Отървахте се това е истината. В един изцяло открит мач, с положения, които в друг едва ли ще има и за двата отбора, повечето бяха наистина за Интер, завършихте реми. Реалността обаче трябваше да е загуба. Не мога да разбера вратарят на Интер защо всеки път излиза два метра пред голлинията. При положение, че това има значение, естествено, че хване дузпата. Не можах да разбера Роки защо не назначи пребиване.
С оглед на мача на Милан в сряда днес не заслужавахте дори равенство. Много положения, но играта се брои на голове. И винаги е било така. Пак казвам, отървахте се.
Бреша - Интер (11 Март | Петък | 21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бреша - Интер (11 Март | Петък | 21:45)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Авалокитешвара написа:enguerino написа:Еми тва е Милан днес стана на практика шампион. Кордоба по-добре да не беше влизал
Не бързай още с титлата. След днешната грешка, вече всичко повече или по-малко си зависи от Милан. Не е невъзможно да се навакса, но ще бъде трудно. Докато има мачове, обаче, трябва да се опита всичко. Миналата година си върнахме първото място от Рома чак в 36 кръг, след като Рома спечели сума ти напрегнати мачове на ръба и накрая се издъни срещу Сампдория на Олимпико.
С едничката разлика,че Милан не е Рома! За мен Милан са 90% шампиони.Просто Леонардо като треньор толкова си може няма какво да се забулждаваме.При друг треньор повече!
daniel875 написа:Отървахте се това е истината. В един изцяло открит мач, с положения, които в друг едва ли ще има и за двата отбора, повечето бяха наистина за Интер, завършихте реми. Реалността обаче трябваше да е загуба. Не мога да разбера вратарят на Интер защо всеки път излиза два метра пред голлинията. При положение, че това има значение, естествено, че хване дузпата. Не можах да разбера Роки защо не назначи пребиване.
С оглед на мача на Милан в сряда днес не заслужавахте дори равенство. Много положения, но играта се брои на голове. И винаги е било така. Пак казвам, отървахте се.
Кой се е отървал ве лице? Пандев два пъти сам срешу вратаря,гредата на Снайдер...били сме извадили късмет айде стига! Гледай си отбора и толкова!
Интер си изпусна мача..... Да не кажа ,че тази дузпа накрая можеше направо да го опорочи (за феновете на Интер
) ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Става същото,както с Милан миналата година.Лео ги подлъга като съкрати с нас точките,но се видя,че няма още опит и се о*ра накрая,така както с нас става в момента!
durex написа:Става същото,както с Милан миналата година.Лео ги подлъга като съкрати с нас точките,но се видя,че няма още опит и се о*ра накрая,така както с нас става в момента!
Айде да не забравяме в каква кал бехте затънали преди да дойде Лео
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
durex написа:daniel875 написа:Отървахте се това е истината. В един изцяло открит мач, с положения, които в друг едва ли ще има и за двата отбора, повечето бяха наистина за Интер, завършихте реми. Реалността обаче трябваше да е загуба. Не мога да разбера вратарят на Интер защо всеки път излиза два метра пред голлинията. При положение, че това има значение, естествено, че хване дузпата. Не можах да разбера Роки защо не назначи пребиване.
Кой се е отървал ве лице? Пандев два пъти сам срешу вратаря,гредата на Снайдер...били сме извадили късмет айде стига! Гледай си отбора и толкова!
Отървахте се естествено. Дузпата в края беше голово положение. Ставаше ли гол, каквото и да ми приказваш, а и аз го казах, че имахте положения, падахте. При това напълно заслужено. Жалко, че Бреша не ви развали празника напълно. Но има време и това да се случи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Аз не съм казал,че не ни е измъкнал от калта,но можеше много повече да се постарае,а не да прави безумни смени в края на мача...
daniel875 написа:durex написа:daniel875 написа:Отървахте се това е истината. В един изцяло открит мач, с положения, които в друг едва ли ще има и за двата отбора, повечето бяха наистина за Интер, завършихте реми. Реалността обаче трябваше да е загуба. Не мога да разбера вратарят на Интер защо всеки път излиза два метра пред голлинията. При положение, че това има значение, естествено, че хване дузпата. Не можах да разбера Роки защо не назначи пребиване.
Отървахте се естествено. Дузпата в края беше голово положение. Ставаше ли гол, каквото и да ми приказваш, а и аз го казах, че имахте положения, падахте. При това напълно заслужено. Жалко, че Бреша не ви развали празника напълно. Но има време и това да се случи.
Ами да бяха вкарали! Мача го прави Пандев и треньора ни с безумните смени,иначе съм сигурен,че си го взимахме!
Неприятно впечатление ми направи едно настъпване на Ранокия срещу противников състезател.....