласица които са пълен ташак с 100 човека
Да не изброявам всичките, какъв е смисъла от такива отбори?
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 апр 2009 21:41

Абе, tprodanov, толкова ли не разбираш нещо очевидно? Всеки си има вкъщи и кенеф, и фотьойли и не ходи на стадиона за да се изпикае в луксозна обстановка. Само че преди 20 години футбол имаше само на стадиона, а сега като трябва да избирам между Арсенал - Челси и ЦСКА - Пирин, познай кое ми е по интересно. Ако моя отбор може да се сравнява с Ливърпул и Хамбургер е друго. Освен това преди 25 години ЦСКА и Левски бяха на върха на една затворена система и човек можеше да вярва, че ако българският футбол е силен и тези два отбора ще са силни. Не случайно публиката в провинцията не е намаляла толкова. Но и там намалява, защото отбора на Монтана, който преди 25 години изпадна във В група, беше по-силен от тоя който сега ще влезе в А. Така че, хем футболът ни е по-слаб, хем има къде да гледаме по-добър - скоро пълен Васил Левски няма да видиш. Особено докато Пенев работи директор на дирекцията, а с треньорство се занимават всякакви идиоти.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 19 апр 2009 21:42

MANGOPOPOV, Пиши на Кирилица!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 21 апр 2009 17:51

tprodanov написа:Ако имаше нещо вярно в твърдението ти пич, тогава поне на 5 стадиона в БГ А сектор трябва да е препълнен. Щото там има покрив, няма лумпени, прилични седалки. Какво повече искаш?
И никой не ми отговори - качеството на футбола на Ливерпул и Хамбургер е твърде ниско за нас ли, и преди години, когато се събираха по 80 хиляди на националния да не е бил с кожени седалки?

Да, стадионите са свинщинни, да трябва да се оправят, но всъщност БГ фена си търси оправдание да не идва на мачове. Някой ще ми опонира ли с ръка на сърце?

ПП Тракиецо- мнооо си зле, честно..

Ми не си прав ...... Защото преди 20 години стандарта на живот беше един , сега е друг. Тогава, ако минеш по Дондуков с ЛАДА 1500 си нещо като принца на Монако в карета ..... сега, ако минеш с нея там си .... циганин .... Преди 20 години кенефите бяха едни, сега са други / луксозни/ и като отидеш някъде където требе да клечиш и ти мирише лошо :D ти става гнусно ..... особено , ако се наложи там да влезе жена ти или приятелката ти ..... А на мен ми се е налагало на "Коритото" във Варна да си запрятам крачолите щото в тоалетната 5 см. вода и фекалии по пода ......
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Футбол - България”